Welcome to your Canon - Enhanced Services, Dedicated Community

WELCOME TO YOUR CANON

Presenting the complete Canon experience. An enhanced range of services enabling you to get the most out of what you love — giving you access to a dedicated community space, benefits and offers, all in one place.

Përvoja e plotë e Canon

 • Llogaria ime

  Menaxhoni llogarinë tuaj, preferencat, detajet e profilit dhe produktet tuaja.

 • Regjistrimi i produktit

  Regjistrojini produktet sot dhe do të filloni të merrni udhëzues të dobishëm për hapat e parë, përditësimet e programeve të integruara, lajme dhe oferta të rregullta për produktet.

 • Canon Club

  Një komunitet ekskluziv për krijues si ju. Ndiqni pasionin tuaj me përkrahje, frymëzim, përfitime e më tej. Regjistrimi është i lehtë. Regjistroni një produkt. Regjistrohuni në Canon Club

 • Mbështetja

  Krijoni një kërkesë shërbimi, shtoni fatura për qëllime garancie dhe krijoni kërkesa rimbursimi.

Take it a step further

EOS-R6

Canon Club

Vazhdoni të ndiqni pasionin tuaj dhe merrni përfitime me programin tuaj të ri të anëtarësimit - duke ju dhënë akses në një komunitet në internet që është po aq i pasionuar sa ju.

Ju thjesht duhet të regjistroni një produkt Canon për t'u bërë pjesë e Canon Club.