Lenses for EOS DSLR

Objektiva për "EOS DSLR"

Ofrojnë një ndërthurje të cilësisë së shkëlqyer të imazhit, elasticitetit dhe shpejtësisë.

Gati për aksion

Objektivat "Canon DSLR" përfshijnë një gamë të gjerë opsionesh krijuese nga objektiva kompaktë, fiksë e me aperturë të gjerë dhe zmadhues për inkuadrim praktik deri te objektivat e specializuara si p.sh. sypeshk, makro dhe me anim-zhvendosje dhe objektivat e cilësisë profesionale të serisë L me performancë të parivalizuar optike.

Filtri i objektivit EF

Po kërkoni për një objektiv të caktuar RF? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim për sportet dhe faunën e egër, me Stabilizuesin e imazhit dhe shtresën ASC për një qartësi të mrekullueshme.

Mësoni më shumë

EF 100mm f/2 USM

Një lente USM mesatare telefoto, ideale për portrete dhe sportet në ambiente të mbyllura falë hapjes së gjerë të diafragmës f/2.

Mësoni më shumë

EF 100mm f/2.8 Macro USM L series Lense

Një lente makro me kuadër të plotë dhe rendiment të lartë me hapjen e diafragmës f/2.8, e shkëlqyer po ashtu për portrete.

Mësoni më shumë

EF 11-24mm f/4L USM L series Lense

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim dhe ultra e gjerë me një hapje konstante të diafragmës f/4 për arkitekturën dhe peizazhet.

Mësoni më shumë

EF 135mm f/2L USM L series Lense

Një lente telefoto profesionale e serisë L me hapjen e gjerë të diafragmës f/2, ideale për portrete dhe fotografinë në ndriçim të dobët.

Mësoni më shumë

EF 14mm f/2.8L II USM L series Lense

Një lente e serisë L me kënd ultra të gjerë dhe një model me precizion të lartë me një dizajn drejtvizor për korrigjimin e shformimeve.

Mësoni më shumë

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim ultra të gjerë f/2.8, ideale për fotografinë e reportazheve dhe në kushte me ndriçim të dobët.

Mësoni më shumë

EF 75-300mm f/4-5.6 III

E preferuar nga shumë fotografë, ky version i ri i lentes klasike me zmadhim të gjerë ofron një qartësi mahnitëse në të gjithë diapazonin e zmadhimit.

Mësoni më shumë

EF 16-35mm f/4L IS USM L series Lense

Një lente me rendiment të lartë e serisë L me kënd ultra të gjerë, me teknologjinë e Stabilizuesit të imazhit të integruar.

Mësoni më shumë

EF 17-40mm f/4L USM L series Lense

Një lente e lehtë me zmadhim e serisë L me kënd ultra të gjerë, një shoqëruese ideale në udhëtime.

Mësoni më shumë

EF 180mm f/3.5L Macro USM L series Lense

Një lente USM telefoto e kategorisë profesionale, makro e serisë L që ju siguron pamje nga afër kur jeni në distancë.

Mësoni më shumë

EF 20mm f/2.8 USM

Me një kënd shikimi të gjerë dhe një hapje të shpejtë të diafragmës, kjo lente është ideale për fotografimin e peizazheve ose krijimin e reportazheve.

Mësoni më shumë

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Një lente telefoto profesionale e serisë L me hapjen e diafragmës f/2 dhe me Stabilizuesin e imazhit për kushtet e ndriçimit të dobët dhe sportet në ambiente të mbyllura.

Mësoni më shumë

EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM

Një lente me zmadhim e gjithanshme, me fokusimin pothuajse në heshtje dhe Stabilizuesin e imazhit, për fotografi dhe video me cilësi të lartë.

Mësoni më shumë

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

E preferuar nga ata që kërkojnë të mbajnë një lente të vetme në terren, kjo lente siguron një cilësi mahnitëse të imazheve me stabilizimin e përparuar të imazhit.

Mësoni më shumë

EF 24-70mm f/2.8L II USM L series Lense

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim për përdorim të përditshëm, e cila siguron një cilësi të lartë të imazhit me një hapje konstante të diafragmës f/2.8.

Mësoni më shumë

EF 24-70mm f/4L IS USM L series Lense

Një lente kompakte e serisë L me zmadhim dhe me hapje të diafragmës f/4, si dhe me Stabilizuesin e imazhit, e shkëlqyer për udhëtime dhe përdorim të përditshëm.

Mësoni më shumë

EF 24mm f/1.4L II USM L series Lense

Lentja me kënd të gjerë e profesionistëve me optikën e serisë L dhe me një hapje të shpejtë të diafragmës f/1.4, ideale për kushtet e ndriçimit të dobët.

Mësoni më shumë

EF 24mm f/2.8 IS USM

Një lente me rendiment të lartë me Stabilizuesin e imazhit dhe një hapje të diafragmës f/2.8, e përsosur për kushtet me ndriçim të dobët dhe për udhëtime.

Mësoni më shumë

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM L series Lense

E gjerë dhe telefoto në një lente të vetme, kjo lente e serisë L është mjeti përfundimtar për fotografët që kërkojnë një zgjidhje të vetme.

Mësoni më shumë

EF 28mm f/1.8 USM

Një lente me kënd të gjerë me një hapje të madhe maksimale të diafragmës që e bëjnë këtë lente ideale për të regjistruar me kamerën në duar në dritë të dobët.

Mësoni më shumë

EF 28mm f/2.8 IS USM

Me Stabilizuesin e integruar të imazhit dhe një hapje të diafragmës f/2.8, kjo është një lente me kënd të gjerë e shkëlqyer për të gjitha situatat.

Mësoni më shumë

EF 300mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Lentja profesionale e serisë L supertelefoto për sportet, me një hapje të gjerë të diafragmës f/2.8 dhe Stabilizuesin e imazhit.

Mësoni më shumë

EF 35mm f/1.4L II USM

Një lente me kënd të gjerë e kategorisë profesionale me një këndvështrim natyral, një hapje të diafragmës f/1.4 dhe aftësitë e regjistrimit në dritë të dobët.

Mësoni më shumë

EF 35mm f/2 IS USM

Një lente me kënd të gjerë me një këndvështrim natyral dhe Stabilizuesin e imazhit, që është ideale për fotografinë me kamerën në duar

Mësoni më shumë

EF 40mm f/2.8 STM

Një lente kompakte "pjatë" me një hapje të shpejtë të diafragmës, e shkëlqyer për udhëtime dhe fotografinë e përgjithshme

Mësoni më shumë

EF 400mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Një lente supertelefoto e serisë L me rendiment ultra të lartë, me Stabilizuesin e imazhit për rezultate të qëndrueshme.

Mësoni më shumë

Canon EF 400mm f/2.8L IS III

Lentja telefoto më e lehtë në botë* për imazhe me cilësi ultra të lartë të sporteve, jetës së egër dhe aksionit

Mësoni më shumë

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Një lente supertelefoto me Optikën me shpërhapje për një lente më kompakte, të lehtë dhe me rendiment të lartë në sporte.

Mësoni më shumë

EF 400mm f/5.6L USM L series Lense

Një lente USM supertelefoto kompakte e serisë L me hapjen e diafragmës f/5.6 për sporte në ambiente të hapura dhe faunën e egër.

Mësoni më shumë

EF 50mm f/1.2L USM L series Lense

Një lente USM profesionale e serisë L me hapje të diafragmës f/1.2 për kushtet e ndriçimit të dobët dhe me kontrollin jashtëzakonisht të lartë të thellësisë së fushës.

Mësoni më shumë

EF 50mm f/1.4 USM

Një lente USM me hapje të diafragmës f/1.4 dhe me rendiment të lartë për fotografinë e përgjithshme, në kushte me dritë të dobët dhe në portrete.

Mësoni më shumë

EF 50mm f/1.8 STM

Një lente STM me kosto të pranueshme, me një hapje të shpejtë të diafragmës f/1.8 për fotografinë e përgjithshme, në dritë e dobët dhe për portrete.

Mësoni më shumë

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

E lehtë dhe kompakte, me një hapje të madhe dhe të shpejtë të diafragmës f/2.5, e përsosur si një lente makro për përdorim të përgjithshëm.

Mësoni më shumë

EF 600mm f/4L IS II USM L series Lense

Një lente e serisë L me rendiment ultra të lartë me Stabilizuesin e imazhit dhe hapjen e shpejtë të diafragmës f/4, e përsosur për faunën e egër.

Mësoni më shumë

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Objektiv tejet peshëlehtë 600 mm f/4, ideal për fotografët profesionistë të natyrës së egër, sporteve dhe lajmeve

Mësoni më shumë

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM L series Lense

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim telefoto mesatar me një Stabilizues të fuqishëm të imazhit dhe hapjen e diafragmës f/2.8.

Mësoni më shumë

EF 70-200mm f/2.8L USM L series Lense

Një lente telefoto me rendiment të lartë e serisë L, me hapjen konstante të diafragmës f/2.8, ideale për kushtet e ndriçimit të dobët dhe aksionin.

Mësoni më shumë

EF 70-200mm f/4L IS II USM

Udhëtoni lehtë, me një lente me zmadhimi telefoto të nivelit profesional që është e ndërtuar për rendiment dhe lehtësi në lëvizje.

Mësoni më shumë

EF 70-200mm f/4L IS USM L series Lense

Një lente premium e serisë L me zmadhim konstant f/4 me Stabilizuesin e imazhit, ideale për fotografinë me kamerën në duar dhe sporte.

Mësoni më shumë

EF 70-200mm f/4L USM L series Lense

Një lente kompakte me rendiment të lartë e serisë L me zmadhim dhe me hapjen konstante të diafragmës f/4, për udhëtime dhe sporte.

Mësoni më shumë

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Një lente me zmadhim me cilësi të lartë me ekranin novator të kamerës dhe motorin Nano USM, e shkëlquer për fotografinë e faunës së egër dhe sporteve.

Mësoni më shumë

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM L series Lense

Një lente USM me rendiment të lartë me Stabilizuesin e imazhit për t'u afruar më shumë tek aksioni, sportet dhe fauna e egër.

Mësoni më shumë

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Një lente me zmadhim e serisë L e kategorisë profesionale që është kompakte për udhëtime, ideale për aksionin, faunën e egër dhe sportet.

Mësoni më shumë

EF 75-300mm f/4-5.6 III

Një lente me zmadhim telefoto dhe me kosto të pranueshme për ata që kërkojnë të fillojnë në fotografinë e sporteve dhe të natyrës.

Mësoni më shumë

EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

Një lente USM me zmadhim telefoto dhe me kosto të pranueshme për ata që kërkojnë të fillojnë në fotografinë e sporteve dhe të natyrës.

Mësoni më shumë

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM L series Lense

Një lente me zmadhim me efektin e syrit të peshkut e serisë L që ofron një mori zgjedhjesh të kuadrit të plotë ose imazhit rrethor, si dhe një kënd të gjerë të shikimit.

Mësoni më shumë

EF 800mm f/5.6L IS USM L series Lense

Një lente ekstreme USM supertelefoto, ideale për të regjistruar objekte më të vogla në distanca të gjata.

Mësoni më shumë

EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Një lente STM me zmadhim, ultra e gjerë, me kosto të pranueshme dhe me Stabilizuesin e imazhit, ideale për peizazhe, udhëtime dhe video.

Mësoni më shumë

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Një lente USM me zmadhim me kënd ultra të gjerë dhe me rendiment të lartë, me një hapje të diafragmës f/3.5-4.5 që është e shkëlqyer për peizazhe.

Mësoni më shumë

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Një lente USM me zmadhim me rendiment të lartë për përdorim të përgjithshëm, me Stabilizuesin e imazhit, ideale për udhëtime.

Mësoni më shumë

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Një lente USM me zmadhim me rendiment të lartë, me hapjen e diafragmës f/2.8 dhe Stabilizuesin e imazhit, e shkëlqyer për kushtet e ndriçimit të dobët.

Mësoni më shumë

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Një lente me zmadhim vërtet e gjithanshme me teknologjinë Nano USM për të mbuluar fotografinë dhe videot e aksionit me shpejtësi të lartë.

Mësoni më shumë

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Një lente STM me zmadhim standard, me kosto të pranueshme dhe me Stabilizuesin e imazhit, ideale për të filluar me kamerën tuaj EOS.

Mësoni më shumë

EF-S 24mm f/2.8 STM

Një lente STM fikse, kompakte dhe me kosto të pranueshme me një hapje të diafragmës f/2.8, ideale për udhëtime dhe fotografinë e rrugës.

Mësoni më shumë

EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Një lente makro novatore me një distancë pune minimale prej 3 cm dhe një Macro Lite të integruar për ndriçimin e subjektit.

Mësoni më shumë

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Një lente makro USM me një hapje të madhe të diafragmës f/2.8 që siguron detaje emocionuese të pakapshme për syrin e njeriut.

Mësoni më shumë

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Një lente f/4 e serisë L ultra e gjerë e kategorisë profesionale, për specialistët e fotografive të arkitekturës dhe ambienteve të brendshme.

Mësoni më shumë

Objektiva të spikatur nga "Canon"

Objektivat e "Canon" ndërthurin mjeshtërinë dhe teknologjinë e fundit optike për të nxjerrë foto e filma me cilësi mahnitëse. Hidhuni një sy objektivave tanë më të fundit këndgjerë, telefoto dhe makro për DSLR-në tuaj.

Ju duhet ndihmë të gjeni një objektiv?

Shkrepni çfarë të dëshironi me kamerën tuaj EOS. Përdorni një prej funksioneve tona përzgjedhëse për të gjetur objektivin që është i përshtatshëm për juve.

Mund të jeni të interesuar në...