L-series EOS R & EF Lenses

Lentet EOS R dhe EF të serisë L

Rendimenti i pakrahasueshëm optik në ambiente dhe kushte të vështira të ndriçimit

Lentet tona të serisë L

Si një entuziast serioz ose një profesionist, ju kërkoni lente me rendiment maksimal që realizojnë imazhe cilësore në çdo rast dhe në të gjitha kushtet. Lentet e serisë L i plotësojnë ato kërkesa.

Lentet RF të serisë L

Lentet RF të serisë L përfaqësojnë më të mirën në teknologjinë optike me rendiment të lartë dhe në nivel tërësisht të ri të cilësisë.

Lentet prime EF të serisë L

Lente zmadhimi e serisë L

Lente makro e serisë L

L-seri Tilt - Shift Lente

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani