A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Këshilla e teknika

KËSHILLA PRINTIMI

Organizohuni për shkollë

Jeta familjare e sistemuar me pak ndihmë nga printerët SELPHY dhe PIXMA.

Lexoni më shumë

A top-down image of a selection of colourful exercise books, a calendar, stickers and Canon printer paper.

Këshillat e teknikat tona

Dëshironi të provoni mësoni aftësitë bazë të fotografisë, të provoni një teknikë të re krijuese apo përmirësoni rezultatet tuaja? Shfrytëzoni këshillat e udhëzimet e ekspertëve tanë për të fituar vetëbesim dhe aftësi për t'ia dalë mbanë që sot.

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Kësaj vjeshte teksa fëmijët i kthehen shkollës, bëjeni shtëpinë gati për të vazhduar me mësimet e tyre përmes printerit "Canon PIXMA TS5350 Series" që u përgjigjet edhe nevojave më të vështira të familjes suaj

Lexoni më shumë

star trails over mountain

Në të shumtën e herëve është avantazh ta keni kamerën me vet që të mund të reagoni shpejt për të kapur pozën ideale, por ka dhe raste kur më shumë ju bën punë sikur ta vendosni kamerën në stativ dhe të përdorni shkrepjen në distancë.

Lexoni më shumë

corgi running

I gjithë fotografimi i aksionit ka të bëjë me kapjen e momenteve në të qindtat e sekondës. Duhet të ndjekësh lojën, të ndjekësh miqtë e snoubordit ose të jesh i drejtpeshuar të kapësh serfistët e qytetit ndërsa rrëshqasin mbi dallgë. Por nuk do të kesh nevojë të lëvizësh kaq shpejt nëse je i përgatitur.

Lexoni më shumë

time lapse of night sky

Pa dyshim që do të keni parë disa video mahnitëse me intervale të Rrugës së Qumështit që ngrihet në qiellin e natës ose të trafikut që vërshon në një skenë qyteti. Në këtë video dhe udhëzues të shkurtër do të mësoni se si të filloni me fotografinë me intervale.

Lexoni më shumë

A dancer poses next to a bath tub.

Si regjisor dhe producent filmash për mbi 16 vjet, Sébastien Devaud është, mbi të gjitha, i pasionuar pas fotografisë. U takuam me Sébastien-in për t'i marrë disa këshilla se si ta shfrytëzojmë më mirë dritën e dimrit në foto dhe në video.

Lexoni më shumë

Të interesuar për një teknikë të veçantë fotografie?

Aplikacioni Canon Photo Companion

Me përmbajtje të personalizuara, sfida dhe frymëzime për t'ju drejtuar përgjatë udhëtimit tuaj të fotografisë, aplikacioni ynë Photo Companion është partneri i përsosur për çdo rrëfimtar vizual.

Shkarkoni aplikacionin

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Hidhuni një sy artikujve tanë

Gjeni intervista dhe histori frymëzuese nga njerëz të apasionuar

SHIHNI ARTIKUJT

Fotografi Richard Walch kundron bregdetin, duke shkrepur një foto me kamerën e tij "Canon".

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

REGJISTROHUNI TANI