SHËRBIMET

Shërbimet e këshillimit për proceset e biznesit

Zbuloni se si të përfitoni nga teknologjitë e reja - duke përfshirë renë kompjuterike, rrjetet sociale, në celularë dhe automatizimin - për të sjellë ndryshimin për biznesin tuaj.

Two men and two women sit round a small table on comfy patterned black and white chairs looking at graphs on a laptop.

Dizajni i zgjidhjeve të proceseve të biznesit

Gjeni një dizajn të zgjidhjes gati për t'u zbatuar për nevojat tuaja për menaxhimin e informacioneve.

Shërbime të tjera

Close-up shot of a man typing a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Shërbimet e menaxhuara në renë kompjuterike

Maksimizoni produktivitetin e zyrës me shërbimet e dokumenteve dhe pajisjet e përshtatura për të siguruar rezultatet më të mira nga informacionet tuaja të biznesit.

Blonde-haired woman rests a laptop in her hands as she chats to a bald man dressed in a stripy white jumper.

Shërbimet e ciklit të jetës së pajisjes

Ruani sigurinë dhe maksimizoni efikasitetin me një mori shërbimesh të mbështetjes për të ndihmuar në optimizimin e zgjidhjeve tuaja të zyrës nga Canon gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Mbështetja dhe mirëmbajtja

Fitoni qetësinë me mbështetjen 24 orë 7 ditë të javës për pajisjet, si dhe monitorimin proaktiv në largësi, për të përmirësuar rendimentin e zgjidhjes suaj nga Canon.

Dallohuni nga të tjerët në një treg konkurrues me Shërbimet e këshillimit të Canon.

FLISNI ME EKIPIN TONË