Shërbimet e transformimit digjital

Nxisni transformimin tuaj digjital, pavarësisht se ku punoni, me pajisjet tona të kombinuara dhe shërbimet e menaxhimit të informacionit, si dhe zgjidhjet e krijuara për të integruar më së miri letrën dhe digjitalen. Ofruar përmes resë kompjuterike, në vend ose në ambiente hibride, shërbimet tona të transformimit digjital ju ndihmojnë të arrini produktivitet, bashkëpunim, siguri, pajtueshmëri dhe qëndrueshmëri të përmirësuar.
KËRKONI INFORMACION
Image representing digital transformation services.
Digital Transformation Service
Managed Print Services

SHËRBIMET

Shërbimet e menaxhuara të printimit

Krijoni një infrastrukturë të optimizuar, të sigurt dhe të qëndrueshme të pajisjeve me shërbimet dhe zgjidhjet e printimit të menaxhuar nga Canon, të ofruara në mënyrën që ju përshtatet: përmes resë kompjuterike, në vend ose në mjedise hibride.

ZGJIDHJE

Zgjidhjet e bashkëpunimit të ambientit të punës

Një paketë gjithëpërfshirëse, e shkallëzuar dhe fleksibël e zgjidhjeve që ofrojnë optimizimin e përmbajtjes, automatizimin e proceseve dhe menaxhimin e dokumenteve, duke modernizuar proceset e biznesit.

Workspace Collaboration Solutions

ARTIKULLI

Mënyra të reja pune në ambientin "hibrid" të punës

MËSONI MË SHUMË
Mënyra të reja pune në ambientin "hibrid" të punës

Një ekosistem i integruar

Shërbimet e Transformimit Digjital (DTS) të Canon, bashkojnë harduerin dhe softuerin tonë kryesor në një ekosistem të teknologjisë së integruar, të krijuar për të mbështetur rrugëtimin tuaj të transformimit. Kjo ofertë kombinon zgjidhjet e Shërbimeve të Menaxhuara të Printimit dhe Bashkëpunimit të Hapësirës së Punës, për t'ju ndihmuar të fitoni transparencë dhe kontroll mbi të gjithë ciklin jetik të dokumenteve.
An integrated ecosystem

Pse Canon?

Canon është një partner i besuar për t'ju ndihmuar kudo që të jeni në rrugëtimin tuaj të transformimit digjital. Ne do të jemi gati në çdo hap, duke ofruar mbështetjen dhe shërbimet tona për t'ju siguruar që të qëndroni në rrugën e suksesit.

"Konvergjenca e printimit dhe digjitale në ambientin e ardhshëm portativ të punës do të kërkojë bashkëpunim dhe komunikim më efikas"

Nxisni produktivitetin

Bëjeni biznesin më produktiv duke kombinuar infrastrukturën efikase të pajisjeve me vlerën e automatizimit, regjistrimin e përparuar dhe lidhjen me retë kompjuterike

Përmirësoni bashkëpunimin dhe lëvizshmërinë

Bëjeni më të lehtë bashkëpunimin dhe punën në distancë me zgjidhje që mundësojnë punë pa ndërprerje nga kudo, duke përfshirë printimin dhe skanimin me celular në ciklet digjitale të punës.

A Transformational Partnership with East Lothian Council

Përmirësimi i eksperiencës së klientëve

Ofroni një përvojë më të pasur për klientin me printime cilësore që përcjellin mesazhin tuaj në mënyrë efikase dhe softuer që ju jep një vizibilitet më të mirë të procesit dhe ju lejon të ofroni komunikime të personalizuara, në kanale të ndryshme.

Përforcimi i sigurisë së informacionit

Ruani standardet e sigurisë së informacionit dhe të pajtueshmërisë me siguri të integruar të pajisjeve dhe zgjidhje softuerike që e mbrojnë informacionin e biznesit gjatë gjithë ciklit jetik të dokumenteve.

Histori transformimi

Mësoni se si klientët ekzistues të Canon kanë përdorur shërbimet e transformimit digjital për të përshpejtuar rrugëtimin e tyre të transformimit.
Transformation Stories
 • Fujitsu optimizon printimin

  Rritje produktiviteti duke kursyer 35% në kostot e printimit

 • Record Bank

  Procesim automatik i mbi 100 kërkesave për hipotekë në ditë

 • DWF

  Duke u bërë një nga kompanitë më novatore në Evropë me përdorimin e cikleve fleksibël të punës me dokumente

 • DSR

  Ristrukturimi i miratimeve të faturave dhe i përgjigjeve e auditimit për transparencë dhe kontroll më të madh

 • Për më shumë informacion dhe pyetje, na kontaktoni

  Produkte/zgjidhje të ngjashme

  Eksploroni zgjidhje specifike nga Canon që mbështesin shërbimet tona të transformimit digjital

 • Softuer për skanimin dhe regjistrimin e dokumenteve

  Ulni kohën e detyrave manuale me zgjidhjet tona inteligjente për regjistrimin e të dhënave

 • Menaxhimi i dokumenteve

  Maksimizoni produktivitetin dhe minimizoni kostot me zgjidhjet tona të menaxhimit të dokumenteve

 • Automatizimi i procesit të resë kompjuterike

  Regjistroni dokumente, filloni procese biznesi dhe bashkëpunoni nga kudo.

 • Softuer administrimi për komunikimet e klientit

  Nxisni angazhimin e klientëve me komunikime të njësuara në të gjitha kanalet

 • Softuerë për zyrën

  Të gjitha veglat që ju duhen për zgjidhje të fuqishme softuerike për zyrën nga njëri skaj në tjetrin

 • Eksploroni më tej

  Lexoni më shumë rreth se si zgjidhjet dhe shërbimet e Canon mund t'ju ndihmojnë të përshtateni me realitetin e ri hibrid të punës

 • Përgatitja për të papriturat

  Ideja e punës "normale" është transformuar tërësisht dhe vazhdon të ndryshojë. Ja ku të investoni për të ruajtur zhdërvjelltësinë

 • Mbështetja e një pune në normalitetin e ri

  Lexoni se si reja kompjuterike do të bëhet thelbësore për t'u siguruar ekipeve bashkëpunim në ambientin e ndryshueshëm hibrid të punës

 • Adaptim drejt ambientit të ardhshëm të punës në renë kompjuterike

  Mësoni si të shfrytëzoni renë kompjuterike për të mundësuar një ambient pune që mund të përshtatet me një të ardhme gjithnjë e më të zhdërvjellët

 • Çfarë të presim në ambientin e ardhshëm të punës

  Gjeni se çfarë ndryshimesh mund të presim në ambientet e punës në normalitetin e ri dhe si të përgatitemi