Canon EF 70-200mm f/4L USM

EF 70-200mm f/4L USM

Një lente zmadhimi telefoto me performancë të lartë. EF 70-200mm 1:4 L USM sjell cilësi të shkëlqyer imazhi në sërë situatash të ndryshme. Ndërtimi i saj kompakt, i lehtë e bëjnë një shoqëruese ideale udhëtimi.

Përfitimet

  • Optikë L-series
  • E lehtë dhe kompakt
  • Hapje maksimale e qëndrueshme f/4
  • Elemente lentesh fluorite dhe UD
  • Fokusim i shpejtë automatik
  • Veshjet Super Spectra
  • Apertura rrethore për turbullim kënaqës sfondi

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 70-200mm f/4L USM

Cilësia e serisë L


Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

Veçoritë profesionale


Një hapje maksimale prej f/4 është e disponueshme në të gjitha cilësimet e gjatësive fokale, duke siguruar që shpejtësitë e grilës të mos ndryshojnë ndërsa lentja zmadhohet. Një element i parmë jo-rrotullues thjeshtëson përdorimin e filtrave, si polarizuesit dhe shkallëzuesit.

Fokusimi ultrasonik


Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

Veshja Super Spectra


Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Pajisjet shtesë


Lenta vjen e pajisur me një kapak lenteje dhe një kasë të butë.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 70-200mm f/4L USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Related Products

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektivat telefoto

Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.