Canon Camera

Printerë për shtëpi

PIXMA G640

Printeri i parë shumëfunksional në gamën PIXMA G me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, PIXMA G640 ndërthur printimin në cilësi fotografike të parivalizuar me kapacitetin për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.

PRINTERË INTELIGJENTË

Ku cilësia takon sasinë

Kështu duket printimi i cilësisë së parë, volumi të lartë dhe kostos së ulët…
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Imagee

  Gjashtë bojëra me bazë ngjyruesi

  Printim me ngjyra me cilësi fotografike

 • Notification Imagee

  Printim me valë

  Printim nga pajisje që mbështesin WiFi

 • Notification Imagee

  LCD me 2 linja

  Marrje informacioni dhe rregullim cilësimesh

 • Notification Imagee

  Kapacitet mbushjeje nga pas

  Ngarkim i lehtë i deri në 100 fletëve

 • Notification Imagee

  Printim fotografish pa bordura

  Printim fotosh deri në madhësi A4

 • Notification Imagee

  Fotokopjim dhe skanim

  Një zgjidhje shumëfunksionale 3-në-1: printim, skanim dhe fotokopjim

 • Notification Imagee

  Rendiment i lartë i faqeve

  3,800 foto, 1 komplet shishesh1

Fantastike për këto zhanre...

 • PIXMA G650

  Printer me depozitë boje

  Printim fotosh

  Printim fotografik i cilësisë maksimale me gamë të përforcuar ngjyrash

 • PIXMA G650

  Printer shumëfunksional me depozitë boje

  Rendiment i lartë i faqeve

  Printoni deri në 3,800 4x6 foto nga një komplet shishesh1

 • PIXMA G650

  Printer me depozitë boje, me skaner

  Fotokopjim dhe skanim

  Fotokopjojini dhe skanojini me të shpejtë dokumentet tuaja

 • Cilësi e lartë. Kosto e ulët.

  Mësoni se si krahasohet PIXMA G640 dhe PIXMA G540 me konkurrentët tanë. Shkarkoni raportin e provës Key Point Intelligence Image Quality për PIXMA G640 dhe PIXMA G540.
  Shkarko raportin

  Krahasimi

  Krahasoni PIXMA G640 dhe PIXMA G540 në gamën e printerëve MegaTank Photo.

  Funksionet e disponueshme

  Printim Wi-Fi

  Wi-Fi, printim, fotokopjim, skanim

  Teknologjia e printimit

  Printer me kuti boje me rimbushje

  Printer me kuti boje me rimbushje

  Rezolucioni i printimit (maks.) /Madhësia e pikës së bojës (min.)

  4800×1200 dpi

  4800×1200 dpi

  10 x 15 cm shpejtësi printimi fotosh pa bordura (afërsisht)

  47 sekonda

  47 sekonda

  Rendimenti i faqeve

  Printim i dokumenteve me ngjyra A4
  Shishja e bojës së zezë: 3,700 faqe
  Shishja e bojës me ngjyra: 8,000 faqe

  4x6 foto me ngjyra
  3,800 foto

  Printim i dokumenteve me ngjyra A4
  Shishja e bojës së zezë: 3,700 faqe
  Shishja e bojës me ngjyra: 8,000 faqe

  4x6 foto me ngjyra
  3,800 foto

  Materialet e mbështetura

  Letër e Zakonshme
  Photo Paper Pro Luster (LU-101),
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)
  High Resolution Paper (HR-101N),
  Envelope,
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201),
  Restickable Photo Paper(RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Dark Fabric Iron on Transfers (DF-101),
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101),
  Double sided Matte Paper (MP-101D)

  Letër e Zakonshme
  Photo Paper Pro Luster (LU-101),
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Letër Fotografike me Shkëlqim "“Përdorim i përditshëm"” (GP-501)
  High Resolution Paper (HR-101N),
  Envelope,
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201),
  Restickable Photo Paper(RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Dark Fabric Iron on Transfers (DF-101),
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101),
  Double sided Matte Paper (MP-101D)

  Veçoritë shtesë

  Fisheku i mirëmbajtjes i zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Spërkatëse me shishe boje me ID mekanike

  Fisheku i mirëmbajtjes i zëvendësueshëm nga përdoruesi
  Spërkatëse me shishe boje me ID mekanike

  Rezolucioni optik i skanerit (maks.)

  600 x 1200 dpi

  Ekrani

  LCD me pika të plota

  LCD me pika të plota

  Lidhshmëria

  USB
  Wi-Fi

  USB
  Wi-Fi

  Wi-Fi dhe aplikacione reje kompjuterike

  PIXMA Cloud Link (nga smartfon ose tablet)
  Aplikacioni Canon PRINT
  Apple AirPrint
  Mopria (Android)
  Wireless Direct

  PIXMA Cloud Link (nga smartfon ose tablet)
  Aplikacioni Canon PRINT
  Apple AirPrint
  Mopria (Android)
  Wireless Direct

  Futja e letrës (maks.)

  100 fletë
  (sirtari i pasmë)

  100 fletë
  (sirtari i pasmë)

  Përmasat (Gj x Th x L)

  Afro 445 x 340 x 136mm

  Afro 445 x 340 x 167mm

  Pesha

  Afro 5,1 kg

  Afro 6,6 kg

  Depozita të përputhshme boje

  MEA:
  GI-43 <BK>
  GI-43 <C>
  GI-43 <M>
  GI-43 <Y>
  GI-43 <R>
  GI-43 <GY>

  MEA:
  GI-43 <BK>
  GI-43 <C>
  GI-43 <M>
  GI-43 <Y>
  GI-43 <R>
  GI-43 <GY>

  Gjashtë bojëra me ngjyrues: cilësi e lartë dhe shpejtësi

  Bojëra të reja të kuqe dhe të hirta për gamë të përmirësuar të ngjyrave dhe printim fotografik të cilësisë së lartë

  Fisheku i mirëmbajtjes

  Përdoruesi mund ta ndërrojë vetë kokën e printimit dhe fishekun e mirëmbajtjes për të reduktuar ndërprerjet e punës

  PIXMA G650

  Printim i fotografive me volum të lartë

  Depozitat e bojës me volum të lartë mundësojnë rendimente të larta: një komplet shishesh mund të printojë rreth 3,8001 4x6 foto, d.m.th. më pak rimbushje të shisheve

  Mbështetje e përmirësuar për materiale

  Saktësi dhe kapacitet i përmirësuar i mbushjes për një larmi të gjerë letrash fotografike, drejtim automatik i kokave të printimit dhe vendosje më e saktë e pikave të bojës

  PIXMA G650

  PRINTER ME BOJË ME RIMBUSHJE

  Përdorim i përmirësuar

  Shishet boje tipi me çelës pa shtrydhje garantojnë mbushje pa probleme
  PIXMA G650

  PRINTER ME DEPOZITË BOJE, ME WIFI

  Printoni me të shpejtë nga telefoni apo tableta

  Mbështet aplikacionin Canon PRINT, Mopria dhe AirPrint
  PIXMA G650

  VAZHDONI TË PRINTONI

  Rendiment i lartë i faqeve

  Printoni deri në 3,8001 4x6 foto nga vetëm një komplet shishesh boje
  PIXMA G650
  Canon Camera

  PRINTER ME DEPOZITË TË NJËSUAR BOJE

  Aplikacioni Canon PRINT

  Përfitoni lidhje cilësore me aplikacionin Canon PRINT: printoni, fotokopjoni dhe skanoni nga pajisjet tuaja inteligjente dhe kontrolloni statusin e printerit tuaj

  Regjistrohuni tani

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.
  PIXMA G650

  Çfarë ka në kuti

  Gjithçka që ju duhet për të filluar me printimin e volumeve të mëdha në cilësi maksimale

  • Printer shumëfunksional me depozitë boje, me rimbushje – PIXMA G640

  • 6 shishe boje me bazë ngjyruesi, me rendiment të lartë (1 x Bk/C/M/Y/R/GY)

  • Kordoni elektrik

  • Disku CD-ROM i konfigurimit

  • Manualet dhe dokumentet e tjera

  Produktet e lidhura

 • Printerë për shtëpi

  PIXMA G540

  Printer me një funksion me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, për printim fotosh të cilësisë së lartë me mundësinë për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.

 • Printerë për shtëpi

  Seria PIXMA TS5350

  Ekspozoni kredencialet tuaja të dizajnit me administrimin fleksibël të materialeve, aplikacionet interesante krijuese dhe mundësitë praktike të lidhjes me celularët inteligjentë të printerëve të serisë "PIXMA TS5350"

 • Printera të fotografive profesionale

  PIXMA PRO-200

  Fokusuar në printimin e fotove me ngjyra vibrante, fleksibilitet dhe prakticitet "PIXMA PRO-200" është zgjedhja ideale për entuziastët e fotografisë dhe fotografët aspirantë.

 • Printerë "MegaTank"

  PIXMA G3460 nga Canon

  Lidhuni dhe kurseni – me printim tejet produktiv e me kosto të ulëta tek i cili mund të mbështeteni në çdo rast

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6

  Çfarëdo që shkrepni, sido që ta shkrepni, "EOS R6" ju mundëson të jeni krijues në mënyra që nuk i mendonit kurrë të mundshme.

 • Mund të jeni të interesuar edhe për

  Tani është koha të bëni më shumë se thjesht printimet. Befasoni veten dhe të tjerët me atë që mund të krijoni me anë të printerit "Canon PIXMA".

  1. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur e 4x6 fotove bazuar në metodën e testimit individual të Canon duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.