Konkursi për video

Dritat, kamera, konkursi!

Thirrje për të gjithë entuziastët e videos!! Është koha të çlironi imagjinatën tuaj dhe të lejoni kreativitetin tuaj të flasë. Bashkohuni në konkursin tonë të videove dhe shfaqni aftësitë tuaja në tregimin e historive. Dërgoni videon tuaj deri më 12 korrik.

Dritat, kamera, konkursi!

Gjeni më shumë

Konkursi

Regjistroni videon tuaj më të mirë të reklamës komerciale për Canon dhe shfrytëzoni mundësinë për të shkëlqyer. Bëhuni gati që çdo kornizë të jetë e rëndësishme! Paraqitni kryeveprën tuaj sot dhe lëreni botën të shohë vizionin tuaj. A jeni gati për sfidën? Le të bëjmë magji kinematografike së bashku! #DritatKameraKonkursi

The competition

Afati i konkursit

 • Aplikimi i hapur

  Bëhuni gati të bëni bujë me krijimtarinë tuaj! Bëhuni pjesë e konkursit tonë për video tani.
  Aplikimi do të mbyllet më 12 korrik.

 • Vlerësimi

  Paneli i jurisë i përbërë nga specialistë të Canon dhe ambasadori i Canon Aljoša Rebolj, do të vlerësojë të gjitha aplikacionet deri më 26 korrik.

 • Përzgjedhja e fituesit

  Fituesi do të shpallet në kanalet e komunikimit të Canon më 2 shtator.

Kriteret

Lëreni talentin tuaj të shkëlqejë dhe bashkohuni me komunitetin tonë të treguesve pasionantë të historive.

Ja çfarë po kërkojmë:

- kreativitet: këndvështrimin tuaj origjinal të Canon-it si markë
- prodhim: redaktim, vizuale dhe audio
- tregim: si i mahnitni shikuesit me historinë tuaj dhe reagimin emocional që do të dëshironit të zgjoni

Paraqitni videon tuaj komerciale tani, që mund të filmohet në çdo pajisje.

Kriteret
Çmimi

Çmimi

Ngritni rrugëtimin tuaj të filmit me çmimin tonë të madh - një kamerë Canon EOS R5C! Aplikoni në konkursin tonë dhe kapni mundësinë për të fituar këtë mjet përfundimtar për vizionin tuaj krijues.

Këshilla & truke