Program

Wide Format Print Software

Krijoni dhe printoni format të gjerë me cilësi të lartë me lehtësi, me ndihmën e zgjidhjeve për të përmirësuar produktivitetin dhe efikasitetin për ekipin tuaj.

CAD/GIS

Bëjeni më të shpejtë dhe efikas printimin tuaj në format të gjerë me zgjidhjet tona programatike, të optimizuara për zbatime CAD/GIS.
Shikoni të gjithë softuerët
Working professionals smiling and looking at a laptop
 • imagePROGRAF Print Utility for iPad

  Një program imagePROGRAF falas për printimin e të dhënave PDF nga iPad.

 • Canon Publisher Mobile

  Printoni drejt ploterëve të ndryshëm Canon nga iPad apo iPhone me këtë program falas.

 • Client Tools

  Përgatitni, shqyrtoni dhe dorëzoni dokumente CAD/GIS me këtë program falas për ploterë.

 • Publisher Select 2

  Përmirësoni produktivitetin me këtë program për krijim punësh, provë gjenerale dhe printim.

 • Repro Desk Studio

  Printoni drejt destinacioneve të ndryshme përmes një ndërfaqeje të vetme dhe të njësuar përdorimi.

 • Account Center

  Ky program për caktimin e shpenzimeve gjurmon të gjithë aktivitetin në printerin tuaj.

 • View Station

  Program praktik për shikimin e fotove dhe administrimin e skedarëve.

 • Wide Format Printer Drivers

  Automatizim, procesim optimal i të dhënave, komente etj.

 • Large Format Graphics

  Shikoni gamën tonë të programeve të prodhimit të printimeve të zhvilluar për përmirësimin e grafikëve tuaj të formatit të madh ndërsa përshpejton dhe njëson ciklet e punës.
  Shikoni të gjithë softuerët
  Work professionals in the office working together
 • ONYX Thrive

  Një zgjidhje e përshkallëzueshme tërësore, e kontrolluar nga kudo.

 • ONYX RIP

  Një RIP përplot me kapacitete, e menaxhuar nga ndërfaqe interaktive.

 • ONYX Textile

  Automatizim i avancuar ngjyrash, saktësi dhe koherencë në printimin e tekstileve.

 • ONYX Advantage

  Mbajini të përditësuar programet tuaja RIP dhe të cikleve të punës së printimit me një përzgjedhje programesh.

 • ProCut Software

  Reduktoni përgatitjen e të dhënave me folezim, printim deri prerje – të gjitha nga një cikël pune digjital.

 • PRISMAguide XL

  Kryeni projekte komplekse, disanivelësh dhe dyanëshe për të diversifikuar biznesin tuaj.

 • PRISMAelevate XL

  Një program i thjeshtë për printime me reliev, i krijuar për të ndihmuar grafistët dhe ofruesit e shërbimeve të printimit, ofron printime me reliev cilësie të lartë.

 • Photo/Fine Art

  Krijoni printime me cilësi të jashtëzakonshme fotografike dhe artistike me ndihmën e programeve me cikle të thjeshtuara pune.
  Shikoni të gjithë softuerët
  Work professional in the office smiling at her colleague

  Tabela/poster

  Silleni printimin cilësor të posterëve dhe tabelave brenda kompanisë me programe dhe zgjidhje intuitive.
  Shikoni të gjitha programet
  Work professionals having a meeting in the office
 • PosterArtist Lite

  Krijoni dhe printoni posterë me impakt me këtë program të thjeshtuar.

 • PosterArtist

  Program për krijimin e posterëve përplot me shabllone dhe akses në arkiva fotografike.

 • Print Plug-In for Office

  Personalizojeni printimin e posterëve me printerët imagePROGRAF me këtë modul.

 • PRISMAguide XL

  Kryeni projekte komplekse, disanivelësh dhe dyanëshe për të diversifikuar biznesin tuaj.

 • PRISMAelevate XL

  Një program i thjeshtë për printime me reliev, i krijuar për të ndihmuar grafistët dhe ofruesit e shërbimeve të printimit, ofron printime me reliev cilësie të lartë.

 • ONYX

  Një RIP përplot me kapacitete, e menaxhuar nga ndërfaqe interaktive.

 • Print Shop Management

  Njësoni prodhimin e printimeve nga pajisjet tuaja të printimit digjital të formatit të madh me zgjidhje programesh profesionale.
  Shikoni të gjitha programet
  a group of people working together

  Programe të tjera

  Eksploroni programe të tjera të zhvilluara për të optimizuar proceset, përmirësuar produktivitetin dhe përmirësoni cilësinë në të gjithë biznesin tuaj.

  Work professional working on her laptop

  Dokumentet ligjore për programet e Canon

  Mund të shikoni ose shkarkoni marrëveshjet e licencës së përdoruesit fundor (EULA), përshkrimet e shërbimit, kushtet e përdorimit etj. për zgjidhje të ndryshme programatike për biznesin.

  JU DUHET NDIHMË?

  Shikoni si mund të përfitojë biznesi juaj nga programet e Canon për biznesin