ZGJIDHJE PROFESIONALE PËR VIDEO

Transmetim

Kur bota është duke parë, gama jonë avangardë e produkteve të cilësisë për transmetime ofron rendiment të fjalës së fundit.

Kur skena juaj është bota

Zbuloni avantazhin nga Canon Objektivat, kamerat dhe monitorët tanë të fjalës së fundit të teknologjisë janë projektuar dhe prodhuar duke përdorur trashëgiminë tonë në projektimin elektronik dhe optik. Transmetimet dorëzohen me cilësi të jashtëzakonshme figure, qofshin sporte nga vija e finishit apo lajme të jashtëzakonshme nga grupi i shtypit.

 • Sporte

  Kur shkrepni aktivitete sportive, rëndësia qëndron te detajet. Kapja e çasteve të diskutueshme dhe atyre që ndryshojnë rrjedhën e lojës, deri dhe e rekordeve botërore.

 • Aktivitetet e drejtpërdrejta

  Produktet tona profesionale për video ju ndihmojnë të kapni atmosferën dhe emocionin e një aktiviteti të drejtpërdrejt, nga koncertet deri tek opera dhe teatri.

 • Produksionet në studio

  Në ambientin e kontrolluar me kujdes të studios, pajisjet tona përshtaten më së miri duke përmirësuar cilësinë e figurës dhe krijimtarinë për produksionet tuaja.

 • Mbledhja e lajmeve

  Në botën e shpejtë të mbledhjes elektronike të lajmeve, besueshmëria është thelbësore, ndaj dhe produktet tona janë prodhuar me synim prakticitetin dhe fleksibilitetin.

 • Gazetari

  Kur regjistroni reportazhe dhe projekte dokumentare, do t'i keni kamerat dhe objektivat tanë profesional intuitivë dhe të lehtë në përdorim, që të mund të përqendroheni tek aksioni.


Artikujt e lidhur

 • ARTIKULLI

  Videokamerat më të mira Canon: udhëzuesi juaj thelbësor

  Cila është videokamera më e mirë profesionale Canon për transmetimin e drejtpërdrejtë, mbledhjen e lajmeve dhe nevojat tuaja të korporatës?

 • ARTICLE

  Filming Italian news on the CN-E70-200mm T4.4 L IS

  How the Canon Compact Cine Servo lens brought challenging walking interviews to the screen with flair.

 • ARTICLE

  Filming Nigella on Canon Cine Primes

  On celebrity chef Nigella Lawson's TV shows, the images are as rich as the food. DoP Robin Fox shares his shooting secrets.

 • ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • ARTICLE

  What a video camera brings to journalism

  Journalist and cinematographer Elisa Iannacone on what she looks for in a camera and her shooting experiences with the EOS C70 and XA55.

 • KIT

  Choosing the right 4K monitor

  If you work in video and post-production then you need a high-quality reference monitor. Find out about Canon's exciting and feature-packed range.


 • Canon Camera

  OBJEKTIVAT

  Lentet për transmetim

  Objektiva cilësie optike 4K premium, për transmetim të cilësisë së lartë dhe performancë të parivalizuar.

  Canon Camera

  VIDEOKAMERAT

  Videokamerat profesionale

  Rendiment i pabesueshëm, përdorim i thjeshtë.

  CANON CR-N700

  PTZ NË DISTANCË

  Kamerat PTZ

  Një gamë kamerash distance 4K me panoramim-anim-zmadhim (PTZ) me cilësi të jashtëzakonshme figure, të krijuara për t'u përshtatur me një larmi produksionesh dhe zbatimesh.

  Canon Camera

  VIDEOKAMERAT

  Kamerat Cinema EOS

  Cilësi imazhi e jashtëzakonshme, kontroll krijues i pakufi.

  Canon Camera

  OBJEKTIVAT

  Objektivat Cinema EOS

  Kinoobjektivat e Canon janë krijuar me rendiment të parivalizuar optik, konstrukt mahnitës dhe funksione që u përgjigjen kërkesave të produksioneve filmike.

  broadcast

  MONITORË REFERENCE

  Ekrane Pro

  Canon 4K Ekran Profesional shfaq një gamë të gjerë ngjyrash dhe High Dynamic Range për transmetim dhe prodhim filmi.

  Fitoni avantazhin, regjistrohuni tani

  Regjistrohuni për këshilla nga profesionistë të tjerë, lajme të fushës, ftesa në aktivitete dhe përditësime të firmuerëve.