PowerShot-G7X

Njihuni me ekipet tona

Marketingu dhe marrëdhëniet publike

Ekipet tona të marketingut dhe marrëdhënieve publike u japin jetë shërbimeve dhe zgjidhjeve tona - nëpërmjet marketingut të kanaleve të klientëve, komunikimeve, planifikimit të biznesit dhe menaxhimit të produkteve.

Eksploroni më shumë

Marketing and PR

Shitjet dhe këshillimi

Nga menaxhimi i llogarisë e deri te këshillimi, ekipet tona të shitjeve dhe këshillimit shfrytëzojnë aftësitë e tyre të shkëlqyera të marrëdhënieve për të shitur shërbimet dhe zgjidhjet tona të njohura në të gjithë globin.

Eksploroni më shumë

Sales & Consulting

Zgjidhjet e biznesit dhe teknologjisë së informacionit

Ekipi ynë i zgjidhjeve të biznesit dhe teknologjisë së informacionit është i angazhuar për të përmirësuar jetën e klientëve tanë - me zgjidhje novatore, mbështetje teknike dhe zgjidhje më të mira të fluksit të punës.

Eksploroni më shumë

IT & Business Solutions

Administrimi i biznesit dhe operacionet

Jeni të aftë për zgjidhjen e problemeve? Mund të punoni me ekspertët tanë të administrimit dhe operacioneve për modernizimin e proceseve në të gjithë organizatën.

Eksploroni më shumë

Business Administration & Operations

Dixhital

Nën drejtimin e dixhitales? Ekipi ynë dixhital zhvillon dhe shpërndan strategji marketingu, drejtime dhe ekspertizë dixhitale - të gjitha këto në përpjekje për të krijuar eksperienca të jashtëzakonshme në linjë.

Eksploroni më shumë

Digital
Search our Marketing & PR jobs

Pozicionet tona më të fundit, lëvizja juaj e ardhshme

Ejani dhe shikoni se ku e keni vendin


Shikoni rolet tona

GRC logo