PRINTERËT

Printer portativ

Printojini kujtimet kudo që të ndodheni me një printer të vogël e peshëlehtë.
Printerë Canon Zoemini dhe të gamës SELPHY të vendosur me disa libra në një raft druri.

Printer portativ

Printime argëtuese kudo që të ndodheni

Nga printimi në madhësi xhepi deri të fotoprintimi kompakt, përzgjedhja e fotoprinterëve portativë të Canon ka diçka që i përshtatet stilit tuaj të jetesës. Qoftë nëse doni t'i printoni fotot në çast apo në shtëpi, hidhini një sy koleksionit tonë të printerëve portativë.

Printerat Fotografikë Kompaktë

Një fotoprinter kompakt portativ mundëson printime të shpejta, të thjeshta dhe cilësore nga kamera, kompjuteri apo pajisja juaj inteligjente1.

SELPHY CP1500 dhe SELPHY Square QX10 në të gjitha ngjyrat me foto të ndryshme të printuara dhe të vendosura në një parket rrethuar nga letër SELPHY.
Canon Zoemini 2 në blu të errët dhe Canon Zoemini S2 në të bardhë në një sipërfaqe të bruztë rrethuar me ngjitëse, stampa dhe letër paketimi.

Printerë xhepi

Një fotoprinter madhësie xhepi që kërkon zero bojë. Përdoret me Mini Print App, duke ju mundësuar krijimtari pa kufizime për printime në fotoletra ngjitëse 2x3” kudo që të ndodheni.

Zbuloni printerët portativë Canon.

Këtu në Canon kemi një përzgjedhje printerësh portativë për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Hidhni një sy më poshtë.

Më shumë printerë portativë

Printoni dokumente të cilësisë së lartë kudo që të ndodheni falë printerëve të besueshëm dhe praktikë portativë Canon.

  Ju duhet ndihmë për të gjetur një printer?

  Përdorni përzgjedhësin tonë të printerit për të gjetur printerin ideal për ju.
  ZGJIDHNI PRODUKTIN TUAJ

  Mbështetja për printerin tuaj "Canon"

  Shkarkoni drejtues softuerikë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin e printerit tuaj "Canon".

  Mund të jeni të interesuar në...

  1. I pajtueshëm me pajisjet me iOS, OS X dhe Android dhe kamerat me valë PictBridge