PROGRAME PËR KAMERAT DHE PRINTERËT E CANON

CANON
CAMERA CONNECT v3

Lidheni kamerën Canon me smartfonin ose tabletën bëni shumë më tepër se kurdoherë.

Lidhuni. Komandoni. Krijo.

Lidhuni dhe komandojeni kamerën nga një smartfon apo tabletë e pajtueshme me një program që ofron veçori, funksione dhe informacion thelbësore për të përmirësuar vizionin tuaj krijues.

Një program, shumë përfitime

Nga versionet e fundit të programit të integruar deri te shkarkimi i fotove, shkrepja nga distanca etj. bëjeni programin e ri Canon Camera Connect v3 pjesë të fluksit tuaj të punës krijuese.

Përditësimet e fundit

 • EKRAN PËR STATUSIN E KAMERËS

  Prekni e zgjidhni

  Personalizojeni programin me një foto dhe pseudonim të kamerës dhe bëni gjestin e rrëshqitjes për majtas ose djathtas për të shtuar edhe më tej.

 • ZONA E BUTONAVE TË FUNKSIONEVE

  Komandoni e shkarkoni

  Lidhuni me pajisjen tuaj inteligjente dhe zgjidhni foto ose video për transferim nga kamera juaj. Në vijim shpërndani përmes rrjeteve sociale ose emailit drejt klientëve, pa telashe.

 • PROGRAME NORMALE DHE TË INTEGRUARA

  Hapini programet me lehtësi

  Shkurtore për te programet tuaja të preferuara dhe mbajini kamerën dhe objektivat në punë optimale me versionet e fundit të programit të integruar që shpesh mundësojnë funksione të reja.

Programi që ju ofron më shumë

Shikoni një video të shkurtër që sqaron qartësisht përse Canon Camera Connect është programi thelbësor për kamerën tuaj Canon.

Përfitimet kryesore

 • INKUADRONI DHE NDRYSHONI

  Sintonizoni dhe rregulloni imët

  Inkuadrojeni pozën dhe bëni ndryshime në cilësimet e kamerës dhe vlerat e ekspozimit nga komoditeti i telefonit tuaj.

 • SHPËRNDANI NË LËVIZJE

  Shkarkoni dhe shpërndani

  Lidhuni me pajisjen tuaj inteligjente dhe zgjidhni foto ose video për transferim nga kamera juaj. Në vijim shpërndani përmes rrjeteve sociale ose emailit drejt klientëve, pa telashe.

 • PËRDITËSIME ÇASTI

  Ruani hapin e kohës me përditësimet e programit të integruar

  Mbajini kamerën dhe objektivat në punë optimale me versionet e fundit të programit të integruar që shpesh mundësojnë funksione të reja. Përditësojeni programin e integruar përmes smartfonit kudo që të jeni, pa qenë nevoja për kompjuter.

 • TELEKOMANDË ME BLUETOOTH

  Shkrepni dhe regjistroni në distancë

  Mbajeni veten jashtë pozës dhe shkrepeni kamerën në distancë përmes funksionit të telekomandës praktike me Bluetooth.

 • INFORMACIONI I VENDNDODHJES

  Gjeoetiketoni pozat tuaja

  Nëse kamera juaj nuk ka GPS të integruar, përdorni të dhënat e pozicionimit të telefonit dhe shtoni informacionin e vendndodhjes në fotot tuaja për t'i kataloguar dhe vendosur më vonë titujt.

 • SHQYRTONI DHE ETIKETONI

  Kontrollojini pozat tuaja kudo që të jeni.

  Lidhuni me kamerën tuaj ndërsa e keni në çantë dhe shqyrtojini fotot nga telefoni. Etiketoni fotot më të mira nga telefoni dhe fshini ato që nuk bëjnë punë, duke e bërë shkarkimin dhe redaktimin më të shpejtë kur të mbërrini në shtëpi.

 • Canon Camera

  KONTROLLI ME TELEKOMANDË

  Shkrepni dhe regjistroni në distancë

  Për kafshët e ndrojtura, peizazhet me ekspozim të gjatë, autoportretet interesante apo edhe videoblogime, funksioni i telekomandës shton opsione të reja krijuese në fotografitë dhe videot tuaja. Shikoni pamjen e drejtpërdrejtë në pajisjen tuaj nga distanca, ndërsa keni mundësi të rregulloni shumë prej cilësimeve të kamerës. Ose në ambientet e studios komandoni blicet në distancë duke përdorur ST-E10 Speedlite Transmitter. Dhe për ekspozime edhe më të gjata në modalitetin Bulb, shmangni dridhjet e kamerës duke e përdorur shkrehësin nga programi.

  SHKARKONI

  Shkarkoni, vlerësoni dhe shpërndani

  Lidhni pajisjen tuaj inteligjente dhe zgjidhni foto ose transferojini aty të gjitha fotot automatikisht. Mund të zgjidhni hapjen e fotove në programe të tjera të Canon, si p.sh. Digital Photo Professional Express për redaktim ose Canon Print për printim. Edhe transferimi i videove nga kamera është i thjeshtë, pa kabllo dhe lëmshe, për të njësuar fluksin tuaj të punës - filmat zvogëlohen për shpërndarje më të lehtë kudo që të jeni. Dhe pas lidhjes me telefonin, mund t'i kontrolloni fotot e kamerës në ekranin e smartfonit thjesht duke përdorur smartfonin – edhe nëse kamera është e fikur. Fotot mund të transferohen në smartfonin tuaj në përmasat origjinale ose të zvogëluara, që të mund t'i shpërndani menjëherë në buletinet tuaja të rrjeteve sociale.

  Canon Camera
  Canon Camera

  GJEOETIKETIMI

  Informacion i saktë për vendndodhjen

  Duke e lidhur smartfonin me programin Canon Camera Connect mundësoni funksionin GPS të telefonit, në mënyrë që nëse nuk ka vetë kamera Canon, të keni mundësi ta shënoni në hartë dhe regjistroni udhëtimin tuaj, kudo që të ndodheni. Mund dhe ta konfiguroni lehtësisht orën e kamerës kur udhëtoni në breza të ndryshëm orarë!

  PËRDITËSIMET E FIRMUERIT

  Mbajeni kamerën të përditësuar

  Sigurohuni që të keni firmuerin tuaj të fundit për kamerën dhe objektivin duke i marrë njoftimet e përditësimeve të reja drejtpërdrejt në aplikacion. Shkarkoni dhe instaloni programin e ri të integruar të kamerës përmes telefonit, pa qenë nevoja për kompjuter apo për heqjen e kartave. Kjo garanton që kamerën ta keni të përditësuar me programin më të fundit të integruar kudo që të jeni, me sigurinë se do të keni të gjitha funksionet më të fundit.

  Canon Camera

  Shkarkoni Canon Camera Connect v3

  Aplikacioni Camera Connect është i disponueshëm për t'u shkarkuar falas nga pajisja juaj. Thjesht vizitoni App Store ose Google Play dhe kërkoni për "Canon Camera Connect".

  Për pajtueshmërinë e plotë, kontrolloni faqen e programit përkatës.

  Informacioni i pajtueshmërisë

  Përmes programit Canon Camera Connect përdoruesit do të kenë mundësi të përditësojnë programin e integruar të kamerave të tyre Canon. Ky funksion do të punojë vetëm për përditësimet e programit të integruar për EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom dhe produktet e shpallura nga viti 2022 e tutje.

  Mbështetja

  Po kërkoni këtë program për produktin tuaj Canon?
  Gjeni

  Artikujt e lidhur