PËRFSHIHUNI

Nga fotografia dhe prodhimi i filmave te printimi dhe punëdoret, përfshihuni për të mësuar, krijuar dhe bashkëpunuar me Canon.

CSDP-2023-thomas-borberg-portfolio-reviews

MËSONI NGA PROFESIONISTËT

CANON STUDENT DEVELOPMENT PROGRAMME 2024

Aplikimet për programin e 2024 janë hapur tanimë. Paraqisni katalogun tuaj për një shans për t'i dhënë hov karrierës suaj dhe për të hedhur hapin e radhës drejt fotografisë profesionale.

Projekte aktive

Qoftë nëse jeni krijues përmbajtjesh që kërkoni të rrisni audiencën tuaj në rrjetet sociale, të studioni fotografinë dhe regjisurën me qëllimin për të kaluar në nivel profesional apo thjesht sepse kërkoni të jeni gjithnjë e më krijues, mësoni më shumë për projektet tona të fundit.

Projektet e kaluara

Kërkoni për më shumë frymëzim apo këshilla e teknika nga profesionistët? Hidhuni një sy bashkëpunimeve tona të mëparshme dhe shikoni se si mund t'ju ndihmojë përfshirja që të shkoni përpara.

Mund të jeni të interesuar në...

 • EOS_M50 Lifestyle Mohamed Abdulle 20.tif

  Këshilla e teknika

  Provoni një teknikë të re krijuese ose përmirësoni rezultatet tuaja

 • Historitë

  Intervista dhe histori frymëzuese nga njerëz të apasionuar

 • Pro Photo & Video

  Canon Pro

  Histori frymëzuese me fotografët dhe producentët më të njohur të botës.