ZGJIDHJE TRANSMETIMI NË DISTANCË

Kamerat Canon PTZ dhe kamerat e rrjetit në distancë

Një gamë kamerash distance 4K me panoramim-anim-zmadhim (PTZ), me cilësi të jashtëzakonshme figure dhe komandim preciz, të krijuara për t'u përshtatur me një larmi produksionesh dhe zbatimesh.
Kamera Canon CR-N500 PTZ

Produksion dhe transmetim

Ngushtoni distancën me qartësi të parivalizuar

Mirë se vini në gjeneratën e fundit të kamerave dhe pulteve në distancë Canon PTZ. Zgjidhja e Canon ofron një paketë produksioni në distancë 4K për të gjitha situatat, duke sjellë funksionet e panoramimit-animit të shtruar së bashku me një cilësi të jashtëzakonshme figure, në zbatimet për ambiente të brendshme dhe të jashtme, ndërsa pulti ynë fizik dhe pulti softuerit pa pagesë ju japin mundësinë e komandimit dhe rregullimit nga disanca. Canon mbështet gjithashtu programet më të fundit të avancuara, si p.sh. Auto Tracking*, të cilat mund të shtojnë elementin shtesë të automatizuar në produksionin tuaj.

* Ofrohet në modele të përzgjedhura. Nevojitet licencë e paguar.

Zbuloni trashëgiminë optike të Canon duke kapur imazhe me cilësi të lartë në një larmi situatash.

Gama e plotë e Canon PTZ

 • Kamerat PTZ

  CR-N700

  Një kamerë e jashtëzakonshme profesionale PTZ 4K60P me lidhje 12G-SDI dhe vetëfokusim lider në kategorinë e vet me opsion për Auto Tracking inteligjent.
 • Kamerat PTZ

  CR-X300

  Një kamerë kompakte PTZ niveli IP65 që ofron rezolucion 4K, zmadhim optik 20x dhe transmetim e komandim me IP për një larmi të gjerë përdorimesh.
 • Kamerat PTZ

  CR-X500

  Me një kasë robuste dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike plus rezolucionin 4K UHD, zmadhimin optik 15x, 12G-SDI dhe Dual Pixel CMOS AF, modeli CR-X500 është kamera ideale PTZ për produksion distance dhe monitorim.
 • Kamerat PTZ

  CR-N500

  Me një zmadhim optik 15x, kapacitet shkrepjeje në 4K UHD dhe vetëfokusim Dual Pixel me opsionin e gjurmimit automatik inteligjent, CR-N500 mundëson komandim preciz dhe transmetim pa ndërprerje IP me rezultate të jashtëzakonshme.
 • Kamerat PTZ

  CR-N300

  Pajisur me rezolucion 4K UHD, një zmadhim optik 20x, vetëfokusim hibrid me opsionin për gjurmim automatik inteligjent, protokolle të shumta transmetimi dhe komandimi me IP, mund ta angazhoni audiencën tuaj në mënyra të reja.
 • Kamerat PTZ

  CR-N100

  Kamerë e shpejtë 4K PTZ me vetëfokusim të avancuar, zmadhim optik 20x dhe protokolle të shumta IP me opsionin e gjurmimit automatik inteligjent.
 • Një zgjidhje për të gjitha rastet e mundshme

  Mësoni se si zgjidhjet e Canon PTZ mund të përdoren në një gamë të gjerë zbatimesh duke përdorur teknologjinë tonë të realizuar të imazheve.

 • Transmetime dhe studio televizive

 • Aktivitete skenike dhe koncerte

 • Aktivitete të kompanisë dhe prezantime

 • Arsimi i lartë

 • Tempuj e faltore

 • Transmetime në natyrë dhe sportive

 • Aksesorët themelorë

  Komandojeni kamerën Canon PTZ në distancë ose në vend duke përdorur pultin tonë fizik dhe atë softuerik pa pagesë për përdorim pa probleme nga distanca.

  CR-S700R

  Produkt i spikatur

  Canon Robotic Camera System CR-S700R

  Panoramim, anim dhe zmadhim të telekomanduar profesional për fotografë, i pajtueshëm me kamerat me objektiva të këmbyeshëm.

  Zgjidhje

  Shikoni gamën e rrjetit PTZ të Canon

  Kur monitorimi ka vërtet rëndësi, gama e kamerave të rrjetit të Canon ofron një zgjidhje për ju. Kompakte, por përsëri me rendiment të lartë, ato sigurojnë një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit, edhe në dritë të dobët, ku rreziqet e sigurisë janë më të mëdha.

  Konfigurim i lehtë dhe me një fushë të gjerë shikimi

  Gama e kamerave të survejimit Canon PTZ është ideale për zbatime si menaxhimi i trafikut, mbikëqyrja e qytetit dhe qendrat tregtare.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

  Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.

  Regjistrohuni tani

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.