Ngjitëse të printueshme për thonjtë Canon NL-101

Bëjini realitet dizajnet tuaja krijuese të thonjve me Ngjitëset e printueshme të thonjve Canon NL-101 dhe përputhini thonjtë tuaj me humorin, veshjet ose ngjarjen tuaj me aplikacionin e ngjitëseve të thonjve për iOS dhe Android.

Intro Image
Image 1_1

Filloni procesin krijues duke shikuar këtë video hap pas hapi

Shikoni videon

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Ngjitëset e printueshme të thonjve Canon NL-101

Shikoni specifikimet e plota

Specification Image

Modeloni artin tuaj unik të thonjve

Çlironi idetë tuaja për dizajnin dhe filloni të krijoni me pajisjet inteligjente iOS ose Android me aplikacionin e ngjitëseve të thonjve.

Shkarkoni në App Store
Merreni në Google Play

Përfitimet

• Printoni artin tuaj të personalizuar të thonjve në shtëpi

• Personalizoni dizajnet tuaja me aplikacionin e ngjitëseve të thonjve për iOS dhe Android

• Zgjidhni nga fotografitë tuaja ose nga qindra shabllone

• Printoni dhe ngjitini për një ndikim të menjëhershëm

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

* Requires the multipurpose tray from PIXMA TS9500 or PIXMA TS8200 series products.