ZGJIDHJET IMAZHERIKE

Zgjidhje imazherike për foto dhe video

Hidhuni një sy fushave të ndryshme të industrisë dhe të tregtisë ku zgjidhjet tona imazherike mund të përdoren për të përmirësuar biznesin tuaj.
alt text

Foto tregtare

Zbuloni si të prodhoni artikuj voluminozë, me imazhe krijimtarie të lartë për katalogët apo faqen tuaj të internetit, duke krijuar përmbajtje me efikasitet kostoje dhe cilësore për ta sjellë në jetë produktin tuaj dhe për të promovuar markat tuaja.

Fotogrametria 3D

Fotogrametria 3D është procesi i kryerjes së matjeve nga fotografitë. Eksploroni si të skanoni, redaktoni dhe riprodhoni me lehtësi artikuj fizik në një ambient digjital.

alt text
GettyImages-1187651037

Fotokabina

Fotokabina është një stacion i njësuar fotografik që ofron një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të shkrepur një portret në një larmi të gjerë evenimentesh dhe funksionesh. Thjesht pozoni, shtypni dhe merrni printimin në vetëm pak sekonda. Falë Canon, kjo ka dhe efikasitet kostoje në punë - si dhe është zbavitëse në përdorim.

SDK

Mundësia për të integruar kontrollin e kamerës në programet kompjuterike të biznesit bën që kontrolli i kamerës dhe i printerit të menaxhohet automatikisht. Mësoni se si ky njësim i proceseve tërësore redukton kostot dhe kursen kohë.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Inspektimi

Shumë organizata bazohen fuqimisht mbi pajisjet e Canon për t'i ndihmuar të identifikojnë dhe regjistrojnë një larmi të gjerë të dhënash inspektimi të rëndësisë kritike. Zbuloni se si programet dhe zgjidhjet e specializuara për kamera nga Canon rrisin efikasitetin e cikleve tuaja të punës në prodhim, si dhe shumë sisteme të ndryshme të automatizuara.

Fotografia dhe videot për korporata

Fotografia dhe videoja e cilësisë së lartë për organizatën tuaj janë mjete të rëndësishme komunikimi që janë jetike për rritjen e ndërgjegjësimit rreth markës suaj dhe dërgimin e mesazhit të duhur te klientët. Mësoni se si Canon ofron mënyra efikase dhe me efikasitet kostoja në përcjelljen e mesazhit tuaj.

Corporate photography and video
Canon Camera

Funksionet biometrike

Etiketa sigurie, dokumente identiteti, lejekalime për aktivitete etj.; zgjidhjet imazherike nga Canon i ofrojnë binzesit tuaj mënyra më të mira për ta mbajtur të sigurt stafin tuaj.

Na kontaktoni

Mësoni më shumë për gamën e plotë të produkteve dhe të shërbimeve tona të përshtatshme për nevojat e biznesit tuaj