Small Office Printers

Printerët për zyra të vogla

Shpjereni biznesin tuaj një hap më tej me anë të printerëve tanë për zyra të vogla.

Nga kudo ku punoni

Njihuni me printimin produktiv përmes printerëve të shtëpisë nga "Canon".

Filtri për printer zyrash të vogla

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

canon-camera

Mësoni se si lidhja me valë, vetëmbushësja 20-fletëshe dhe kapaciteti për A3 mund të përmbushin të gjitha nevojat e biznesit tuaj.

Mësoni më shumë

canon-camera

Printer me kuti me bojë me rimbushje, me rendiment të lartë, cilësi dhe funksione në kosto të ulët për faqe.

Mësoni më shumë

canon-camera

Printoni deri në 18 000 faqe dhe mbajeni prodhimin të shtruar me një vetëmbushëse 35-fletëshe për cilësi të lartë me kosto të ulëta pune.

Mësoni më shumë

canon-camera

Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 85% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.

Mësoni më shumë

canon-camera

Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 85% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.

Mësoni më shumë

MAXIFY iB4150

Printimi inkjet me ngjyra, me shpejtësi 15,5 ipm, me një rendiment deri në 2500 faqe, kosto të ulëta përdorimi dhe me Wi-Fi.

Mësoni më shumë

MAXIFY MB5150

Një pajisje e fortë me shumë funksione - printer me hedhje boje me ngjyra, skaner, fotokopjuese dhe faks - me mbështetjen për pajisjet celulare dhe shërbimet e resë kompjuterike, shpejtësinë e lartë të printimit me 24 ipm në mono dhe integrimin e lehtë në rrjet.

Mësoni më shumë

canon-camera

Printer me kuti boje me rimbushje, maksimizoni produktivitetin me një zgjidhje me kosto të ulët operative

Mësoni më shumë

canon-camera

Përshpejtoni ngarkesat e punës dhe ulni kostot për faqe me një rendiment prej 18 000 faqesh, vetëmbushëse 35-fletëshe dhe një ngarkesë të madhe 350 fletësh letre të thjeshtë.

Mësoni më shumë

canon-camera

Printer me një funksion me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, për printim fotosh të cilësisë së lartë me mundësinë për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.

Mësoni më shumë

canon-camera

Printeri i parë shumëfunksional në gamën PIXMA G me gjashtë depozita boje me bazë ngjyruesi, me rimbushje, PIXMA G640 ndërthur printimin në cilësi fotografike të parivalizuar me kapacitetin për të nxjerrë volume të larta në kosto tejet të ulëta.

Mësoni më shumë

PIXMA iX6850

Një printer A3+ ultra kompakt dhe me rendiment të lartë me 5 bojëra të veçanta, Wi-Fi dhe ethernet.

Mësoni më shumë

canon-camera

Një pajisje 4-në-një me Wi-Fi, e vogël dhe produktive për një zyrë më inteligjente dhe më efikase në shtëpi

Mësoni më shumë

canon-camera

Një pajisje 4-në-një e vogël, inteligjente dhe që kursen hapësirën me shumë opsione të lidhjes për një produktivitet maksimal

Mësoni më shumë

canon-camera

Përfitoni nga lidhjet superiore dhe kapaciteti i lartë i letrës në një paketë kompakte dhe me kosto të pranueshme

Mësoni më shumë

MAXIFY MB2150

Një pajisje e jashtëzakonshme me shumë funksione - printer me hedhje boje me ngjyra, skaner, fotokopjuese dhe faks - me mbështetjen e printimit dhe të skanimit për pajisjet celulare dhe shërbimet e resë kompjuterike, shpejtësinë e printimit 19 ipm në mono dhe një gamë të gjerë të veçorive të rrjetit.

Mësoni më shumë

MAXIFY MB2750

Pajisja të-gjitha-në-një me hedhje boje me ngjyra për zyrat në shtëpi. Seria Canon MAXIFY MB2750 ofron printimin në pajisje celulare dhe integrimin me renë kompjuterike, ndërsa kapaciteti i letrës me 500 fletë dhe shpejtësia e lartë e printimit në mono me 24 ipm e rrit në maksimum produktivitetin e saj.

Mësoni më shumë

MAXIFY MB5450

Printer me ngjyra të gjitha-në-një, faks, skaner dhe fotokopjuese, që printon me 24 ipm në mono dhe 15,5 ipm me ngjyra. E ndërtuar për produktivitet, seria e fuqishme Canon MAXIFY MB5450 nuk bë kompromis për rendimentin, cilësinë ose qëndrueshmërinë

Mësoni më shumë

PIXMA TR4550 Series

Merrni printimin, kopjimin, skanimin dhe dërgimin e fakseve si dhe furnizuesin ADF me 20 fletë në një paketë elegante me lidhjen e thjeshtë pa tela

Mësoni më shumë

Do you need help finding a printer?

Ju duhet ndihmë për të gjetur një printer?

Përdorni përzgjedhësin tonë të printerit për të gjetur printerin ideal për ju.

ZGJIDHNI PRODUKTIN TUAJ

Mbështetja për printerin tuaj "Canon"

Shkarkoni drejtues softuerikë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin e printerit tuaj "Canon".

ZBULONI MË SHUMË

Mund të jeni të interesuar në...