Canon Plus Semi-gloss SG-201

Plus Semi-gloss SG-201

Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim e Canon është një letër me teksturë sateni me sipërfaqen e një letre fotografike të vërtetë. Kjo letër me cilësi të lartë prodhon fotografi të shkëlqyera me shkëlqim të pakësuar, për një paraqitje më të butë.

Përfitimet

  • Mbështjellëse sateni
  • Fotografi të shkëlqyera me një mbështjellëse të butë
  • Sipërfaqe e letrës fotografike
  • Përshtatje e shkëlqyeshme për Canon Lucia & bojërat ChromaLife100+

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon Plus Semi-gloss SG-201

Amator i përparuar


Për një fotograf amator DSLR që prodhon veprat e saj të artit, sfera e Letrës Fotografike Plus është shoqëruesi ideal i printimit. Me mbështjellësen me Gjysmë Shkëlqim të butë të Letrës Fotografike Plus, secila fotografi do të duket me pamjen më të mirë.

Fotografi që thahet menjëherë


Letrat fotografike autentike Canon kanë një veshje mikro-poroze që e thith bojën shpejt thellë nën sipërfaqe për të parandaluar që ndonjë bojë e tepërt të mbetet në sipërfaqen e letrës. Rezultati: printime fotografikë që thahen menjëherë.

Fotografi që zgjasin gjatë gjithë jetës


Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim është një përshtatje e shkëlqyeshme për Canon Lucia & bojrat ChromaLife100+. Të kombinuara me kokën e printimit FINE të Canon, bojërat dhe letrat fotografike autentike Canon, mbroni fotografitë nga gazet dhe drita, për të ruajtur ato kujtime të çmuara të mbrojtura për brezat e ardhshëm.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Plus Semi-gloss SG-201, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

260-gsm

Pesha në gram për metër katror

0.26-mm

Trashësia në milimetra

Softuer Fotografie

Riktheni kujtimet përsëri në jetë duke përdorur programin kompjuterik që do të frymëzojë mënyra krijuese për të printuar.

Mëso më shumë