Shërbimet e biznesit

Zbuloni shërbimet që nxitin efikasitetin për të ndihmuar në rritjen dhe transformimin e biznesit tuaj

JEPINI PRIORITET RENDIMENTIT

Shërbimet e menaxhuara në renë kompjuterike

Maksimizoni produktivitetin e zyrës me shërbimet e dokumenteve dhe pajisjet e përshtatura për të siguruar rezultatet më të mira nga informacionet tuaja të biznesit.

Zbuloni më shumë

Managed Cloud Services
SHFRYTËZONI EKSPERTIZËN TONË

Shërbimet e këshillimit për proceset e biznesit

Qëndroni një hap përpara konkurrentëve - përfitoni nga një botë gjithmonë e më shumë dixhitale për të rritur efikasitetin dhe angazhimin e klientëve.

Zbuloni më shumë

Business Process Consulting Services
QENDRA E NDIHMËS NË INTERNET

Mbështetja dhe mirëmbajtja

Fitoni qetësinë me mbështetjen 24 orë 7 ditë të javës për pajisjet, si dhe monitorimin proaktiv në largësi, për të përmirësuar rendimentin e zgjidhjes suaj nga Canon.

Zbuloni më shumë

Print service providers reviewing work on screen
PUNONI ME MË SHUMË ZGJUARSI

Shërbimet e ciklit të jetës së pajisjes

Ruani sigurinë dhe maksimizoni efikasitetin me një mori shërbimesh për të ndihmuar në optimizimin e zgjidhjeve tuaja të zyrës nga Canon gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre.

Zbuloni më shumë

Device Lifecycle Services
Po kërkoni për programe, drejtues softuerikë, manuale apo ju duhet ndihmë me produktin?

Nuk jeni të sigurt se cili shërbim i biznesit ju nevojitet?

Flisni me ekipin tonë