canon wireless presenters hero

Klikuesit pa tela të prezantimeve

Paraqitni prezantimet tuaja me stil me klikuesit e prezantimeve me dy laserë të kuq, pa tela, të lehtë në përdorim dhe me një model ergonomik nga Canon.

 

Me stil dhe profesionalë

Me stil, profesionalë dhe intuitivë, klikuesit e prezantimeve të Canon përfshijnë një tregues me laser të kuq të qartë dhe të ndritshëm, falë një gjatësie vale 635 nm që është dy herë më e dukshme se drita e zakonshme e laserit*. Idealë në biznes, arsim, mjekësi dhe inxhinieri.

Canon pr500-r presenter

Prezantuesi Canon PR500-R

Një prezantues pa tela që është në përputhje me PowerPoint ose Keynote, nuk ka nevojë për instalim dhe ka një rreze efektive deri në 20 m

Mësoni më shumë

Canon presenters PR500-R

Menaxhimi i kohës me saktësi

Monitoroni me lehtësi kohën gjatë prezantimeve, falë një ekrani LCD me ndriçim prapa me funksionin e kohëmatësit dhe sinjalizimin për dridhjet.

Canon precise time management

Klikuesit pa tela të prezantimeve

Përdorini me lehtësi falë një modeli elegant të trupit ergonomik me butona të qartë dhe një vendosje butonash që është projektuar për përdorim të lehtë dhe intuitiv.

Canon presenters simple easy stylish

Merrni kontrollin, sot.

Gama e klikuesve të prezantimeve nga Canon ofron stil dhe ergonomim, si dhe veçori të dobishme si kontrollet intuitive dhe përputhshmëria me lehtësi e softuerit.

Canon presenters take control

* Në krahasim me laserin e kuq me gjatësi vale 650 nm dhe fuqi 1 mW