ZGJIDHJET IMAZHERIKE

KOMPLETI I ZHVILLIMIT SOFTUERIK (SDK)

Regjistrohuni në Canon Developer Programme për të rafinuar dhe përshtatur ciklet tuaja të punës imazherike duke përdorur teknologjinë më të fundit për ta zhvilluar më tepër biznesin tuaj.
SI TË REGJISTROHENI MËSONI MË SHUMË
SDK

Përfitimet e Canon SDK

Canon ka investuar fort për t'u ofruar klientëve rrugën më efikase në kosto dhe më fleksibël drejt fotografisë cilësore. Kontrolloni kamerat në distancë nga një Windows, Mac, Raspberry Pi OS ose Ubuntu me kompletin e zhvillimit softuerik dixhital EOS (EDSDK) dhe përdorni të njëjtin kod në të gjitha kamerat e përputhshme Canon. Për të shfrytëzuar mbështetjen shumëplatformëshe në modele të zgjedhura për zhvillim të shpejtë, API i ri i komandimit të kamerës (CCAPI) shtrihet në platforma të ndryshme, për përdorimin me valë në çfarëdo mjedisi, duke përfshirë Windows, Mac, Android, iOS ose Linux.

 • PËRFITIMET

  Regjistrimi në largësi

  Zbuloni, lidhni dhe shkrepni kamerën.

 • PËRFITIMET

  Monitorim me pamje direkte

  Kontrolloni subjektin për ekspozim dhe kompozim.

 • PËRFITIMET

  Transferimi i imazheve

  Shkarkoni dhe fshini imazhe, plus formatoni kartat.

 • PËRFITIMET

  Cilësimet e Kamerës

  Kontrolloni dhe ndryshoni cilësimet e kamerës, duke përfshirë shpejtësinë e obturatorit, aperturën dhe ISO.

Zbuloni se si Canon SDK mund të ndihmojë biznesin tuaj

Shikoni videon tonë dhe mësoni më shumë rreth teknologjive dhe funksionaliteteve kyç, si ata janë të dobishëm dhe se si mund t'ju ndihmojnë për të përmirësuar fluksin e punës.
SHIKOJE TANI
SDK

Si funksionon

EDSDK dhe CCAPI përshkruhen më mirë si ndërfaqe programimi aplikacionesh (API) që hapin kontrollin e funksionit të kamerës për autorët e softuerëve që t'u ofrojnë zgjidhje kompanive për të cilat punojnë apo që kanë në zotërim. Mundësia për të integruar kontrollin e kamerës në aplikacionet e tyre bën që komandimi i kamerës të mund të menaxhohet automatikisht për të gjeneruar imazhe dhe për t'i transferuar të dhënat në çast. Ky njësim i proceseve tërësore redukton kostot dhe kursen kohë.

Regjistrohuni në portalin tonë të zhvilluesve

Canon Developer Programme u mundëson bizneseve dhe zhvilluesve të të gjitha llojeve të shkarkojnë SDK dhe të lidhen me produktet dhe teknologjinë e Canon, si dhe të marrin mbështetje dhe këshillim të çmuar.

Bashkëpunoni me ne

Zhvilluesit e regjistruar mund të aksesojnë dhe shkarkojnë dokumentacion të detajuar, informacion API dhe të përdorin një arkiv të posaçëm softuerik si dhe të ndërveprojnë me përdorues të tjerë. Këto burime teknike synohen për programatorët që të krijojnë aplikacione me funksione të pasura, të personalizuara rreth produkteve tona.

SDK

Pse "Canon"?

Canon është një emër kryesor në fushën e imazheve dhe ka qenë i tillë për 80+ vitet e fundit. Ne jemi ofruesi kryesor i zgjidhjeve dixhitale të imazheve për konsumatorin, biznesin dhe industrinë. Imazheria qëndron në zemër të biznesit tonë dhe ne jemi të dedikuar për t'i ndihmuar njerëzit të ripërfytyrojnë se çfarë është e mundur përmes fotografisë dhe videos së cilësisë të lartë.
SDK

Funksionaliteti

Shkrepja e përmbajtjeve fantastike është vetëm pjesa e parë e një cikli të njësuar pune; ndarja e tyre është po aq e rëndësishme, ndaj zgjidhjet tona SDK me kamera Canon vijnë me mundësi të shkëlqyer lidhjesh me aplikacione dhe softuer të personalizuar për t'ju ardhur në ndihmë që të realizoni më shumë në të gjitha platformat tuaja.

 • Një gamë kamerash dhe objektivësh për t'ju përshtatur buxheteve dhe nevojave tuaja
 • Wi-Fi dhe USB direkt në gamën tonë EOS
 • Kartat e memories për formatim dhe heqje të lehtë

Përputhshmëria dhe koherenca

Kamerat Canon ofrojnë funksionim koherent dhe kontroll intuitiv me rezultate të jashtëzakonshme. Ndani punën me të tjerët duke përdorur aftësi të përparuara regjistrimi dhe transmetimi.

 • Foto dhe video me një zgjidhje hibride
 • Ngjyrë dhe mprehtësi koherente nga hyrjet dhe daljet
 • E thjeshtë për përdorim me personalizim të shkëlqyer për t'ju përshtatur të gjithë përdoruesve

SDK
SDK

Siguria dhe besueshmëria

Ne e kuptojmë që ndërprerjet e punës kushtojnë para. Kamerat Canon ofrojnë besueshmëri të dëshmuar dhe funksionojnë në kushte të vështira. Ushqejini kamerat tuaja përmes ushqyesit AC ose baterisë dhe përfitoni funksionim shumëvjeçar falë rezistencës legjendare të Canon.

 • Sistemet EOS dhe EOS R ofrojnë besueshmëri mahnitëse
 • Bateritë origjinale të Canon janë projektuar për të ofruar rendiment për një kohë të gjatë
 • Ekipi i dedikuar i mbështetjes teknike plus mbështetje e personalizuar pas shitjes

Pyetje të bëra më shpesh për SDK

A keni pyetje të cilave nuk mund t'i përgjigjeni? Seksioni ynë i pyetjeve të bëra më shpesh është këtu për t'ju ardhur në ndihmë.
 • EDSDK

  Profesional
  EOS-1 D X Mark III, EOS-1D X Mark II, EOS-1D X, EOS-1D C, EOS-1DS Mark III, EOS-1D Mark IV, EOS-1D Mark III

  Amator i përparuar
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R, EOS Ra, EOS R6 Mark II, EOS 5D Mark IV, EOS 5DS R, EOS 5DS, EOS 5D Mark III, EOS 5D Mark II

  Kategori mesatare
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS R10, EOS 6D Mark II, EOS 6D, EOS 7D Mark II, EOS 7D, EOS 90D, EOS 80D, EOS 70D, EOS 60D, EOS 50D, EOS 40D

  Nivel fillestar
  EOS R50, EOS M6 Mark II, EOS M50 Mark II, EOS M50, EOS M200, EOS M6, EOS M5, EOS M3, EOS M2, EOS M, EOS M100, EOS M10, EOS 77D, EOS 760D, EOS 850D, EOS 250D, EOS 800D, EOS 200D, EOS 750D, EOS 700D, EOS 100D, EOS 650D, EOS 2000D, EOS 1300D, EOS 1200D, EOS 1100D, EOS 600D, EOS 550D, EOS 500D, EOS 450D, EOS 1000D, EOS 4000D

  Kompakt
  PowerShot G5X Mark II, PowerShot G7X Mark III, PowerShot SX70 HS

  CCAPI

  Profesional
  EOS-1D X Mark III

  Amator i përparuar
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II

  Kategori mesatare
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS 90D

  Nivel fillestar
  EOS R50, EOS R10, EOS M50 Mark II, EOS R100, EOS 850D, EOS M200, EOS M6 Mark II, EOS 250D

  Kompakt
  PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G7 X Mark III, PowerShot SX70 HS

 • Sistemet e mbështetura operative
  EDSDK: Windows, Mac, Raspberry Pi OS ose Ubuntu (për Arm)
  CCAPI: Nuk ka mbështetje të sistemit operativ

 • Ndërfaqe të mbështetura
  EDSDK: USB
  CCAPI: Wi-Fi

Dëshironi të dini më shumë?

Ndiqni lidhjen dhe një anëtar i ekipit tonë të dedikuar të B2B Segment për produktet profesionale të imazherisë do t'ju kontaktojë.

Artikujt të ngjashëm