Cinema EOS

Kamerat Cinema EOS

Cilësi imazhi e jashtëzakonshme, kontroll krijues i pakufi.

Canon EOS C400

Canon EOS C400 rikoncepton prakticitetin – projektuar për të shkëlqyer në xhirime kinematografike, të transmetimit të drejtpërdrejtë dhe prodhimit virtual.

Zbuloni më shumë

Canon EOS C400
Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.

Flisni me Canon