Take your print service to the next level with Canon’s Managed Print Services

Shërbimet e menaxhuara të printimit

Çojeni shërbimin e printimit në nivelin tjetër.

Administrimi i një shërbimi printimi kompleks në shumë zyra dhe vende printimi, shtete dhe marka mund ta ngadalësojë biznesin tuaj duke ju kushtuar kohë dhe para.

Nëse nuk mund të monitoroni pajisjet në të gjithë infrastrukturën tuaj të printimit, është e vështirë të kontrolloni zakonet e printimit ose të parandaloni shkeljet dëmtuese të sigurisë.

Dobitë e Shërbimeve të Printimit të Administruar të Canon

Ease the burden on IT staff Ease the burden on IT staff

Lehtësoni barrën e stafit IT

Delegoni jashtë administrimin e printimit për të liruar stafin nga detyrat më me vlerë

Save money by improving monitoring Save money by improving monitoring

Kurseni para duke përmirësuar monitorimin

Ne analizojmë zakonet e printimit për të gjetur një zgjidhje kosto-efektive

Prevent data breaches Prevent data breaches

Parandaloni shkeljet e të dhënave

Ne auditojmë shërbimin tuaj për të identifikuar dobësitë e sigurisë

Reduce your carbon footprint Reduce your carbon footprint

Ulni ndotjen nga karboni

Optimizimi i teknologjisë pakëson mbetjet, konsumin e energjisë dhe letrës

Një mjeshtëri në administrimin e printimit

Canon’s Managed Print Services streamlined a colleges print across different sites
Kemi reduktuar koston totale të zotërimit me 37% duke i dhënë mundësi vetes të investojmë përsëri në mësim dhe mësimdhënie.

Gary Horne

Nëndrejtor, Financë dhe Operacion, Instituti Colchester

Sfida

Instituti Colchester, një nga kolegjet më të mëdha të arsimit të mëtejshëm në Mbretërinë e Bashkuar, donte të pakësonte shpenzimet e tepërta duke e bërë të efektshme flotën e printimit në 10 pika të ndryshme. Përveçse ishte vjetruar dhe i paefektshëm, shërbimi i keqadministruar i printimit që kishte nuk i jepte institutit shikueshmëri të mjaftueshme për të kontrolluar zakonet e tij të printimit.

Canon’s Managed Print Services streamlined a colleges print across different sites
Canon now handles the colleges device, fleet and consumables management

Zgjidhja

Zëvendësuam 450 pajisje me 100 pajisje multifunksionale Canon dhe përdorëm softuerin uniFLOW për të bërë të mundur printimin nga pajisjet portative dhe për ta bërë të sigurt printimin. Canon tani merret me administrimin e pajisjeve dhe pjesëve të konsumit dhe përdor monitorim në kohë reale për t'u siguruar që infrastruktura të jetë plotësisht e optimizuar.

Dobitë

Zgjidhja jonë i dha mundësi Institutit të kursente 100 000 £ në 18 muajt e parë duke ulur kostot e zotërimit dhe duke përdorur analitika printimi për të pakësuar përdorimin e letrës me 25%. Përveçse i dha mundësi Institutit të investonte përsëri në shërbimet kryesore, ne ndihmuam gjithashtu në përmirësimin e eksperiencës së studentëve duke ofruar printim më të shpejtë, më të lehtë.

Canon reduced the colleges ownership costs and used print analytics to cut paper usage

Zbuloni se si zgjidhjet e Shërbimit të Printimit të Administruar mund të përshpejtojnë biznesin tuaj


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kyçe

Menaxhoni ndryshimin në mënyrë të efektshme
Duke gjetur mënyrën më të mirë për të përmirësuar shërbimin e printimit tuaj, jemi të pajisur për të implementuar dhe integruar zgjidhjen.
Canon manage change efficiently
Canon continually review and improve the service we provide
Rishiko, evoluo dhe përsërit
Ne punojmë me ju për t'u siguruar që zgjidhja jonë të vazhdojë të ofrojë dobitë që priten dhe rikthimin e investimit duke rishikuar dhe përmirësuar vazhdimisht shërbimin që ofrojmë.
Eksploroni se si zgjidhjet tona të Shërbimit të Printimit të Administruar ju ndihmojnë të punoni më shpejt dhe në mënyrë më inteligjente.