Zgjidhje profesionale për video

Qoftë nëse jeni në produksion filmash, transmetim televiziv apo nga interneti, apo në dokumentim, aftësitë e jashtëzakonshme të kamerave dhe objektivave tanë profesionalë do të transformojnë mënyrën si punoni me figurat lëvizëse.

Zgjidhje profesionale për video

Zgjidhjet profesionale për video nga Canon

Nga kinemaja në punët e sektorit publik deri tek transmetimet për jashtë dhe të drejtpërdrejta, ka një zgjidhje profesionale për video nga Canon të posaçme për ju.


Gamat e produkteve

Gama e produkteve tona ka çdo gjë që ju duhet, si dhe çdo gjë që dëshironi.

EOS_5D_Mark_IV Lifestyle Music Promo 24

Ndihmë dhe mbështetje

Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, për të zgjidhur problemet dhe për t'ju orientuar në drejtimin e duhur nëse keni nevojë për riparim.

Reportazhet dhe lajmet e fundit

 • The Canon Cinema EOS range.

  ARTICLE

  A decade of Canon Cinema EOS

  Discover how Cinema EOS – from the EOS C300 through to the EOS C70 – has enabled the making of 10 diverse productions over the past 10 years.

 • A man filming on a Canon XF605 camera with a microphone attached. A Canon PTZ camera is visible in the foreground.

  ARTICLE

  B-cams for filmmakers – which is right for you?

  Discover the best B-cams in the Canon ecosystem – from Cinema EOS and mirrorless EOS to pro camcorders and PTZ.

 • Two men stand on a docked wooden boat with a large body of water behind them. One is adjusting a Canon EOS C500 Mark II camera, the other is pointing into the distance.

  ARTICLE

  Exploring the magic of Canon cinema lenses

  Multi-award-winning DoP Martin Christ looks back over a career accompanied by Canon.

 • A person using a Canon camcorder to film a smartly dressed news reporter on a bridge.

  ARTIKULLI

  Videokamerat më të mira Canon: udhëzuesi juaj thelbësor

  Cila është videokamera më e mirë profesionale Canon për transmetimin e drejtpërdrejtë, mbledhjen e lajmeve dhe nevojat tuaja të korporatës?

 • Two presenters sit on deck chairs inside a restored barge that is being used as a production set.

  ARTIKULLI

  Si e kanë vijuar punën regjisorët përmes produksionit në distancë

  Dy regjisorë tregojnë se si kufizimet e qarkullimit në botë i detyruan të bëjnë risi për të vijuar me produksionet e tyre dhe se çfarë rëndësie mund të ketë kjo për të ardhmen.

 • A Canon XF705 camcorder viewed from the rear with a richly coloured HDR image visible in the viewfinder and LCD screen.

  ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • A man in winter clothing on a snowy mountainside with a Canon XF705 camcorder.

  ARTIKULLI

  Plotësojeni kompletin tuaj të videos me një kamerë

  Filmografi, Sébastien Devaud, flet për rolin kyç që luajnë kamerat profesionale Canon XA dhe XF në produksionet e tij.

 • pro-sette-storie-walking-interviews

  ARTICLE

  Filming Italian news on the CN-E70-200mm T4.4 L IS

  How the Canon Compact Cine Servo lens brought challenging walking interviews to the screen with flair.

 • Nigella Lawson standing in a kitchen, looking down at two dishes of food on the counter in front of her.

  ARTICLE

  Filming Nigella on Canon Cine Primes

  On celebrity chef Nigella Lawson's TV shows, the images are as rich as the food. DoP Robin Fox shares his shooting secrets.

 • How to use 3D LUTs on the Canon EOS C70

  ARTICLE

  How to use 3D LUTs on the Canon EOS C70

  The EOS C70's Look File function enables you to apply 3D LUTs to your videos for outstanding creative control. Find out how they work and how to set them up.

 • Filmmaker and activist Jack Harries leans on a wooden table setting up a shot with his Canon camera rigged with a mic.

  ARTICLE

  What matters to future filmmakers?

  Embracing challenges, collaboration and moving beyond the gatekeepers, young creatives Ashleigh Jadee, Jack Harries and Irene Cruz are pushing the boundaries of film.

 • Fitoni avantazhin, regjistrohuni tani

  Regjistrohuni për këshilla nga profesionistë të tjerë, lajme të fushës, ftesa në aktivitete dhe përditësime të firmuerëve.

  Canon Camera