EOS-R6

EJANI në Canon Club

Vazhdoni të ndiqni pasionin tuaj dhe mos e humbisni mundësinë për të marrë mbështetje, trajnim dhe frymëzim të mëtejshëm.

Me programin tonë të ri të anëtarësimit do të gjeni një hapësirë ​​pasionante komuniteti që ju ofron gjithçka që ju nevojitet për t'u përmirësuar më tej, pavarësisht nga niveli juaj.

Thjesht regjistroni një produkt Canon dhe do të ftoheni të merrni pjesë.

Get access to exclusive benefits

Enhance your creativity and earn points as you go, unlocking exclusive offers that get bigger and better as you progress.

 • Join the Canon community

  Get inspired and enjoy a new space for like-minded, passionate creatives — where you can explore and discuss to your heart’s content, while learning and getting the support you need.

 • Pursue your passion

  Keep on developing your eye for capturing beautiful, picture-perfect images. And, the more you pursue and share your passion, the greater your benefits and service provisions.

 • Learn from the best

  Advance your craft with exclusive content, tutorials and masterclasses from leading photographers, filmmakers and creatives — giving you the edge when it comes to creating photos and prints.

 • Unlock insider access

  Gain access to exclusive offers as you progress up and up — including exclusive content from ambassadors, try before you buy, paid-for events, plus discounts on merchandise and paper.

Keep on getting rewarded

Progress your ability by earning points every time you make a purchase, register a product, book an event or sign up to a subscription. Start increasing your benefits as you move up through 3 dedicated tiers — while continuing to enjoy the benefits unlocked at previous stages.

 • 1 - 100

  Keep on exploring

  Get started and discover everything Canon — with introductory tutorials and product discounts.

 • 101 - 350

  Keep on creating

  Stay in the creative flow and advance yourself further with live events and workshops delivered by industry pros.

 • 351+

  Keep on mastering

  Master your craft with 1-on-1 classes with Canon ambassadors, and get increased VIP discounts.

Si të bëheni anëtar

 • Regjistroni produktin tuaj

  Nëse keni blerë më shumë se një, mos harroni të regjistroni të gjitha produktet tuaja në mënyrë që të fitoni më shumë pikë.

 • Filloni të gëzoni përfitimet tuaja

  Zbuloni se në cilin nivel jeni dhe përfitoni maksimalisht nga avantazhet e mahnitshme të Canon Club.

 • Bashkojuni komunitetit tonë

  Frymëzohuni dhe përfitoni nga një hapësirë të re për krijues të ngjashëm dhe të apasionuar.