Një grua duke redaktuar një kalendar me një figurë të një familjeje në një laptop.

SOFTUER

ÇOJENI MË TEJ KRIJIMTARINË TUAJ ME PROGRAMET E CANON

Shfrytëzojeni sa më mirë kamerën dhe printerin tuaj

ÇOJENI MË TEJ KRIJIMTARINË TUAJ ME PROGRAMET E CANON

Programet tona

Njësojeni procesin tuaj krijues dhe përmirësoni printimin dhe skanimin me programe kamere, printeri dhe skaneri nga Canon.

Programe për foto dhe video

Hyni në botën e fotografisë dhe të videografisë, dhe krijoni më së miri me programet tona për kamerë.

 • A woman editing a picture of a bridge at sunset in DPP on a laptop. A camera is next to the laptop on the table.

  REDAKTIM

  Profesionalizëm i Fotografisë Digitale

  Përpunojini fotot me këtë program të dedikuar redaktimit të Canon që ju mundëson importin, shfletimin dhe redaktimin e skedarëve Canon .CR3 RAW, HEIF ose JPEG.

 • TRANSFERIM DHE RUAJTJE SKEDARËSH

  image.canon

  Transferim i njësuar i fotove dhe i filmave nga kamera juaj Canon drejt kompjuterit dhe shërbimeve tuaja të internetit.

 • A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

  SHKREPJE NË DISTANCË DHE TRANSFERIM IMAZHESH

  EOS Utility

  Komandojeni kamerën tuaj EOS në distancë dhe transferojini skedarët foto dhe video me lehtësi.

 • A man looking at the camera with the LCD screen flipped. A laptop next to him is showing his image captured by the camera.

  LIDHJET

  EOS Webcam Utility

  Kthejeni kamerën tuaj Canon në kamerë interneti për të përjetuar cilësi profesionale figure gjatë videokonferencave tuaja.

 • A black man editing and comparing picture of seascape in Picture Style Editor software on the laptop.

  PERSONALIZIM

  Modifikuesi i Stilit të Fotografisë

  Krijoni skedarët tuaj të stilit të personalizuar të figurës dhe ngarkojini në kamerë ose te Digital Photo Professional për të arritur pamjen që dëshironi.

 • EOS VR Utility software shown on a computer screen.

  REDAKTIM

  EOS VR Utility

  Konvertoni imazhet rrethore sypeshk VR nga kamerat e pajtueshme në imazhe standarde barasdrejtkëndore për shikim dhe pasproduksion në VR.

 • A black man looking at a screen of a laptop showing pictures being transferred from camera to computer using Image Transfer Utility software. Camera and lens visible in the background on a table.

  TRANSFERIM IMAZHESH

  Image Transfer Utility 2

  Dërgoni imazhe nga kamera drejt kompjuterit tuaj me Windows duke përdorur Image Transfer Utility.

 • EOS Movie Utility software screengrab showing a scene of an athlete practicing on pommel horse surrounded by production lights.

  VIDEO

  EOS MOVIE Utility

  Shikoni filmat tuaj, ruani fotofragmente dhe bashkoni videoskedarë.

 • Funksioni/
  Programe

  Profesionalizëm i Fotografisë Digitale

  image.canon

  EOS Utility

  EOS Webcam Utility

  Modifikuesi i Stilit të Fotografisë

  EOS VR Utility*

  Image Transfer Utility 2*

  EOS MOVIE Utility*

  Shkrepje në distancë

  Transferim skedarësh

  Përpunimi i imazhit

  Videoprocesim

  Ruajtje skedarësh

  * Punon vetëm me kamera të caktuara.

  Programe printimi dhe skanimi

  Konfiguroni, menaxhoni dhe krijoni me lehtësi në printerin dhe skanerin tuaj përmes përzgjedhjes sonë të programeve të printimit dhe të skanimit.

 • KRIJONI, PERSONALIZONI DHE PRINTONI

  Easy-Layout Editor

  Kombinoni dokumente si p.sh. PDF dhe skedarë imazhesh në një faqe në kompjuterin tuaj me Windows përpara printimit.

 • Një grua duke redaktuar një kalendar me një figurë të një familjeje në një laptop.

  KRIJONI, PERSONALIZONI DHE PRINTONI

  Easy-PhotoPrint Editor

  Bëhuni krijues me printerin tuaj dhe personalizoni krijimet tuaja në letër.

 • PRINTIMI DHE PUNËDORET

  Creative Park

  Shkarkoni, printoni dhe punoni falas me qindra aktivitete punëdoresh shumëngjyrëshe, nga arti me letër dhe dizajnet e kartolinave të personalizueshme të urimeve deri te dekorimet festive dhe modelet 3D.

 • KRIJONI, PERSONALIZONI DHE PRINTONI

  PosterArtist

  Krijoni posterë me pamje profesionale shpejt e lehtë me programe falas me bazë interneti nga Canon, me propozime dizajni të krijuara automatikisht, akses në miliona foto arkivi dhe shprehje të fuqishme ngjyrash.

 • A woman in green headscarf sitting on a sofa with a laptop on her lap showing My printer software on the screen. Black Canon printer and photo paper seen in the background on a table.

  MENAXHIM I PRINTERIT

  My Printer

  Hapni dhe ndryshoni me lehtësi cilësimet e printerit tuaj, diagnostikoni dhe riparoni problemet.

 • A black man sitting on a sofa with laptop on his lap with Quick Menu software showing on the screen. A black Canon printer and photo paper seen in the background on a table.

  KONFIGURIM PËR PRINTERIN

  Menyja e shpejtë

  Hapini me lehtësi programet dhe manualet që vijnë me printerin tuaj dhe hapni informacionin e produktit në internet.

 • A screengrab of Canon Inkjet Smart Connect software showing the menu options.

  PRINTIM DHE SKANIM

  Canon Inkjet Smart Connect

  Printoni ose skanoni më së miri dhe ndihmoni në përmirësimin e printimeve tuaja në kompjuterin me Windows 10.

 • A woman is pressing an OK button on the Canon printer, laptop is seen in the background with Wi-Fi Connection Assistant software on the screen.

  KONFIGURIM PËR PRINTERIN

  Wi-Fi Connection Assistant

  Instaloni, shikoni ose konfiguroni cilësimet e rrjetit të printerit tuaj.

 • A screengrab of Canon Inkjet Scan Utility software showing the menu options.

  SKANIMI

  Canon IJ Scan Utility

  Skanoni me lehtësi foto e dokumente duke përdorur skanim të thjeshtë me një klikim, për t'ju kursyer kohë me këtë program skaneri.

 • A black Canon printer with a printout on a table with a camera next to it and a laptop showing print software on the screen in the background.

  OPSIONE PRINTIMI TË AVANCUAR

  Professional Print & Layout (PPL)

  Kombinojeni printerin e serisë Canon imagePROGRAF PRO me programin Professional Print & Layout për performancë, ngjyra, detaje dhe tonalitet të jashtëzakonshëm.

 • Funksioni/
  Programe

  Easy-Layout Editor*

  Easy-PhotoPrint Editor

  Creative Park

  PosterArtist

  My Printer

  Menyja e shpejtë

  Canon Inkjet Smart Connect*

  Wi-Fi Connection Assistant

  Canon IJ Scan Utility

  Professional Print & Layout (PPL)

  Konfigurimi/Cilësimet

  Printoni

  Skanim

  Kopjimi

  Krijim/Personalizim

  Diagnostikim/Riparim

  * Vetëm Windows.
  Një burrë në një zyrë duke parë nga ekrani i kompjuterit që tregon një program. Ai po mban foto të printuara në duar.

  SOFTUER

  Po kërkoni për programe biznesi?

  Zgjidhje programesh që transformojnë mënyrën si bëni biznes

  APLIKACIONE

  Po kërkoni për programe nga Canon?

  Sillini tregimet tuaja në jetë, kudo që shkoni

  A black man holding a smartphone with Canon apps showing on the screen.

  GATI PËR NDIHMË

  Mbështetja

  Po kërkoni për drejtues programatikë, firmuerë apo manuale për produktin tuaj Canon?
  GJENI