Printerët Canon MegaTank

Printoni pa vështirësi me këta printerë me depozitë boje me rimbushje që ofrojnë printim me kosto të ulët, rendiment të lartë dhe më shumë qëndrueshmëri se kurrë më parë.
Canon MegaTank Printers Range

PRINTERË ME BOJË TË VAZHDUESHME

Printim inteligjent, produktiv dhe me kosto të ulëta

Me printerë të besueshëm si për shtëpinë ashtu edhe për zyrën, pajisjet Canon MegaTank japin rezultate cilësore me kosto të ulët - me veçori praktike që sigurojnë një përvojë pa të meta.

Printerët Canon MegaTank në veprim

Zbuloni rendimente të mëdha faqesh, lidhje të lehta dhe printime me cilësi të lartë e kosto të ulët, me pajisjet tona MegaTank.

Keni nevojë për mbështetje me pajisjen tuaj?

Përfitimet e "MegaTank"

Shpejtësi e lartë, printim cilësor me rendimente të jashtëzakonshme që i mbajnë kostot në minimum.

 • TCO E ULËT

  Rendimente të larta për një kosto totale të ulët të pronësisë (TCO).

 • MAKSIMIZONI PUNËN PA NDËRPRERJE

  Depozita me rimbushje dhe performancë ultra e qëndrueshme.

 • PRODUKTIVITET I LARTË

  Mbështetuni në cilësi të lartë me shpejtësi.

 • VOLUME KOHERENTE

  Arrijini afatet çdo ditë.

 • Printim me kosto të ulët me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Mesatarisht 90% kursime në koston e pronësisë gjithsej krahasuar me 10 printerët kryesorë me laser dhe bojë1

  Printerë për biznese të vogla

  Po kërkoni printerin më të mirë për biznesin tuaj? Arrini objektivat e produktivitetit tuaj me printerë boje dhe laseri që janë idealë për çfarëdo ambienti pune, duke përfshirë zyrat e shtëpisë.

  Një grua duke marrë një printim nga një printer Canon MAXIFY në një zyrë me dy të tjerë në sfond.
  Mafixy GX7050 në ambientin e zyrës

  PRODUKT I SPIKATUR

  MAXIFY GX7040

  Pajisje 4-në-1 kompakte dhe plot funksione - ideale për bizneset e vogla që kanë nevojë për printim të shpejtë me efikasitet kostoje, dhe lidhje pa vështirësi.

  Gama e printerëve "MegaTank"

  Duke përfshirë si serinë MAXIFY ashtu edhe serinë PIXMA, pajisjet Canon MegaTank kombinojnë printime cilësore me kosto më se të ulëta - ideale për një zyrë dhe biznes të vogël ose për përdorim në shtëpi.

 • Printerë "MegaTank"

  PIXMA G1411

  Kurseni me printimin e thjeshtë me kosto të ulët dhe fotografi të gjalla deri në madhësinë A4 dhe dokumente të qarta me këtë printer me rimbushje.
 • Printerë "MegaTank"

  PIXMA G2411

  Print, copy and scan in high quality using this low cost, refillable multifunctional with high page yields.
 • Printerë "MegaTank"

  PIXMA G3411

  Rrisni rendimentin dhe shijoni printimin me kosto të ulët nga pajisjet inteligjente dhe reja kompjuterike nëpërmjet kësaj pajisjeje shumëfunksionale me Wi-Fi.
 • PIXMA G4410

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G4411

  Provoni printimin me rendiment të lartë dhe me kosto të ulët me këtë pajisje kompakte 4-në-1, me Wi-Fi dhe gati renë kompjuterike.
 • PIXMA_G5045

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G5040

  Zgjasni kohën e punës pa ndërprerje dhe shkurtoni kostot me anë të një printeri pa telashe, me kuti boje me rimbushje
 • PIXMA G6040

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G6040

  Printer me kuti me bojë me rimbushje, me rendiment të lartë, cilësi dhe funksione në kosto të ulët për faqe.
 • PIXMA G7045

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G7040

  Printoni deri në 18 000 faqe dhe mbajeni prodhimin të shtruar me një vetëmbushëse 35-fletëshe për cilësi të lartë me kosto të ulëta pune.
 • Figurë e PIXMA G2420 FRT

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G2420

  Një printer shumëfunksional, rendimenti të lartë, kostoje të ulët, produkti, që ofron qëndrueshmëri, komoditet dhe liri krijuese.
 • Figurë e PIXMA G2460 FRT

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G2460

  Super i shpejtë dhe komod, ky printer shumëfunksional rendimenti të lartë realizon dokumente të mprehta dhe foto vibrante, ditë pas dite.
 • Figurë e Canon PIXMA G3420 FRT

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G3420

  Një printer shumëfunksional, rendimenti të lartë, me kosto të ulëta, me Wi-Fi, që ofron qëndrueshmëri pa ndërprerje dhe fleksibilitet mbresëlënës krijues
 • Figurë e PIXMA G3460 FRT

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G3460

  Lidhuni dhe kurseni – me printim tejet produktiv e me kosto të ulëta tek i cili mund të mbështeteni në çdo rast
 • pixma g540 fra range page

  Printerë për shtëpi

  PIXMA G540

  Printer me një funksion me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, për printim fotosh të cilësisë së lartë me mundësinë për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.
 • PIXMA G640

  Printerë për shtëpi

  PIXMA G640

  Printeri i parë shumëfunksional në gamën PIXMA G me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, PIXMA G640 ndërthur printimin në cilësi fotografike të parivalizuar me kapacitetin për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.
 • PIXMA GM2040

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA GM2040

  Printer me kuti boje me rimbushje, maksimizoni produktivitetin me një zgjidhje me kosto të ulët operative.
 • Printerë "MegaTank"

  PIXMA GM4040

  Përshpejtoni ngarkesat e punës dhe ulni kostot për faqe me një rendiment prej 18 000 faqesh, vetëmbushëse 35-fletëshe dhe një ngarkesë të madhe 350 fletësh letre të thjeshtë.
 • G2470

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G2470

  Printoni, fotokopjoni dhe skanoni në shtëpi me këtë printer të shpejtë boje 3-në-1 me rimbushje
 • Canon PIXMA G3470

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G3470 Series

  Printoni, fotokopjoni dhe skanoni në shtëpi me këtë printer të shpejtë, me Wi-Fi, me bojë me rimbushje
 • PIXMA G4470

  Printerë "MegaTank"

  PIXMA G4470

  Printoni, kopjoni, skanoni dhe dërgoni faks në shtëpi me këtë printer të shpejtë, të pajisur me Wi-Fi, me bojë me rimbushje
 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY GX1040

  Qëndro produktiv në shtëpi me printerin e shpejtë, kompakt, të lehtë në përdorim dhe ekonomik 3-në-1 me depozita boje me rimbushje.
 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY GX2040

  Qëndro produktiv në shtëpi me printerin kompakt dhe ekonomik 4-në-1 me furnizues automatik dokumentesh me 35 fleta.
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX3040

  Printeri 3-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX4040

  Printeri 4-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX5540

  I gjithë rendimenti i lartë dhe përfitimet nga TCO e ulët e një printeri Canon MegaTank, me trajtim të gjithanshëm të materialeve për të plotësuar një sërë kërkesash të bizneseve
 • MAXIFY GX6050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX6040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • MAXIFY GX7050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX7040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • Rendimente të larta

  Bojërat origjinale të Canon japin cilësi të lartë të qëndrueshme, rendimente jashtëzakonisht të larta dhe një kosto të ulët për faqe.

  Kuti boje të integruara

  Depozitat e integruara të bojës me pamje ballore ndihmojnë në monitorimin e lehtë të niveleve të bojës. Shishet praktike pa shtrydhje i bëjnë rimbushjet të lehta dhe grykat unike të tipit çelës sigurojnë që secila shishe boje të mund të rimbushë vetëm depozitën përkatëse.

  Printerët MegaTank rimbushen lehtë

  Shpejtësia është e rëndësishme

  Printoni në shpejtësi të lartë me bojë të zezë me pigment duke siguruar tekst të mprehtë dhe bojëra që realizojnë foto me ngjyra vibrante.

  Lidhuni me lehtësi

  Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe lidhuni me renë kompjuterike përmes aplikacionit Canon PRINT dhe PIXMA Cloud Link, si dhe printoni drejtpërdrejt nga pajisjet inteligjente përmes AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android).

  Printim me shpejtësi të lartë dhe lidhje të lehta
  Lexoni raportet e plota të besueshmërisë "Keypoint Intelligence" dhe të kontrollit të cilësisë për printerët e serisë "Canon G" (ofrohen vetëm në anglisht)

  Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

  Optimizoni cilësinë e printimit dhe eksploroni potencialin tuaj krijues me bojë dhe materiale konsumi origjinale nga Canon, plus mjete që ju kursejnë kohë.

 • Gama e letrave

  Gjeni letrën e duhur për tekst të qartë dhe foto me cilësi studioje.

 • Aplikacioni Canon PRINT

  Çlironi mënyrën e printimit, fotokopjimit dhe skanimit.

 • Mund të jeni të interesuar edhe për

  Ashtu si gama jonë MegaTank, ka një botë më të gjerë të printerëve dhe të aksesorëve të Canon për të eksploruar.

 • Printerë për shtëpi

  Printerë fotografikë funksionalë e të stilizuar për shtëpi, dhe gjithëpërdorimësh me rezultate cilësore.

 • Printerët për zyra të vogla

  Bëhuni produktiv me një gamë printerësh zyrash të vogla që janë shoqëruesit tuaj idealë.

 • Printera të fotografive profesionale

  Merrni kontroll të plotë krijues mbi fotot tuaja me anë të printerëve fotografikë profesionalë "PIXMA" dhe "imagePROGRAF PRO".

 • Boja, toneri dhe letra

  Përdorni pjesë konsumi nga "Canon" për të siguruar performancë optimale dhe cilësi të jashtëzakonshme me çdo printim.

 • Regjistrohuni tani

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.
  1. Kostoja totale e pronësisë (TCO) bazohet në koston fillestare të blerjes së pajisjeve plus kostot e bojës ose të tonerit për një periudhë fikse (shihni më poshtë për kushtet). Vini re se kostot e mundshme të ndryshueshme shtesë mund të ndikojnë në koston totale të pronësisë, duke përfshirë mes të tjerash materiale të tjera konsumi, paketat e bojës dhe të tonerit, paketat e bojës dhe të tonerit të rendimentit të lartë, servisin, konsumin e energjisë dhe pjesët e këbmimit.

   Kursimet në përqindje të kostove të deklaruara përbëjnë një vlerësim të kursimeve totale të kostove për volumin e specifikuar të printimit prej 1000 faqesh në muaj (50% me ngjyra dhe 50% mono) për një periudhë prej 60 muajsh (5 vjet).

   Kostoja totale e pronësisë (TCO) bazohet në llogaritjen e mëposhtme: [CPP mesatare me ngjyra x volumi i printimit me ngjyra - minus faqet e paketës me bojë/toner] plus [CPP mesatare mono x volumin e printimit mono - minus faqet e paketës me bojë/toner] plus [koston e pajisjes] plus [koston e fishekut të mirëmbajtjes vetëm për modelet MAXIFY GX].

   Modelet e krahasimit në kursimet e kostos totale të pronësisë (TCO) përfshijnë 10 printerët më të shitur me laser me ngjyra dhe 10 printerët më të shitur me bojë sipas IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020). Çmimi mesatar i shitjes (ASP) i printerëve në EUR (€) u mor nga IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020) dhe çmimi i materialeve të konsumit nga faqet zyrtare të prodhuesit më 2 shkurt 2021.

   Janë përfshirë pajisjet dhe materialet e konsumit të serisë Canon MAXIFY GX7000 dhe Canon MAXIFY GX6000, dhe për qëllimin e vetëm të këtij llogaritësi të TCO duke përdorur çmimin e rekomanduar të shitjes ("RRP") që përfshin TVSH-në.

   TVSH-ja është përfshirë, por vini re se tarifat e dorëzimit nuk përfshihen në llogaritjet e çmimeve. Çmimet mund të ndryshojnë për shkak të kushteve të tregut.

   Kostot e printimit bazohen në përdorimin e cilësimeve të paracaktuara që përdoren si në printerët Canon ashtu edhe në printerët e konkurrentëve. Kjo është në përputhje me kushtet e provës të përdorura në provën e rendimentit ISO/IEC për kategorinë përkatëse.

   Kostoja për faqe është llogaritur nga çmimi i konsumit i shitjes siç thuhet në faqet e internetit të prodhuesve, të ndara sipas rendimentit të publikuar të prodhuesve të zbuluar zyrtarisht në informacionin e disponueshëm publikisht. Kostoja për faqe bazohet në simulimin e printimit të modeleve të provës të dhëna në ISO/IEC24712 për printerët me bojë dhe ISO/IEC 19798 për printerin me laser me ngjyra.

   Të gjitha specifikimet e prodhuesve dhe të dhënat e performancës janë mbledhur nga informacioni i disponueshëm publikisht, duke përfshirë mes të tjerash broshurat dhe faqet e internetit të vetë prodhuesve. Rendimentet e tonerit dhe të bojës nga Canon dhe konkurrentët janë marrë nga specifikimet e publikuara nga prodhuesit.

   Për qëllim të krahasimit të drejtë dhe të raportimit të saktë të të dhënave, të dhënat e rendimentit të materialit të konsumit janë marrë nga toneri standard më i lartë ose materiale e konsumit me rendiment boje në dispozicion në kohën e publikimit të cilat janë përcaktuar në përputhje me standardet ISO. Krahasimi përjashton paketat e kombinuara, XL dhe multipaketat. Këto të dhëna janë në dispozicion të publikut.