A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

PROGRAME

CANON EOS UTILITY

Komandojeni kamerën tuaj EOS në distancë dhe transferojini skedarët me lehtësi me softuerin falas të kamerës Canon për kompjuterë PC dhe Mac.

Softuer falas transferimi skedarësh dhe shkrepjeje në distancë për kamerat EOS

Transferoni imazhet dhe filmat në kompjuterin tuaj PC ose Mac, ose telekomandoni kamerën për shkrepje në lidhje me internetin. Përdorni një kabllo USB ose lidhje Wi-Fi* për transferim imazhi me valë dhe telekomandë.

Menaxho shkrepjen e fotove

Përdore kamerën normalisht dhe ndërsa është e lidhur me EOS Utility, imazhet e shkrepura do të transferohen automatikisht në kompjuter, në kartën e memories së kamerës ose tek të dyja. Lëreni klientin të zgjedhë preferencat e veta drejt e gjatë shkrepjes.

A man photographing a black male model in a studio, a woman in red headscarf pointing at the laptop standing in the foreground showing the picture in EOS Utility software.
Laptop standing on a table in the garden showing a picture of a bird feeder and a bird in EOS Utility software. A camera on a tripod in the background facing into the garden.

Telekomandoni kamerën tuaj

Siguroni inkuadrim perfekt me shqyrtim të drejtpërdrejt duke përdorur rrjeta inkuadrimi dhe mjete kompozimi. Komandojeni kamerën nga një kompjuter me shkrepje në lidhje me internetin ose me valë* ideal për fotografime në studio ose aktivitete sportive. EOS Utility ju lejon dhe të aktivizoni funksionin e kohëmatësit të intervaleve për videot me intervale.

Organizoni skedarët e transferuar

Imazhet e transferuara mund të riemërtohen dhe ruhen automatikisht në dosje në bazë të datës, orës dhe cilësimeve të tjera të shkrepjes, për t'ju ndihmuar t'i organizoni. Mund dhe të shtoni apo ndryshoni metadatat dhe të drejtat e autorit për imazhet tuaja.

A man creating a folder structure in EOS Utility software on a laptop. A camera is shown next to it on the table.
Laptop showing multiple pictures of the same black male model in EOS Utility software with DPP connected. A camera is next to the laptop on a table.

Shtoni Picture Styles të personalizuara dhe lidhuni me DPP

Regjistroni Picture Styles të shkarkuar në kamerën tuaj EOS, krijoni simulimet tuaja me film dhe profilet tuaja të ngjyrave. EOS Utility integrohet gjithashtu me lehtësi me Digital Photo Professional për cikël të njësuar pune.

Përditësimi i cilësimeve dhe i firmuerit të kamerës

Bëjeni konfigurimin e kamerës të lehtë me EOS Utility. Përditësoni cilësimet e kamerës, duke përfshirë cilësimet e rrjetit dhe të FTP, sinkronizoni kohën dhe datën me kompjuterin tuaj dhe instaloni përditësimet e firmuerit në kamerën dhe objektivat tuaj.

A black man shown with camera in his hands in front of the laptop, updating firmware on the camera.
A laptop on a table with camera next to it. Camera screen is showing a picture of a black male model. Laptop screen is showing EOS Utility software with a selection of images of the same man.

Transferoni imazhet dhe filmat nga kamera juaj

Përdorni EOS Utility për të transferuar imazhet dhe videot nga një kamerë në kompjuterin tuaj PC ose Mac. Zgjidhni imazhe specifike, të gjitha imazhet ose vetëm ato që nuk keni transferuar ende. Ndani imazhet nga vendndodhje në distancë me të tjerët për komente të çastit.

* Kontrolloni manualin e kamerës për detaje.

Ofrohet për Mac dhe Windows

Shkarkoni softuerin Canon EOS Utility

Artikujt e lidhur

Mund të jeni të interesuar në...