Careers

Karrierat në Canon

Canon përmirëson jetët dhe bizneset në mënyra të reja të pabesueshme. Zbuloni se pse jemi kompania më e mirë në botë për imazhet.

Kërkoni në pozicionet tona të punës

EOS 1D X Mark II Sample

Imagjinoni veten tuaj në Canon

Shikoni videon

Njihuni me ekipet tona

Ejani dhe shikoni grupet e ndryshme në Canon...

fresh-out-of-school-or-university

Sapo keni përfunduar shkollën apo universitetin?

Po eksploroni opsionet tuaja? Programet tona të fillimit të karrierës janë të projektuara për t'ju siguruar një fillim të shkëlqyer për karrierën që kërkoni.


Mësoni më shumë

Ejani dhe punoni me ne

Ne kemi nevojë për njerëz si ju që do të realizojnë të jashtëzakonshmen. Ndani më të mirat me njerëzit që punoni dhe ne do të sigurojmë që çdo eksperiencë t'ju ndihmojë të mësoni dhe të rriteni.


Si të aplikoni

Disa fjalë rreth nesh

E themeluar në vitin 1937, kompania Canon është një markë vërtet globale që ka evoluar për t'i vendosur klientët tanë në qendër të të gjitha teknologjive, shërbimeve dhe zgjidhjeve tona për imazhet.

our-latest-jobs-your-next-move

Pozicionet tona më të fundit, lëvizja juaj e ardhshme

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona