CANON CR-N700

Kamerat PTZ

Canon CR-N700

Një kamerë e jashtëzakonshme profesionale PTZ 4K60P me lidhje 12G-SDI dhe vetëfokusim lider në kategorinë e vet me opsionin për Auto Tracking inteligjent*.

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër dhe një nga ekspertët tanë do të lidhet me ju.

Specifikimet

 • Cilësi figure 4K 60P

  Regjistron figurë të jashtëzakonshme niveli për transmetime deri në 4K UHD 60P, 4:2:2 10-bit

 • Sensor 1.0-inçësh Type CMOS

  Prodhon rreze të jashtëzakonshme qartësie me ndjeshmëri të lartë dhe zhurmë të ulët, edhe në dritë të ulët

 • Procesor DIGIC DV7

  Procesim i fuqishëm figure për rezultate të jashtëzakonshme

 • Zmadhim optik 15x dhe 30x i avancuar

  Zmadhim optik 15x me fotostabilizim në 4K ose zmadhim i avancuar deri në 30x në Full HD

 • Prerje me zona interesi

  Prerja inteligjente e sinjalit hyrës bën të mundur që një kamerë të vetme të nxjerrë dy sinjale video deri në FHD

 • Figurë HDR

  Figurë e jashtëzakonshme 4K HDR për formatet PQ ose HLG, plus Canon Log 3 dhe Wide DR

 • Dual Pixel CMOS AF me EOS iTR AF X

  Vetëfokusim i shtruar, i shpejtë dhe i saktë me "vetëpërmirësimin e thelluar programatik", pikasjen e kokës dhe pikasjen e gjurmimin e syve

 • Protokolle të integruara

  Me protokollet NDI|HX*, SRT, FreeD, RTMP/RTMPS, RTP/RTSP, Canon XC dhe Standard Communication

  * NDI është markë tregtare ose markë e regjistruar tregtare e NewTek, Inc. në SHBA dhe shtete të tjera

 • Lidhshmëri fleksible

  Një sërë folesh si p.sh. 12-G-SDI, 3G-SDI, HDMI, Gen lock dhe hyrje audioje Dual XLR

 • Funksioni Auto Tracking

  Ndjek një subjekt automatikisht nëpërmjet një aplikacioni shtesë me pagesë

 • Funksioni Auto Loop

  Programoni lëvizjet e përsëritura të kamerës, animin dhe zmadhimin në cikël nëpërmjet një aplikacioni shtesë me pagesë

PËRDITËSIM I PROGRAMIT TË INTEGRUAR PËR PROGRAMET E REJA TË GJURMIMIT DHE TË CIKLIT AUTOMATIK

Canon CR-N700 tani mbështet dy programe për gjurmim dhe cikël automatik. Ky përditësim i programit të integruar kërkohet për të instaluar veçoritë e reja të aplikacioneve. Ka dy rograme nga tregtari juaj me kosto shtesë.

 • Auto Tracking

  Programi Auto Tracking RA-AT001. Shkyçni mundësinë e gjurmimit të folësit kryesor me ndjekjen automatike të kokës/fytyrës ndërsa folësi lëviz nëpër skenë. Optimizoni efikasitetin e produksionit për leksione, aktivitetet e korporatës, tempuj, shfaqje skenike dhe transmetime.

 • Auto Loop

  Programi Auto Loop RA-AL001. Programoni panoramimin, animin dhe zmadhimin e përsëritur të kamerës për të gjurmuar veprimet e përsëritura gjatë transmetimeve të drejtpërdrejta, në mënyrë konstante dhe të saktë. Regjistroni pamjet e aktiviteteve në transmetim të drejtpërdrejtë dhe të shfaqjeve muzikore me stil.

KAMERË PTZ

Shikoni funksionimin e CR-N700

Mësoni se si mund t'jua përmirësojë produksionin e radhës modeli CR-N700 me cilësi profesionale, prakticitet dhe fleksibilitet të jashtëzakonshëm në integrimin me ciklin tuaj të punës.

Kamerë profesionale 4K PTZ e përshtatshme për një sërë përdorimesh

 • Studiot televizive

 • Transmetim

 • Aktivitetet e drejtpërdrejta

 • Transmetime për Reality Show

 • Tempuj e faltore

 • Sporte

Canon Camera

Detaje 4K për ekselencë imazherike

Një sensor 1.0-Type CMOS dhe procesori DIGIC DV7 nxjerrin figurë deri në 4K UHD 60P me deri në 4:2:2 10-bit, 12G-SDI dhe HDMI për cilësi figure standardi për transmetime, plus 4K60P përmes IP.

Precizion optik lider në kategorinë e vet

Objekivi i rendimentit të lartë i CR-N700 vjen me zmadhim optik 15x (25.5mm - 382.5mm, ekuivalent i 35mm) plus një zmadhim të avancuar 30x gjatë shkrepjes në Full HD. Dhe kur kushtet janë të paqëndrueshme, fotostabilizuesi i njohur i Canon kap pamjet optimale.

CANON CR-N700
Canon Camera

Teknologji vetëfokusimi e vlerësuar me çmime

Fokusimi i shpejtë, inteligjent dhe jashtëzakonisht i saktë përmes modaliteteve të shumta falë teknologjisë së patentuar Dual Pixel CMOS AF të Canon me EOS iTR AF X të avancuar.

Canon Camera

EOS iTR AF X

Teknologjia e vetëfokusimit me vetëpërmirësim të thelluar programatik fiksohet në kokën e një subjekti, edhe nëse ky largohet.

Canon Camera

Vetëfokusim me pikasje të syve

Pikas dhe gjurmon beben e syrit të subjektit për fokusim të saktë.

Canon Camera

Face Priority/Face Only AF

Face Priority AF i jep përparësi fytyrës së subjektit, ndërsa Face Only AF përgjigjet kur pikaset një fytyrë.

Canon Camera

AF me prekje

Zgjidhni pikën tuaj të fokusit në ekran me Remote Camera Control Application.

Canon Camera

Udhëzuesi i fokusit me pikselë të dyfishtë

Një paraqitje vizuale që tregon kur një subjekt është në fokus.

Auto Tracking 4K me precizion*

Shkyçni mundësinë e gjurmimit të folësit kryesor me ndjekjen automatike të fytyrës/kokës ndërsa folësi lëviz nëpër skenë. Mund të marrë rregullime të shumta, cilësime si madhësia e kompozimit, ndjeshmëria e gjurmimit, zonat e përjashtimit, zona e ekranit me përparësi dhe më shumë, që mundësojnë arritjen me lehtësi të konfigurimit ideal për gjurmimin.

* Kërkon licencë me pagesë

Program Auto Tracking
Kuadrot e Auto Loop

Përsëritje automatike inteligjente*

Programoni panoramimin, animin dhe zmadhimin e përsëritur të kamerës për të gjurmuar veprimet e përsëritura gjatë transmetimeve të drejtpërdrejta, në mënyrë konstante dhe të saktë falë mekanizmit të avancuar të motorit të Canon. Përjetoni fleksibilitetin e lëvizjeve të programimit me aftësinë për të inicializuar një cikël para-mbrapa, duke mundësuar përdorimin e kamerës pa operator. Pesë rrugë automatike të lëvizjes mund të regjistrohen dhe krijohen e përshtaten me lehtësi në një ndërfaqe të lehtë për cilësimet.

* Kërkon licencë me pagesë

Protokolle të shumta për integrim të njësuar

CR-N700 përmban SRT dhe NDI|HX1 që prodhojnë transmetime video me cilësi të lartë për transmetuesit. Përfshihen RTMP/RTMPS, RTP/RTSP, së bashku me protokollet e komunikimit Canon XC dhe Standard, plus FreeD për integrimin në produksionet virtuale.

Canon Camera
Canon Camera

Imazheri e fuqishme HDR dhe regjistrim në ndriçim të ulët

Arrini pamje mahnitëse HDR me regjistrim të drejtpërdrejtë në formatet PQ ose HLG. Një sërë cilësimesh të personalizuara të figurës përfshijnë Canon Log 3 dhe Wide Dynamic Range për të përshtatur imazhin tuaj me kamerat e tjera të Canon.

Funksioni i prerjes - një kamerë, dy sinjale video

Zgjidhni dhe nxirrni një pikë interesi nëpërmjet një sinjali të veçantë. Zona e zgjedhur më pas mund të dalë si sinjal kryesor ose dytësor dhe deri në dy zona të prera mund të caktohen në FHD.

Canon Camera
Canon Camera

Modaliteti natën

Regjistroni pamjet në thuajse errërisë falë IR Mode, i cili zgjeron spektrin e dukshëm për kamerën.

Lidhje të zgjeruara

Lidhni me fleksibilitet me 12G-SDI, HDMI ose IP (PoE++) të gjitha me mbështetje për 4K60P, si dhe hyrje profesionale dyshe audio XLR. CR-N700 vjen gjithashtu me 3G-SDI dhe GEN-LOCK.

CANON CR-N700
Canon Camera

Komandim i shtruar dhe preciz

CR-N700 ka një mekanizëm lëvizës precizioni të lartë për lëvizje të detajuara panoramim-animi me ngadalësim deri në 0.1°/sek. I pajtueshëm me pultin RC-IP100 dhe pultet Remote Camera Control Application, mund të konfigurohet edhe me njësi të zgjedhura të palëve të treta.

Krahasimi

Shihni se si krahasohet CR-N700 me CR-N500 dhe CR-N300.

Madhësia e sensorit

CMOS tipi 1.0
CMOS tipi 1.0
1/2.3-Type CMOS

Rezolucioni maksimal

4K UHD 60P 4:2:2 10-bit 1
4K UHD 30P 4:2:2 10-bit 2
4K UHD 30P 4:2:2 10-bit 2

Procesori

Digic DV7
Digic DV6
Digic DV6

Zmadhimi Optik

15x Optical
15x Optical
Optik 20x

Sistemi i fokusimit

Dual Pixel CMOS AF / iTR AF X/ Eye AF
Dual Pixel CMOS AF / Face Detection AF
Hybrid AF /Face Detection AF

Mbështetja e protokolleve

NDI|HX, SRT, FreeD, XC Protocol, RTSP/RTP, RTMP/RTMPS, Standard Communication
NDI|HX, SRT 3, FreeD 3, XC Protocol, RTSP/RTP, RTMP/RTMPS, Standard Communication
NDI|HX, SRT 3 , FreeD 3 , XC Protocol, RTSP/RTP, RTMP/RTMPS, Standard Communication

Dalje Video I/F

12G-SDI/3G-SDI/HDMI/IP
3G-SDI/HDMI/IP
3G-SDI/HDMI/IP/USB

Hyrje Mic I/F

Minifole XLR/3.5mm
Minifole XLR/3.5mm
Minifole 3.5mm

 1. Dalje 12G-SDI dhe HDMI
 2. Dalje HDMI
 3. Ofrohet me përditësim të programit të integruar
CANON CR-N700

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju nevojitet për video profesionale 4K në distancë

 • CR-N700 Kamera

 • Kllapë montimi, me vidë

 • Tel sigurie, me vidë

 • Tel sigurie kamerë-mbërthyese, me vidë

 • Telekomanda (WL-N01)

Aksesorë të ngjashëm

 • Pult PTZ

  RC-IP1000

  Pult profesional PTZ me ekran me prekje 7 inç, i cili ofron kontroll preciz dhe monitorim të videos në rrjet IP për deri në 200 pamje
 • Pult PTZ

  RC-IP100

  Një pult i cilësisë së lartë me levë shumëfunksionale dhe ekran intuitiv me prekje për komandim të lehtë të deri në 100 kamerave të lidhura.
 • Pult softuerik PTZ

  Aplikacioni Canon Remote Camera Control

  Program me shkarkim falas nga Canon për të komanduar e rregulluar cilësimet e deri në 20 kamerave PTZ nga kompjuteri apo tableta.
 • Wall Mount Bracket A-RMB7(Black)

  Aksesorët

  Kllapë montimi në mur A-RMB7 (E zezë)

  Kllapë montimi në mur e krijuar për të mbështetur kamerat PTZ nga Canon të montuara në mur ose sipërfaqe të tjera.
  Kapaciteti maksimal i ngarkesës 7 kg.
 • Wall Mount Bracket A-RMB7(White)

  Aksesorët

  Kllapë montimi në mur A-RMB7 (E bardhë)

  Kllapë montimi në mur e krijuar për të mbështetur kamerat PTZ nga Canon të montuara në mur ose sipërfaqe të tjera.
  Kapaciteti maksimal i ngarkesës 7 kg.
 • Produkte të ngjashme

  • Kamerat PTZ

   CR-N500

   Me një zmadhim optik 15x, kapacitet shkrepjeje në 4K UHD dhe vetëfokusim Dual Pixel me opsionin e gjurmimit automatik inteligjent, CR-N500 mundëson komandim preciz dhe transmetim pa ndërprerje IP me rezultate të jashtëzakonshme.
  • Kamerat PTZ

   CR-N300

   Pajisur me rezolucion 4K UHD, një zmadhim optik 20x, vetëfokusim hibrid me opsionin për gjurmim automatik inteligjent, protokolle të shumta transmetimi dhe komandimi me IP, mund ta angazhoni audiencën tuaj në mënyra të reja.
  • Kamerat PTZ

   CR-N100

   Kamerë e shpejtë 4K PTZ me vetëfokusim të avancuar, zmadhim optik 20x dhe protokolle të shumta IP me opsionin e gjurmimit automatik inteligjent.
  • Kamerat PTZ

   CR-X300

   Një kamerë kompakte PTZ niveli IP65 që ofron rezolucion 4K, zmadhim optik 20x dhe transmetim e komandim me IP për një larmi të gjerë përdorimesh.
  • Kamerat PTZ

   CR-X500

   Me një kasë robuste dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike plus rezolucionin 4K UHD, zmadhimin optik 15x, 12G-SDI dhe Dual Pixel CMOS AF, modeli CR-X500 është kamera ideale PTZ për produksion distance dhe monitorim.