Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Produktet më të fundit

Zbuloni produktet e reja të Canon - të projektuara për t'ju ndihmuar të krijoni histori të paharrueshme

Kamerat e çastit

Shkrepni, printoni e ngjitni kudo që të jeni me anë të kamerave të çastit që mund t'i merrni me vete në xhep. Idealë për të apasionuarit pas autoportreteve, këta printerë-kamera portative kanë pasqyra për të arritur pozat ideale dhe printime praktike, pa bojë, për një kënaqësi të çastit e vrarë mendjen.

Kamerat pa pasqyra

Tregoni sot historitë e së nesërmes me fotografi dhe video me cilësi të mrekullueshme. Kamerat tona të reja pa pasqyra mund të mbahen me lehtësi dhe ndërthurin më të mirën e kamerave kompakte dhe DSLR të Canon në një trup kompakt me lente të ndërrueshme.

Lentet

Ne integrojmë aftësitë më të mira dhe një teknologji optike të një niveli maksimal në lentet tona të reja për të siguruar fotografi dhe video me cilësi të shkëlqyer. Ne jemi Po kështu, jemi gjithnjë duke shtuar në gamën tonë unike dhe të zgjeruar - në këtë mënyrë që mund të gjeni lenten tuaj të përsosur.

Kamerat dhe blicet

Të projektuara për t'iu përshtatur pasionit tuaj për fotografinë, kamerat tona të reja përfshijnë të gjitha novacionet më të fundit të imazheve falë investimeve tona të vazhdueshme në nivelit më të lartë në kërkim dhe në zhvillim. Përveç kësaj, mund t'i shikoni gjërat nën një dritë tjetër me blicet tona më të fundit Speedlite.

*250D (e zezë/argjendtë) është kamera më e lehtë në botë mes kamerave dixhitale me një objektiv, me sensor përmasash APS-C me refleks, me monitor lëvizës LCD. Përfshin baterinë dhe kartën e memories sipas direktivave të CIPA. Nga 9 prilli 2019 (sipas kërkimeve të "Canon").

Aksesorët

Sisteme EOS kinematografike

Videokamerat profesionale

Kamerat për shumë përdorime

Kamerat PTZ

Videokamerat për konsumatorë

Printerë

Pavarësisht nëse dëshironi fotografi të bukura me ngjyra apo printime dhe skanime të besueshme dhe me cilësi të lartë të dokumenteve në shtëpi, printerët tanë të rinj kompaktë dhe pajisjet të-gjitha-në-një janë të mbushura me veçoritë më të përditësuara për një cilësi të mrekullueshme dhe lidhje inteligjente.

Dylbi

Të ndërtuara për eksperiencën më të mirë gjatë shikimit, prurjet e reja në gamën e dylbive me stabilizim të imazhit të Canon ju sjellin një shikim super të qëndrueshëm kur i mbani në duar, për eksplorimin e natyrës dhe ambienteve të jashtme të mrekullueshme, si dhe për një mori të madhe të organizimeve me spektatorë.

Ekranet Profesionale

Produkte të tjera

Novacionet tona të vazhdueshme teknologjike sigurojnë që produkte të reja të Canon shtohen gjithmonë në portofolin tonë - nga dylbitë tona më të fundit me imazhe të stabilizuara e deri te skanerët e veçantë të fotografive dhe dokumenteve, shënuesit me laser dhe makinat llogaritëse.