Informacionet për kukit

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në kompjuterin tuaj kur vizitoni disa faqe në internet. Ne në Canon.al përdorim skedarë personalizimi për të kuptuar për çfarë përmbajtjesh keni interes dhe për t’ju mbajtur mend nëse ktheheni në faqen tonë. Tabelat më poshtë tregojnë skedarët e personalizimit që mund të ruhen në kompjuterin tuaj kur vizitoni Canon.al ose një nga nëndomenet e saj.

Ju lutemi vini re se cookies që përdorim nuk mund të dëmtojnë kompjuterin tuaj. Canon nuk vendos informacionin që identifikon personin, si hollësitë e kartës së kredisë në cookies që përdorim, por përdorim informacion të shifruar të mbledhur nga cookies për të na ndihmuar që të përmirësojmë përvojën tuaj të faqes tonë në internet. Për shembull, na ndihmojnë të identifikojnë dhe të ndreqim gabime ose të përcaktojmë produktet që kanë lidhje për t'ua shfaqur juve kur vizitoni faqet tona.

Për përdorim të plotë të përmbajtjes dhe funksione të personalizuara në Canon.al, kompjuteri, tableta apo celulari juaj duhet të pranojnë skedarët e personalizimit (dhe shpesh e bëjnë këtë paraprakisht), pasi funksione të caktuara të personalizuara në këtë faqe mund t’jua ofrojmë vetëm nëse i përdorni.

Ndryshimi i parametrave të kukive ose zgjedhja e refuzimit

Cookies tona nuk ruajnë informacion të ndjeshëm, si emri, adresa ose hollësi të pagesës tuaj. Por nëse preferoni t’i kufizoni, bllokoni apo fshini skedarët e personalizimit nga Canon.al, mund ta menaxhoni te cilësimet tuaja këtu për të ndryshuar preferencat për skedarët e personalizimit.

Cookies që përdorim:
Menaxhimi i pëlqimit për vendosjen e skedarëve të personalizimit

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

_evidon_consent_cookie

Ky skedar personalizimi menaxhon preferencat tuaja për skedarët e personalizimit. Kur caktohet menaxhon cilësimin e regjistrimit/çregjistrimit në gjurmimin dhe/ose shënjestrimin tuaj nga "Canon"

13 muaj

_uetsid

Përdoret nga Microsoft Bing Ads për të komunikuar me një përdorues që ka vizituar më parë faqen tonë të internetit.

24 orë

_uetvid

Përdoret nga Microsoft Bing Ads për të komunikuar me një përdorues që ka vizituar më parë faqen tonë të internetit.

3 javë

RecentlyViewedInSupportWebForm

Përdoret për të shfaqur produktet e zgjedhura së fundi gjatë kërkesës për kontakt me shërbimin e klientit

1 vjet

_fbp

Përdoret për të ruajtur dhe gjurmuar vizitat nëpër faqet e internetit.

3 muaj

ADRUM

Ky skedar personalizimi përmban URL e faqes referuese dhe disa informacione kohe për të ndihmuar me marrjen e kohës së bajtit të parë për disa lloje shfletuesish.

Fundi i seancës së shfletuesit

CONSENTMGR

Ruan çiftet çelës/vlerë që lidhen me kërkesat për pëlqim dhe preferenca

1 orë

ct_visitor

Në pritje

1 muaj

ki_r

Regjistron document.referrer fillestar kur është i disponueshëm për qëllime profilizimi

1 vjet

ki_s

Gjendja aktuale e cilësdo ankete që ka parë apo me të cilën ka ndërvepruar përdoruesi

5 vite

ki_t

Gjurmët kohore dhe numërimet e shikimeve

1 vjet

ki_u

Një identitet anonim për ta ndërlidhur me reagimet

5 vite

liveagent_oref

Për ruajtjen e ID-ve referuese

1 vjet

liveagent_ptid

Lidh bisedat dhe transkriptet e mëparshme nga një vizitor i vetëm.

1 vjet

liveagent_vc

Numëron seancat unike të shfletimit të një përdoruesi në faqen e internetit pas mbylljes së seancave të mëparshme.

1 vjet

optimizelyEndUserId

Ruan identifikuesin unik të vizitorit të Optimizely.

6 muaj

teal_audiences

Ruan kodin mercury të produkteve sipas Purchase/Driver Download/Product Registration

1 javë

teal_b2b_page_list

Ruan listën e faqeve b2b të vizituara të fundit për funksionin e thirrjes

1 orë

teal_printers

Ruan kodin mercury të produkteve dhe të emrit të produktit sipas Purchase/Driver Download/Product Registration

1 orë

teal_products

Përdoret për të paraqitur produkte që me gjasë janë nën pronësinë e një përdoruesi përmes ndërveprimeve të tij te shërbimi i klientit dhe CPS

1 muaj

tint-anonymous-uid

Caktohet nëpërmjet faqes sonë nga partnerët e reklamimit dhe përdoret për krijimin e profileve. Ky nuk ruan drejtpërdrejt informacon personal, por mbështetet në identifikimin unik të shfletuesit dhe të pajisjes suaj të internetit.

1 vit

usersite

Për të paraqitur llojin e titullit, nëse është biznes, konsumator, profesionist

1 muaj

_clck

Fikson në shfletues Clarity User ID dhe preferencat, unike për faqen në fjalë. Kjo siguron që sjellja në fjalë gjatë vizitave të mëpasme në të njëjtën faqe t'i atribuohet së njëjtës ID përdoruesi.

1 vit

_scid

Përdoret nga SnapChat për të identifikuar në formë anonime një vizitor në domene të ndryshme, për qëllime reklamimi dhe për të gjurmuar konvertimet.

13 muajEmri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

SupportCookietimer

Kjo cookie përdoret për të shfaqur një sondazh pas 90 sekondash veprimtarie brenda pjesës së Ndihmës.

Menjëherë

ASP.NET_SessionId, ASPSESSIONIDSACSRSTQ

Përdoret për të matur informacionin që ka lidhje me seancën tuaj të shfletimit në faqen tonë në internet. Krijohet automatikisht nga serveri ynë i internetit

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

NSC_tmpvhi-iuuq-wjq69 (ose e ngjashme)

Përdoret për të na ndihmuar të administrojmë burimet e dhënies së faqes në internet

0 orë

Supportsite

Përdoret për t'u shfaqur faqet e Ndihmës më të vizituara.

11 orë

SupportSurvey

Përdoret për të regjistruar nëse vizitorët tanë do të dëshirojnë të marrin pjesë në sondazhin tonë

Varet nga përgjigja: Zgjidhni ‘Jo falemnderit’ = 12 orë
Mos u përgjigj = 3 muaj
Bëni sondazhin = 3 muaj

WT_FPC

Përdoret për të matur sjelljen e vizitorëve duke përdoru Webtrends, paketën tona të analizës

10 vjet

RecentlyViewed

Përdorur për të shfaqur produktet e fundit të vizituara në pjesën e Ndihmës të faqes tonë.

1 vjet

id

Përdoret për të matur performancën e medias tonë online të reklamimit dhe vendoset nga Google Doubleclick për Reklamuesit

30 ditë

test_cookie

Përdoret për të matur performancën e medias tonë online të reklamimit dhe vendoset nga Google Doubleclick për Reklamuesit

30 ditëCookies të faqes së internetit për regjistrimin e klientit

Mund të përdorni faqen tonë të internetit për regjistrimin, për të krijuar e menaxhuar llogarinë tuaj me "Canon" (llogaria e "Canon"). Kur përdorni këtë faqe interneti, do të krijohet cookie e mëposhtme.

Skedarët e personalizimit të faqes së internetit për regjistrimin e klientit që përdorim

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

NSC_tmpvhi-iuuqt-wjq102 ose e ngjashme

Përdoret për të na ndihmuar të administrojmë burimet e dhënies së faqes në internet

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

WT_FPC

Përdoret për të matur sjelljen e vizitorëve duke përdoru Webtrends, paketën tona të analizës

10 vjet

ASP.NET_SessionId

Përdoret për të matur informacionin që ka lidhje me seancën tuaj të shfletimit në faqen tonë në internet. Krijohet automatikisht nga serveri ynë i internetit

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

user_accepts_cookies

Përdoret për të regjistruar nëse vizitorit i është paraqitur njoftimi në lidhje me Politikën tonë të cookies.

30 ditëAkamai cookies

Akamai është pjesë e Content Delivery Network (CDN) tonë. Përdoret për t'u shërbyer faqe vizitorëve në faqet tona të internetit në EMEA më shpejt duke vendosur një kopje të materialit në vend (ose pranë vendit) të vizitorit.

Akamai cookies që përdorim

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

Akamai_AnalyticsMetrics_clientId

Ruan një ID unike përdoruesi

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalyticsDO_visitStartTime

Ruan kohën e fillimit të vizitës

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalytics_VisitCookie

Ruan informacionin rreth numrit të paneleve të hapura aktualisht

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalytics_VisitIsPlaying

Ruan informacionin për shkarkimet që luajnë në secilin panel

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalyticsDO_bitRateBucketsCsv

Ruan informacionin e kërkuar për të llogaritur të dhënat e bit-ritmit për vizitën

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalyticsDO_visitMetricsCsv

Ruan metrikat në lidhje me vizitën si CSV

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalytics_VisitLastCloseTime

Ruan kohën kur shfletuesi u mbyll për herë të fundit

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

AkamaiAnalytics_VisitUnqueTitles

Ruan emrat unikë të titullit që luhen në një shfletues

Pasi seanca juaj e shfletimit ka përfunduar

bm_sv

Ky skedar personalizimi është i nevojshëm për funksionin e memories specifike të Akamai.

2 orëBazaarvoice

Ne punojmë me Bazaarvoice për t'u mundësuar klientëve të komentojnë produktet tona. Bazaarvoice përdor skedarë personalizimi për të mbledhur informacionin nga përdoruesit, të cilin e përdor për të vrojtuar sjelljen e përdoruesve nëpër faqe të ndryshme: mund ta shikoni politikën e privatësisë së Bazaarvoice këtu - https://www.bazaarvoice.com/legal/privacy-policy/ - për më shumë informacion mbi skedarët e personalizimit të Bazaarvoice.

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

BVBRANDID

Lejon ndërlidhjen e statistikave të brendshme të faqes së internetit të Bazaarvoice me të njëjtin përdorues për ndërveprime brenda një domeni të caktuar klienti.

1 vit

BVBRANDSID

Lejon ndërlidhjen e statistikave të brendshme të faqes së internetit të Bazaarvoice me të njëjtën seancë shfletimi për ndërveprime brenda një domeni të caktuar klienti.

Fundi i seancës së shfletuesit

BVImplmain_site

Përdoret për teste A/B të drejtuara nga klienti

2 orëContentSquare

ContentSquare është një zgjidhje që bashkon të dhënat e përdorimit dhe të shpeshtësisë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

_cs_c

Për të ruajtur preferencat për pëlqimin e skedarëve të personalizimit.

13 muaj

_cs_cvars

Ky skedar personalizimi përdoret për të regjistruar variablat e personalizuara

Fundi i seancës së shfletuesit

_cs_id

Ky skedar personalizimi përmban identifikuesin e përdoruesit të ContentSquare

1 vit

_cs_mk

Përdoret për integrimet e Google Analytics dhe të Adobe Analytics

30 minuta

_cs_s

Ky skedar personalizimi përmban numrin e faqeve brenda seancës aktive për ContentSquare Solution

30 minutaSkedarët e personalizimit të Google Analytics

Google Analytics është një shërbim analitik i uebit i ofruar nga Google, Inc. Google Analytics vendos cookies për të na lejuar të vlerësojmë dhe të raportojmë përdorimin e sajtit tonë të uebit. Ai përdoret gjerësisht në ueb dhe të gjitha të dhënat janë të anonimizuara, që do të thotë se cookies nuk mbajnë informacione personalisht të identifikueshme. Këto cookies na ndihmojnë të kuptojmë sjelljen e vizitorit tonë dhe na lejojnë të bëjmë përmirësime për një eksperiencë më të mirë për përdoruesin tonë. Është një marrëdhënie ku fitojnë të gjithë.

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

_dc_gtm_ UA-73032448-1

Përdoren për të kufizuar volumin e kërkesave. 

1 minutë

_ga

Përdoret për dallimin e përdoruesve.

2 vjet

_gaid

Përdoret për dallimin e përdoruesve.

24 orë

_gac_73032448

Përmban informacion në lidhje me fushatën për përdoruesin. Nëse keni lidhur llogaritë e Google Analytics dhe të Google Ads, etiketat e konvertimit të faqes Google Ads do ta lexojnë këtë skedar personalizimi derisa të çregjistroheni

90 ditë

__utma

Përdoret për të dalluar përdoruesit dhe seancat. Skedari i personalizimit përditësohet çdo herë që dërgohen të dhëna te Google Analytics.

2 vjet nga vendosja/përditësimi

__utmb

Përdoret për të përcaktuar seancat/vizitat e reja. Skedari i personalizimit përditësohet çdo herë që dërgohen të dhëna te Google Analytics.

30 min nga vendosja/përditësimi

__utmc

Ky skedar personalizimi vepron në kombinimi me skedarin e personalizimit __utmb për të përcaktuar nëse përdoruesi ka qenë në një seancë/vizitë të re

Fundi i seancës së shfletuesit

__utmz

Ruan burimin e trafikut ose fushatën që shpjegon se si mbërriti në faqen tuaj përdoruesit dhe përditësohet çdo herë që dërgohen të dhëna në Google Analytics.


 6 muaj nga vendosja/përditësimi

__utmx

Përdoret për të përcaktuar përfshirjen e një përdoruesi në një eksperiment.

18 muaj

__utmxx

Përdoret për të përcaktuar skadimin e eksperimenteve ku është përfshirë një përdorues.

18 muaj

_ga_PCGB3MYLJC

Përdoret për fiksimin e gjendjes së seancës.

2 vjet

_gat_tealium_0

Ky skedar personalizimi përdoret nga Google Analytics për të vonuar kërkesat ndaj Google Analytics, për të rritur efikasitetin e thirrjeve të rrjetit.

24 orë

_gcl_au

Fikson informacionin e Google Ads në një skedar personalizimi pale të parë kur përdoruesi mbërrin në faqe nga një reklamë.

3 muaj

_gid

 Përdoret për dallimin e përdoruesve

24 orë

Ne mund ta përdorim Google Analytics për qëllimet e mëposhtme:

  • Rimarketingu (shfaqja e reklamave tona në sajte uebi të palëve të treta). Canon dhe shitësit e palëve të treta, duke përfshirë Google, i përdorin cookies për të informuar, optimizuar dhe shërbyer reklama në bazë të vizitave të kaluara të dikujt në sajtin tonë të uebit.
  • Raportimi i shfaqjes së reklamave i Rrjetit të shfaqjes së Google. Canon dhe shitësit e palëve të treta i përdorin cookies për të raportuar se si lidhen me vizitat në sajtin tonë shfaqjet e reklamave, përdorimet e tjera të shërbimeve të reklamave dhe ndërveprimi me këto shfaqje dhe shërbimeve të reklamave.
  • Raportimi i demografisë dhe interesave të Google Analytics. Canon përdor të dhënat nga reklamimi i bazuar në interesat i Google ose nga të dhënat e audiencës së palëve të treta (si mosha, gjinia dhe interesat) me Google Analytics për të informuar për strategjinë tonë të marketingut.

Informacion të mëtejshëm mbi mbrojtjen e të dhënave në lidhje me Google Analytics mund të gjeni te Google Analytics Help (https://support.google.com/analytics/answer/6004245)

Vizitorët mund të çregjistrohen nga Google Analytics & Display Advertising duke i administruar cilësimet tuaja këtu.

Cookies e Clicktale:

Faqja e internetit e Canon përdor Clicktale, një shërbim analize interneti që mund të regjistrojë klikimet, lëvizjet dhe shfletimin e kryer me maus. Clicktale nuk mbledh informacione personalisht të identifikueshme (PII). Ne i përdorim informacionet e mbledhura nga Clicktale për të përmirësuar sajtin tonë të uebit, për ta bërë atë më të përshtatshëm për përdoruesin dhe për të monitoruar që po funksionon si duhet. Mund të zgjidhni ta çaktivizoni shërbimin te http://www.Clicktale.net/disable.html ose mund ta administroni cilësimin tuaj këtu

Emri

Qëllimi

Skadimi

WRUID

Ky cookie përdoret për të identifikuar në mënyrë anonime vizitor të sajtit të uebit për qëllimin e aktivizimit të softuerit të ClickTale për të monitoruar veprimet e vizitorëve të tillë në sajtin e uebit të klientit.

Një vit

WRIgnore

Përdoret për të treguar se sesioni i vizitorit do të injorohet.

10 minuta

__CT_Data

Ky cookie përdoret për të numëruar numrin e shikimeve të faqeve ose vizitave të një vizitori anonim për qëllimin e aktivizimit të softuerit të ClickTale për të monitoruar numrin e shikimeve të faqeve ose të vizitave të një vizitori në sajtin e uebit të klientit

Një vitCookies flash (gjithashtu të njohura si Objektet Vendase të Përbashkëta)

Ne në Canon.al shfaqim ndonjëherë përmbajtje, shpeshherë janë video apo prezantime produktesh, duke përdorur Adobe Flash Player. Adobe përdor cookies flash (gjithashtu të njohura si Objektet Vendase të Përbashkëta) për të ndihmuar në përmirësimin e përvojës tuaj si një vizitor. Cookies flash vendosen në pajisjen tuaj në pak a shumë të njëjtën mënyrë si cookies të përshkruara më sipër, por administrohen në mënyrë të ndryshme nga shfletuesi juaj.

Nëse dëshironi të çaktivizoni ose fshihni një cookie flash, shihni Cilësimet e Sigurisë të Riprodhuesit Adobe Flash. Vini re se nëse i çaktivizoni skedarët e personalizimit të Flash për Canon.al nuk do të keni mundësi të hapni lloje të caktuara përmbajtjeje në faqe, si p.sh. videot.

Cookies Eloqua

Ne përdorim Eloqua për të personalizuar mënyrën si komunikojmë me ju. Kur vizitoni për herë të parë një faqe interneti të Canon, një cookie e palës së tretë nga eloqua.com ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie përdoret pastaj për të gjurmuar faqet që vizitoni gjatë seancës tuaj. Për shkak se cookie mund të ndahet nëpër shumë site, informacionet e marra nga faqja e internetit të Canon janë të dukshme vetëm për Canon dhe nuk ndahen me asnjë palë të tretë përfshirë Eloqua ose përdorues të tjerë nga sistemi Eloqua.

Megjithëse kjo cookie nuk përmban informacione personale për ju në mënyrë specifike, nëse zgjidhni të plotësoni një formular në sitin tonë pastaj ne do të lidhim informacionet tuaja personale (përfshirë por jo vetëm çfarë sistemi operativ po përdorni, adresën IP, informacionet e cookie, stampën kohore, dhe informacionet e klikimeve) me informacionet e shfletimit të lidhura me Eloqua cookie në shfletuesin tuaj. Këto informacione grumbullohen vetëm ndërsa jeni në faqen e internetit të Canon por nuk mund dhe nuk do të grumbullohen informacione rreth siteve të palëve të treta që keni vizituar.

Ne i përdorim këto informacione për të përmirësuar shërbimet tona për ju si zgjedhja e mënyrës për të komunikuar me ju (subjekt i aprovimit tuaj) dhe përshtatja e materialeve të komunikimeve tona me ju për të përfshirë informacione që pasqyrojnë interesat që keni treguar në përmbajtjen e faqeve tona, ose duke zgjedhur oferta ose promocione të cilat mendojmë se mund t'ju interesojnë dhe të përmirësojnë mënyrën si i përgjigjemi nevojave tuaja.

Cookies Eloqua që përdorim

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

ELQSTATUS

Kjo cookie rrëzohet automatikisht dhe thjesht përmban vlerën 'OK'

2 vjet

ELOQUA

Kjo cookie përmban një Globally Unique Identifier (GUID) një varg karakteresh dhe numrash të gjeneruar rastësisht të cilat përdoren për të identifikuar vizitorët në sitin tonë.

2 vjet

 

SmartAssistant 

SmartAssistant është një aplikacion që përdoret për t'i ndihmuar vizitorët të vendosin për produktin më të mirë për nevojat e tyre.

 

Cookies të SmartAssistant që përdorim

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

smrt42-qa*

Përmban përzgjedhjet e produkteve të përdoruesit

Cookie i seancës për një seancë të përdoruesit

smrt42-pg*

Treguesi id i faqes së këshilluesit aktualisht e dukshme

Cookie i seancës për një seancë të përdoruesit

smrt42-rp*

Përmban treguesin id të faqes së rezultatit

Cookie i seancës për një seancë të përdoruesit

smrt42-fin*

Flamuri që tregon faqen e rezultatit përfundimtar

Cookie i seancës për një seancë të përdoruesit

smrt42-co*

Flamuri që tregon se është bërë një klikim përzgjedhës nga përdoruesi

5 minuta

 

Tealium

TealiumiQ është një sistem për menaxhimin e etiketave i përdorur nga Canon për të menaxhuar teknologjinë e përdorur në sajtin tonë të uebit, si p.sh. mjetet tona analitike, mjetet e anketave, të marketingut, të testimit dhe të synimit.

Tealium AudienceStream është një mjet për veprimin dhe segmentimin e klientëve; ne regjistrojmë të gjitha veprimet që kryejnë përdoruesit brenda gjatë vizite në sajtin e uebit për të ndihmuar në pasurimin e njohurive tona mbi përdorimin e sajtit tonë të uebit. Ne i përdorim këto informacione për të përmirësuar eksperiencën tuaj me përmbajtje të personalizuara, të përshtatshme dhe të orientuara. Ne përdorim Tealium AudienceStream në platformat dhe në aplikacionet tona celulare; kjo na lejon të ndërthurim sjelljen tuaj në të gjitha këto platforma në mënyrë që eksperienca juaj të përshtatet për përdoruesit pavarësisht se cilin mjedis të Canon po shikoni. Ne mund ta personalizojmë eksperiencën tuaj në linjë me Canon edhe para regjistrimit të një llogarie në linjë me ne dhe eksperienca juaj e personalizuar në sajtin e uebit nuk do të humbasë nëse regjistroni një llogari në linjë me ne në një datë të mëvonshme.

 

Cookies të Tealium që përdorim

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

UTAG_MAIN

Cookie utag_main është një cookie e caktuar nga Tealium për të bërë të mundur që ne të përdorim zgjidhjen e tyre të menaxherit të etiketave.

Cookie utag_main është një cookie i një pale të parë e ofruar nga Tealium. Kjo cookie përdoret për të regjistruar një vulë kohore se kur ka filluar vizita juaj në sajtin tonë, numrin e faqeve që keni parë, numrin e vizitave që keni kryer në sajtin tonë dhe një ID unike.

Këto informacione përdoren brenda mjeteve tona të analitikës për të pasuruar të dhënat që mbledhim për vizitën tuaj në sajtin tonë të uebit për të na ndihmuar të kuptojmë përdorimin e sajtit nga vizitorët tanë për të ofruar një eksperiencë më të mirë për përdoruesit.

1 vit

tealium_segments

Kjo cookie ruan një vlerë që e caktojmë për ju në bazë të aktivitetit tuaj në sajtin e uebit; ky aktivitet është faqet që shikoni, shpeshtësia e shikimit të sajtit dhe veprimet e veçanta që kryeni kur shikoni sajtin tonë të uebit. Ne e përdorim këtë aktivitet për t'ju vendosur në një kriter të veçantë të audiencës, në mënyrë që të mund ta personalizojmë dhe ta përshtatim eksperiencën tuaj në sajtin tonë të uebit që të jetë më personale dhe më e përshtatur për ju për një eksperiencë të përgjithshme më të mirë në linjë me ne.

1 vitGoogle reCAPTCHA

Google reCAPTCHA është një shërbim sigurie për faqet e internetit që ndihmon në mbrojtjen e faqes sonë nga spami dhe abuzimi. Ai përdor teknika analize rreziku për të dalluar mes njerëzve dhe programeve të automatizuara. Vizitorëve në faqe mund t’u kërkohet të ndërveprojnë me Google reCAPTCHA për të konfirmuar nëse janë përdorues i mirëfilltë.

Emri

Përshkrimi

Skadimi (d.m.th. kur cookies fshihet nga pajisja juaj)

PREF

NID

HSID

APISID

SID

Këta janë skedarë thelbësorë personalizimi të përdorur nga Google reCAPTCHA. Këta skedarë personalizimi përdorin një identifikues unik për qëllime gjurmimi.

2 vjet

 

Funksionet e shpërndarjes së Canon.al

Nëse “shpërndani” përmbajtjen e Canon.al me miqtë përmes rrjeteve sociale, si Facebook dhe Twitter, mund t'ju dërgohen skedarë personalizimi nga këto faqe interneti. Nuk kontrollojmë cilësimet e cookies nga ndonjë palë e tretë, kështu që sugjerojmë që të kontrolloni faqet në internet të palës së tretë për më shumë informacion në lidhje me cookies e tyre dhe sesi t'i administroni ato.

 

Lidhjet nga Canon.al me faqet e palëve të treta

Canon nuk mban përgjegjësi për skedarët e personalizimit të përdorura nga ndonjë faqe interneti pale të tretë drejt së cilës vendoset lidhje apo referohet nga Canon.al.

Cookies e palëve të treta

Për çdo vizitë të një faqeje në Canon.al ju mund të dërgoni cookies nga reklamuesit e palëve të treta. Këto përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në, Facebook, LinkedIn dhe Amazon. Ju gjithashtu mund të dërgoni cookies nga faqet e internetit që përmbajnë përmbajtje të ngulitur (p.sh. YouTube ose Maporama). Cilësimet e këtyre skedarëve të personalizimit mund t'i menaxhoni këtu ose mund të kontrolloni faqet përkatëse të internetit palë të treta për më shumë informacion rreth skedarëve të tyre të personalizimit dhe se si t'i menaxhoni.

Më shumë informacion në lidhje me cookies

Nëse do të dëshironi të mësoni më shumë në lidhje me cookies në përgjithësi dhe sesi t'i administroni ato, vizitoni http://www.aboutcookies.org/, ju lutem vini re se nuk mund të jemi përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të jashtme në internet.