Hero Image

Kamerat 4K Canon

Zbuloni fuqinë dhe larminë e gamës së kamerave 4K të Canon.

Çfarë është 4K?

Më shumë detaje, më shumë hapësirë për të treguar historinë tuaj. Me sensorët CMOS të nivelit më të lartë nga Canon, videoja 4K i regjistron kujtimet tuaja me më shumë gjallëri se kurdoherë më parë. Duke përfituar nga rezolucioni katër herë më i lartë i një imazhi Full HD për të paraqitur detajet më të imëta në kujtimet tuaja dhe për të siguruar më shumë elasticitet kur redaktoni historitë tuaja. Videoja me përcaktim ultra të lartë 4K është hapi i ardhshëm elastik dhe i fuqishëm në rrëfimet tuaja të historive.

4K dhe Full HD

Videoja 4K - e njohur edhe si 4K UHD - ofron 4 herë më shumë se rezolucioni "1080p Full HD" me 3840×2160 pikselë apo në disa kamera DCI 4095×2160 pikselë. Kjo do të thotë se mund të regjistroni detaje mahnitëse thuajse të prekshme me 4K në krahasim me videon Full HD.

4K and Full HD

Rreth Canon 4K

Lehtësia dhe portativiteti i "Canon Powershot SX740" e bën ideale për shkrepjen e kujtimeve të familjes. Elasticiteti argëtues i kamerës pa pasqyra Canon M50 dhe gama e lenteve tona e bëjnë atë ideale për blogjet me video. Fuqia dhe shpejtësia e "EOS R5" e bën një shtesë ideale në aksesorët e filmografëve aspirantë. Kamerat Canon që regjistrojnë në 4K mund të regjistrojnë edhe në Full HD - kështu që mund të zgjidhni rezolucionin e duhur të videos që i përshtatet çdo projekti krijues. në Full HD - kështu që mund të zgjidhni rezolucionin e duhur të videos që i përshtatet çdo projekti krijues.

4K and Full HD

Tregoni historinë tuaj më të mirë

Me rezolucionin 4K mund të shijoni lirinë krijuese për të zmadhuar, zhvendosur dhe prerë në filmimet tuaja deri në 200% dhe t'i ofroni përsëri filmat tuaj në rezolucionin Full HD - duke e bërë atë ideale për entuziastët e videove që krijojnë filma dhe filmime krijuese.

Tell your best story

Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni 4K

Videoja 4K regjistron më shumë të dhëna, kështu që për të njëjtën kohë regjistrimi do t'ju duhen karta memorieje më të mëdha me shpejtësi më të larta transferimi dhe një lidhje interneti më e shpejtë për transmetimin. Ruajtja e më shumë të dhënave gjatë regjistrimit në 4K mund të kërkojë një disk të ngurtë më të madh, kur regjistroni në 4K këshillohet të keni një kompjuter edhe më të fuqishëm për të siguruar një redaktim me lehtësi. Full HD ju siguron madhësi më të vogla të skedarëve, idealë për ngarkimin me lehtësi dhe transmetimin e përmbajtjeve në linjë.

Considerations when chossing 4K

Produktet tona më të njohura 4K

Kamera e duhur për punën e duhur: Shfletoni kamerat 4K më të njohura në gamën e produkteve tona.

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur një kamerë?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Duart që mbajnë kamera Canon

Mund të jeni të interesuar në...

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani