Objektivat telefoto

Komprimoni perceptimin e distancës dhe sillini sendet më pranë se ç’janë në realitet me gamën tonë të objektivave telefoto nga Canon. Këta objektiva janë idealë për optimizim të portreteve dhe për të afruar skenat në sporte, natyrë e aktivitete.
Canon Camera

Çlironi krijimtarinë tuaj

Nëse jeni fotograf apo filmograf natyre, astronomie, aktivitetesh, muzike apo sportesh, ne kemi një larmi të gjerë objektivash telefoto që të mos e humbisni kurrë aksionin. Nga objektivat mesatarë deri në ata super telefoto ne mbulojmë një larmi të gjerë gjatësish fokale, duke ju mundësuar shkrepjen e sendeve të largëta pa e trazuar momentin.

Objektivat RF

Objektivi RF-S

Lentet EF

Lente EF-M

Mund të jeni të interesuar në...