Na kontaktoni

Mbështetje për ju

Mbështetje për biznesin tuaj

Karrierat e Canon

Vizitoni zonën tonë të Mbështetjes për Produktet e Konsumatorit për të gjetur përgjigje për pyetjet tuaja, përfshirë informacione riparimi, shkarkime softuerësh, manuale përdoruesish dhe detaje kontakti për zyrën tonë të ndihmës e cila mund të ndihmojë gjithashtu me rekomandime produkti.

Vizitoni zonën tonë për Mbështetjen e Produkteve të Biznesit për këshilla mbi produktet dhe shërbimet e biznesit. Gjeni përgjigje për pyetjet tuaja dhe detaje kontakti për shërbimin dhe mbështetjen e autorizuar

Kërkoni dhe aplikoni për vendet e punës bosh

Më shumë detaje kontakti për pyetjet tuaja për Canon

  • Vizitoni Qendrën e Shtypit

    Këtu në Qendrën e Shtypit do të gjeni informacion për shtypin nga të gjitha grupet e biznesit të Canon, që shkojnë nga deklarata për shtyp dhe letra të bardha te komplete të shtypit për veprimtari të caktuara dhe një përzgjedhje e gjerë e imazheve.

Office Building

Canon CEE GmbH Predstavništvo Beograd

Omladinskih brigada 90v
11070 Novi Beograd
Srbija

Tel:          +381 11 3533 480
Website:  www.canon.com.al
E-mail:    info@canon.si