Kamerat "Canon"

Njihuni me gamën e kamerave të "Canon" dhe shpjereni më tej krijimtarinë
Canon Camera

Kamerat "Canon"

Gjeni kamerën ideale për ju

Gama e kamerave të "Canon" u ofron të gjithëve një rrugëtim drejt krijimtarisë, nga kamerat elegante e portative të çastit dhe ato kompakte, me fleksibilitet peshëlehtë e praktik deri te kamerat DSLR dhe modelet pa pasqyrë me funksionet e tyre të fjalës së fundit të teknologjisë.

Produktet tona të fundit
 • Interchangeable Lens Cameras

  FLEKSIBILITET KRIJUES

  Kamera me lente të ndryshueshme

  Kamerat me objektiva të ndërrueshëm, si EOS DSLR dhe kamerat pa pasqyra, pranojnë një larmi objektivash të ndryshëm - nga ata të shpejtë e të shndritshëm këndgjerë që përthithin shumë detaje, deri te telefotot largvajtëse që jua sjellin botën më pranë - dhe ofrojnë një platformë më të mirë për krijimtari.

 • PowerShot G5 X Mark II

  PESHËLEHTË E PORTATIVE

  Kamerat dixhitale kompakte

  Fantastike për përdorim të përditshëm Kamera elektronike, me objektiva fiksë, peshëlehta e portative, nga opsionet e thjeshta drejto-shkrep deri te kompaktet krijuese për ekspertë. Ideale për ta që kërkojnë një kamerë të gjithanshme gati për shkrepje.

 • PRINTERËT PORTATIVË

  Kamera çasti dhe printerë xhepi

  Zgjidhni midis modeleve 2-në-1 me kamera dhe pasqyra praktike për autoportrete, ose printerë elegantë portativë me lidhje inteligjente drejt pajisjes suaj inteligjente - të gjitha së bashku jua sjellin fuqinë e printimit në pëllëmbë të dorës.

Prodhime të reja

Projektuar për t'iu përshtatur pasionit tuaj për fotografinë, kamerat tona të reja vijnë me të gjitha risitë e fundit të figurës, falë investimit tonë të vazhduar në kërkim-zhvillim që kryeson tregun.

Ju duhet ndihmë të gjeni një kamerë?

Përdorni zgjedhësin e kamerave dhe gjeni kamerën ideale për ju.

Get Inspired

"Get Inspired" është burimi juaj kryesor i këshillave të dobishme të fotografisë, udhëzuesve të blerësit dhe intervistave inteligjente - gjithçka që ju nevojitet për të gjetur kamerën më të mirë ose printerin më të mirë dhe të krijoni ide të ardhshme krijuese.

Eksploroni udhëtimin rrëfimtar të "Canon"

Ne në "Canon" kemi ndihmuar njerëzit të rrëfejnë histori për mbi 80 vite. Pak njerëz kanë parë më shumë risi dhe evoluim se Mike Burnhill, specialisti ynë i produkteve me mbi 11 vite përvojë. Jemi takuar me Mike-un për të folur për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e "Canon".

Canon Camera

Mund të jeni të interesuar në...

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjithë të rejat më të fundit dhe informacionin për produktet.