EOS 250D with optical viewfinder
Blank-Rect Image

Canon EOS 250D

DSLR më peshëlehtë e botës me ekran lëvizës*, me manovrim klasik dhe teknologji të fjalës së fundit përbrenda. Fotot mahnitëse dhe filmat në 4K shkrepen me lehtësi, teksa kamera komunikon në forma intuitive me pajisjet inteligjente.**

Galeria

E vogël në përmasë, e madhe për nga funksionet

Brenda trupit të saj portativ, EOS 250D vjen me një sensor 24,1-megapikselësh dhe një procesor figure DIGIC 8 për rezultate mahnitëse kudo që të jeni. Inkuadruesi optik ju jep një pamje të qartë dhe në kohë reale të botës.

EOS 250D

DSLR kompakte

Si modeli më peshëlehtë DSLR në botë me ekran lëvizës*, "EOS 250D" mund të arrijë në më shumë vende dhe t'ju jetë më shpesh pranë, për rezultate mahnitëse sa herë që ju vjen frymëzimi.

EOS 250D DSLR camera with optical viewfinder

Foto dhe filma 4K mahnitës me rezolucion të lartë

Shkrepni foto 24,1-megapikselëshe dhe filma 4K të qarta brisk dhe përplot me ngjyra. Sensori i madhësisë APS-C dhe procesori DIGIC 8 garantojnë rezultate fantastike, edhe në ndriçim të ulët.

Mësoni më shumë për 4K

High resolution image from EOS 250D

Lidhur me jetën tuaj

Mund të ndani me lehtësi foto me shoqërinë dhe familjen – thjesht lidheni EOS 250D me celularin ose tabletën* nëpërmjet Bluetooth** dhe me pjesën tjetër merret Wi-Fi i integruar i kamerës.

Këshilla për fotografinë e familjes

Share images with EOS 250D

Ruani fokusin, ruani qartësinë

Edhe kur i shkrepni pozat në 5 fps me inkuadruesin optik, ose kur përdorni "Dual Pixel CMOS AF LiveView" me fokusim automatik me sy mund të arrini rezultate të qarta brisk.

EOS 250D with Vari-Angle screen

E thjeshtë apo e avancuar?

Gëzojuni thjeshtësisë së shkrepjes së çastit, ndërsa menytë orientuese dhe modaliteti i ndihmës krijuese ju ndihmojnë të çlironi krijimtarinë tuaj.
Ekrani lëvizës i bën të thjeshta edhe këndet e vështira, edhe autoportretet.

EOS 250D touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Kamera videoblogimi nga "Canon"

Kush ju shikon? Përmirësoni audiencën tuaj përmes përmbajtjeve fantastike të krijuara me "Canon", ideale për videobloguesit kudo që janë.