Objektiva për DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Një lente me zmadhim me cilësi të lartë me ekranin novator të kamerës dhe motorin Nano USM, e shkëlquer për fotografinë e faunës së egër dhe sporteve.

Një lente e shkëlqyer për

 • Sporte në ambiente të jashtme

  Krijoni iluzionin e të qenit mes aksionit. Regjistroni pamjet e pasimeve të përsosura, golave dhe festimeve në fushë.

 • Fauna

  Afrohuni me natyrën më shumë nga sa keni guxuar ose imagjinuar dhe realizoni fotografi të jashtëzakonshme të zogjve në fluturim, të kafshëve në safari ose ndërsa pushojnë në një park të kafshëve të egra.

 • Udhëtime

  Fotografia e udhëtimeve nuk është vetëm për udhëtarët e globit - vizitat turistike, ditët e qeta dhe pushimet e paplanifikuara janë të gjitha kujtime që duhen ruajtur.

Afrojini më shumë subjektet në distancë

Një gjatësi fokale maksimale 300mm telefoto ju ndihmon të afroheni me subjektin tuaj dhe ta mbani të plotë në kuadër. Duke e bërë atë një lente shtesë të shkëlqyer në paketën standarde, për t'ju ndihmuar të zgjeroni fotografinë tuaj.

Motori Nano USM ju lejon të fokusoni subjektin me shpejtësi, me butësi dhe në heshtje. Kjo e bën këtë lente ideale për të fotografuar imazhe të subjekteve që lëvizin me shpejtësi, si dhe kolona zanore pa ndërprerje dhe kalime të natyrshme të fokusit me tërheqje kur realizoni video.

Motori Nano USM ju lejon të fokusoni subjektin me shpejtësi, me butësi dhe në heshtje. Kjo e bën këtë lente ideale për të fotografuar imazhe të subjekteve që lëvizin me shpejtësi, si dhe kolona zanore pa ndërprerje dhe kalime të natyrshme të fokusit me tërheqje kur realizoni video.

Cilësi e shkëlqyer e imazhit

Një hapje rrethore e diafragmës me 9 fletë ju ndihmon të ndani subjektin nga ambienti rrethues dhe të krijoni mjegullime të bukura të sfondit. Elementet e integruara profesionale të lentes UD ju ndihmojnë po ashtu të zvogëloni shmangiet kromatike dhe të ruani një rezolucion të lartë dhe imazhe me cilësi të lartë në të gjithë diapazonin e zmadhimit.

Informohuni vazhdimisht, me një ekran të integruar të lentes

Një ekran novator i informacioneve të lentes është vendosur mbi lente për të shfaqur informacionet kryesore me një shikim të vetëm, edhe në kushte me ndriçim të dobët. Kjo është mjaft e dobishme nëse po regjistroni një video duke përdorur pamjen e drejtpërdrejtë për të siguruar që regjistrimi të jetë i qëndrueshëm, si dhe ju lejon të kontrolloni distancën e fokusit dhe thellësinë e fushës në hapje të ndryshme të diafragmës.

Dizajn kompakt me peshë të lehtë

Me peshë 710 g dhe gjatësi 14,55 cm kur është e mbledhur, lentja F 70-300mm f/4-5.6 IS II USM është ideale për të regjistruar në terren dhe në udhëtime.

A duhet ta ndërroj?

Lentja EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM zëvendëson EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM me një rendiment optik dhe model të përmirësuar.
Canon Camera

Modeli optik i zhvilluar

Optika e sofistikuar, përfshirë një element të lentes për shpërhapjen ultra të ulët (UD), siguron një cilësi të shkëlqyer të imazhit me kontrast dhe rezolucion të lartë në të gjithë gamën e zmadhimit, edhe në kushte të vështira përdorimi.

Stabilizuesi i imazhit i përmirësuar

Stabilizuesi i imazhit në EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM zvogëlon dridhjet e kamerës me deri në 4 ndalesa, duke ju lejuar të përdorni shpejtësi të obturatorit me 4 ndalesa më pak se sa është e nevojshme për të siguruar një pamje të qartë.

Canon Camera
Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Produktet përkatëse

Aksesorët

 • Kapaku i lentes E-67II

  E mbron lenten tuaj nga pluhurat

 • Mbrojtësja e dritës e lentes ET-74B

  E mbron lenten nga drita e padëshirueshme

 • Çanta e lentes LP1222

  Një çantë kompakte për lenten

Objektivat telefoto

Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.
Mësoni më shumë