Program

Softuer për biznesin

Qoftë nëse prodhoni printime formati të gjerë brenda kompanisë, dërgoni printime komerciale të cilësisë së lartë për klientët apo kërkoni për mënyra të reja si t'i bëni më efikase proceset e biznesit tuaj, kemi programe që ju vijnë në ndihmë.

PROGRAM

Workspace Business

Kurseni kohë dhe burime në të gjitha proceset tuaja të biznesit me programe menaxhimi, automatizimi dhe regjistrimi informacioni.
SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET WORKSPACE BUSINESS
një imazh punonjësish duke parë dokumente

PROGRAM

Printim formati të gjerë

Krijoni dhe printoni format të gjerë cilësie të lartë brenda kompanisë, me ndihmën e programeve për të përmirësuar produktivitetin dhe efikasitetin për ekipin tuaj.
SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET E PRINTIMIT NË FORMAT TË GJERË
një imazh i një burri që punon në laptop

PROGRAM

Printim profesional dhe komercial

Program për të përshpejtuar çdo stad të proceseve tuaja të prodhimit dhe të printimit, nga dorëzimi i punëve deri te dërgimi i komunikimeve.
SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET E PRINTIMIT PROFESIONAL DHE KOMERCIAL
A group of work professionals in the office smiling and looking at a laptop

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni produkte dhe zgjidhje të tjera nga Canon.

Work professional working on her laptop

Dokumentet ligjore për programet e Canon

Mund të shikoni ose shkarkoni marrëveshjet e licencës së përdoruesit fundor (EULA), përshkrimet e shërbimit, kushtet e përdorimit etj. për zgjidhje të ndryshme programatike për biznesin.

JU DUHET NDIHMË?

Shikoni si mund të përfitojë biznesi juaj nga programet e Canon për biznesin