VIDEOKAMERA LEGRIA

Videokamera 4K

Qoftë nëse doni të kapni kujtimet e çmuara ose të përparoni në krijimtarinë tuaj, ka një videoregjistrues "Canon" që është ideal për ju.
Canon Camera

Videokamera Canon LEGRIA 4K

Gama LEGRIA HF G përfshin teknologji të përparuar dhe kontrolle të zgjeruara krijuese në një videokamerë praktike dhe dore, e cila është ideale për videobloguesit, krijuesit në YouTube, producentë dokumentarësh dhe të filmave të pavarur.

Gama e plotë e videokamerave Canon LEGRIA

Krijoni filma të jashtëzakonshëm që shprehin pasionin tuaj për tregimin e historive me gamën e përparuar LEGRIA HF G.

  • Video kamerë

    LEGRIA HF G70

    Një videokamerë me 1/2.3-Type CMOS 4K me zmadhim optik 20x, Advanced Hybrid AF dhe stabilizim me 5 akse, plus dalje USB-C për transmetim të drejtpërdrejtë1.

    1Nuk mbështetet dalja e zërit përmes USB

Teknologji e përparuar

Regjistroni video jashtëzakonisht të qeta dhe të gjalla - edhe në kushte të vështira ndriçimi - falë veçorive si një sensori 4K CMOS i tipit 1.0 ose HD CMOS PRO, një filtri të integruar ND, stabilizimit të imazhit me 5 boshte me Stabilizimin elektrik të imazhit dhe opsionin DR të gjerë.

Canon Camera
Canon Camera

Regjistrimi krijues me lehtësi

Shijoni regjistrimin me lehtësi në duar me një çelës zmadhimi profesional, një inkuadrues me anim dhe ekranin intuitiv me prekje. Përdorni butonat e personalizueshëm të funksioneve dhe çelësin rrethor për të marrë kontrollin dhe për të shpejtuar veprimet, dhe lidhni një mikrofon dhe kufje për një zë me cilësi të lartë.

Ndarje direkt në internet

Mund t'i ngarkoni filmat direkt në internet - pa nevojën për një kompjuter - pasi të keni bërë një procedurë konfigurimi të thjeshtë. Thjesht lidheni videokamerën tuaj me rrjetin Wi-Fi* pastaj ndajini filmat në YouTube, Facebook, Twitter dhe email.

Canon Camera
Canon Camera

Komandim Wi-Fi

Kënaquni me telekomandimin Live View të konfigurimeve të videokamerës tuaj LEGRIA WI-FI përmes një smartfoni ose tableti. Ideal për të shkrepur nga nuk ku nuk mund të arrihet kamera.

GATI PËR NDIHMË

Ndihmë dhe mbështetje

Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, për të zgjidhur problemet dhe për t'ju orientuar në drejtimin e duhur nëse keni nevojë për riparim.
Mbështetja
  1. Nuk mbështetet dalja e zërit përmes USB

    * Shpërndarja e drejtpërdrejtë e internetit dhe dërgimi nëpërmjet funksioneve të serverit kërkojnë llogari në image.canon. image.canon mund të mos mbështetet në disa shtete ose rajone. Ju lutem vizitoni www.canon-europe.com/cig për më shumë informacion