ZGJIDHJE

Zgjidhjet e bashkëpunimit të ambientit të punës

Integroni ciklet tuaja të punës me letër dhe digjitale, dhe përshpejtoni transformimin digjital me automatizimin e procesit, regjistrime të avancuara dhe zgjidhje lidhjeje në re kompjuterike.
KËRKONI INFORMACION
Workspace Collaboration Solutions

Zgjidhjet e bashkëpunimit të ambientit të punës

PËRMBLEDHJE

Bashkëpunim në hapësirë pune të Canon

Një paketë gjithëpërfshirëse, e shkallëzueshme dhe fleksibël e zgjidhjeve që ofrojnë optimizimin e përmbajtjes dhe menaxhimin e dokumenteve për t'ju modernizuar proceset e biznesit
work professionals gathered around a table

Punoni kudo që të ndodheni

Zgjidhjet e Canon për bashkëpunimin në renë kompjuterike garantojnë që punonjësit tuaj të ruajnë lidhjen me dokumentet dhe ciklet e punës së biznesit përmes një ekosistemi tërësor transformimi digjital që integron pajisjet, zgjidhjet dhe shërbimet me bazë reje kompjuterike

Canon Camera

Zgjidhjet e automatizimit të proceseve

Njësoni dhe orkestroni ciklet e punës së biznesit tuaj nga fillimi deri në fund

Shikoni zgjidhjet

Canon Camera

Zgjidhjet e përparuara të regjistrimit

Nxirrni automatikisht të dhëna nga dokumentet tuaja dhe thjeshtoni indeksimin

Shikoni zgjidhjet

Canon Camera

Zgjidhjet e lidhjes me retë kompjuterike

Printoni dhe skanoni me lehtësi nga reja kompjuterike, drejtpërdrejt nga pajisja juaj

Shikoni zgjidhjet

PËRFITIMET

Mundësoni bashkëpunimin në të gjithë organizatën tuaj

Me modelet e punës hibride që po bëhen më të zakonshme, ndihmojini ekipet të punojnë së bashku, kudo që të ndodhen, përmes një ekosistemi të shkallëzueshëm tërësor shërbimesh, pajisjesh dhe zgjidhjesh që mbështesin renë kompjuterike, duke ofruar mundësi të pafundme lidhjeje për punën hibride
An image of work colleagues talking to each other in an office

ZGJIDHJE

Zgjidhjet e automatizimit të proceseve

Zgjidhje menaxhimi tërësor të përmbajtjes dhe automatizimi të proceseve për optimizimin e cikleve të punës

ZGJIDHJE

Zgjidhjet e përparuara të regjistrimit

Zgjidhje për regjistrimin e dokumenteve me aplikacione të paraintegruara biznesi për lidhjen në renë kompjuterike

një grua duke punuar nga shtëpia
Canon Camera

ZGJIDHJE

Zgjidhjet e lidhjes me retë kompjuterike

Lidhje të paraintegruara në renë kompjuterike për ruajtje dhe printim nga reja kompjuterike

Të mirat e zgjidhjeve të bashkëpunimit në hapësirën e punës

Mundësoni lidhje më efikase në organizatën tuaj

 • An image of a woman smiling at her tablet

  PËRFITIMET

  Nxitja e produktivitetit

  Përmirësoni efikasitetin duke garantuar integrimin e cikleve të punës me letër dhe digjitale me aksesin e lehtë në dokumente nga çfarëdo vendndodhjeje, duke shkurtuar hendekun teknik dhe duke përshpejtuar transformimin digjital

 • An image of a man working on his laptop in a train station

  PËRFITIMET

  Përmirësimi i bashkëpunimit dhe i lëvizshmërisë

  Regjistroni, shpërndani dhe menaxhoni dokumente kudo që të ndodheni, me akses në përmbajtje nga platformat e internetit kudo që të jeni

 • An image of two adults smiling at a tablet

  PËRFITIMET

  Përmirësimi i eksperiencës së klientëve

  Dorëzoni komunikime në gjitha kanalet dhe të personalizuara për klientët, si dhe përmirësojeni procesin për të monitoruar dhe reduktuar gabimet

 • An image of a globe representing security

  PËRFITIMET

  Përforcimi i sigurisë së informacionit

  Zgjidhje qo do t'ju ndihmojnë të ruani sigurinë e informacionit dhe pajtueshmërinë në të gjithë ciklin jetik të dokumenteve

RAPORTI QUOCIRCA I SHËRBIMEVE TË PRINTIMIT NGA REJA KOMPJUTERIKE, 2021

“CANON KA NGRITUR NJË EKOSISTEM TËRËSOR TË TRANSFORMIMIT DIGJITAL PËR TË MBËSHTETUR KLIENTËT NË EPOKËN E RE DIGJITALE”

 • a graphic image of a cloud with numbers floating around the cloud

  Regjistrimi i informacionit

  • Regjistrim i dokumenteve në shumë kanale
  • Regjistrim nga reja kompjuterike
  • Klasifikim i dokumenteve
  • Vetindeksim
  • E më tej

 • an image representing security whilst working in a hybrid working environment

  Procesimi i përmbajtjes

  • Hapësirë e sigurt ruajtëse
  • Automatizimi i procesit
  • Nënshkrim elektronik
  • Bashkëpunim dhe shpërndarje skedarësh
  • E më tej

 • an image of a woman working on her laptop

  Komunikimi

  • Dorëzim në shumë kanale
  • Kompozim dokumentesh
  • Personalizim
  • Komunikime në grup
  • E më tej

 • an image of a man looking at his phone in an office

  Printimet dhe pajisjet e menaxhuara

  • Menaxhim i produkteve fundore
  • Menaxhim i pajisjeve
  • Printim portativ
  • Autentikim dhe siguri
  • E më tej

Programe kompjuterike që kanë lidhje

Eksploroni të gjitha zgjidhjet dhe softuerin në katalogun e Canon që mund të mbështetin bashkëpunimin në hapësirat tuaja të punës

Shërbimet përkatëse

Zbuloni se si Canon mund t'ju ndihmojë në mbështetjen e rrugëtimit tuaj të transformimit digjital

 • an image of two adults talking to each other

  Shërbime konsulence

  Identifikoni, zbatoni dhe menaxhoni mundësi të reja për të përshpejtuar shpejtësinë e novacionit tuaj dhe shpjerini kapacitetet e organizatës suaj në tjetër nivel

 • an image of a work professionals working in a office

  Shërbimet e integrimit dhe zbatimit të sistemit

  Sigurohuni që zgjidhjet të njësohen më së miri në veprimet e biznesit dhe të ruhen me zbatim, integrim, dhe mbështetje afatgjatë të personalizimit

 • an image of two male adults looking at a laptop together in an office

  Shërbimi i mbështetjes dhe i mirëmbajtjes

  Rrisni performancën e produktit tuaj Canon duke reduktuar ndërprerjet dhe duke ruajtur vazhdimësinë e biznesit me anë të mbështetjes së softuerit

an image representing digital transformation

ZGJIDHJE

Shërbimet e transformimit digjital

Nxisni transformimin digjital duke kombinuar shërbimet tona të printimit të menaxhuar në shkallë ndërmarrjeje dhe zgjidhjet e bashkëpunimit në ambientin e punës në një paketë të vetme

SHËRBIMET

Shërbimet e menaxhuara të printimit

Krijoni një infrastrukturë të optimizuar, të sigurt dhe të qëndrueshme të pajisjeve me shërbimet dhe zgjidhjet e printimit të menaxhuar nga Canon, të ofruara në mënyrën që ju përshtatet: përmes resë kompjuterike, në vend ose në mjedise hibride.

an image of work professionals working together on a project

Eksploroni më tej

JU DUHET NDIHMË?

Eksploroni se si mund të përfitojë biznesi juaj nga bashkëpunimi me hapësirën e punës së Canon