Shkarkoni drajverë, softuerë dhe manuale

Për të hapur përmbajtjet e renditura më sipër e më shumë, duke përfshirë firmuerë dhe pyetjet më të shpeshta, kërkoni më poshtë për produktin tuaj ose zgjidhni një nga grupet e produkteve tona më të famshme.

Kur të jeni në faqen e produktit tuaj, përdorni skedat për navigimin mes llojeve të ndryshme të përmbajtjes.

Po kërkoni për mbështetje për produktet e konsumatorit?

Shiko më shumë produkte

Produktet

Produkte të tjera


Tema të njohura

Produktet Océ

Oce Download drivers, software & manuals

Përmbajtje mbështetëse për Océ

Shkarkoni softuerë, softuerë drejtues dhe manuale për produktin tuaj Océ

Self-service Portal image

Portali i vetëshërbimit të Ocè

Vetëshërbimi i Ocè është një shërbim uebi në linjë dhe i sigurt, i përshtatshëm për përdoruesin, i cili ju siguron akses të menjëhershëm në shërbimet elektronike si Leximi i matësit.

Mund t'ju pëlqejë po ashtu

Contact us

Na kontaktoni

Na kontaktoni për mbështetje me telefon ose email

How to find your serial number

Numri i serisë (në anglisht)

Gjeni numrin tuaj të serisë për produktin tuaj B2B

Recycle your Canon cartridge

Riciklimi

Mësoni më shumë mbi Programin e riciklimit të kutive të bojës të Canon