SHËRBIMET

Mbështetja dhe mirëmbajtja

Rrisni performancën e produktit tuaj Canon duke reduktuar ndërprerjet dhe duke mbajtur vazhdimësinë e biznesit me anë të mbështetjes së softuerit.

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Mbështetja e softuerit e Canon

Maksimizoni investimin në softuer dhe përfitoni nga tendencat më të fundit të të dhënave, nëpërmjet aksesit në përditësimet më të fundit të produktit, përmirësime dhe mbështetje teknike nga ekspertë.

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Menaxhim i ngjarjeve nga distanca

Përmirësoni përvojën e përdoruesit dhe rrisni disponueshmërinë e infrastrukturës së printimit dhe skanimit. Plotësoni mbështetjen tuaj standarde të softuerit të Canon me shërbimin e mbështetjes aktive.

Shërbime të tjera

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Shërbimet e menaxhuara në renë kompjuterike

Maksimizoni produktivitetin e zyrës me shërbimet e dokumenteve dhe pajisjet e përshtatura për të siguruar rezultatet më të mira nga informacionet tuaja të biznesit.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Shërbimet e këshillimit për proceset e biznesit

Qëndroni një hap përpara konkurrentëve - përfitoni nga një botë gjithmonë e më shumë dixhitale për të përmirësuar efikasitetin dhe angazhimin e klientëve.

Mbroni efikasitetin me monitorim dhe mbështetje aktive, sa herë që ju nevojitet.

FLISNI ME EKIPIN TONË