ARKIVI I PRODUKTEVE TË BIZNESIT TË CANON

Kontrolloni arkivin tonë të produkteve për të gjetur informacione dhe mbështetje për modelet e ndërprera të printerëve dhe skanerëve.
Canon Camera

Produktet e ndërprera të biznesit Canon

Po kërkoni për informacion apo mbështetje për produktin tuaj të ndërprerë Canon? Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produktit për modelin e printerit/skanerit tuaj.

 • Skanerët

  Eksploroni gamën tonë të skanerëve të shpejtë, të qëndrueshëm dhe të lehtë në përdorim

 • Seria i-SENSYS

  Printerë njëfunksional dhe shumëfunksionalë me shpejtësi të lartë dhe me produktivitet të lartë për shtëpi dhe zyra

 • imageRUNNER

  Pajisje shumëfunksionale të shpejta dhe të sigurta me prodhim cilësor profesional dhe gamë të gjerë opsionesh finicioni

 • imagePROGRAF

  Printerët shumëfunksional me format të madh sigurojnë printim dhe skanim të një cilësie të lartë me trajtim profesional të materialeve

 • imagePRESS

  Transformoni proceset e printimit dhe plotësoni të gjitha nevojat e ndryshme të printimit me presa dixhitale të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë

 • Arizona

  Printerët e shtrirë me teknologjinë më të fundit për të ndihmuar ofruesit e shërbimeve të printimit ta çojnë cilësinë në një tjetër nivel

 • Colorado

  Printer UVgel me rula për grafikë të formatit të madh

 • varioPRINT

  Printerë komercial që kombinojnë cilësinë mahnitëse të imazhit dhe një gamë të gjerë materialesh me produktivitetin e lartë dhe koston efektive të bojës

 • ColorWave

  Një sistem printimi fleksibël me format të madh, ideal si për dokumentet teknike dhe grafikët me cilësi të lartë

 • ProStream

  Printime me cilësi të lartë me shpejtësi boje në një gamë të gjerë materialesh

 • ColorStream

  Printim me efikasitet të lartë prodhimi dhe kosto të ulëta operative përmes një game të gjerë aplikimesh

 • LabelStream

  Sistemi i printimit me bojë UV për etiketa vetëngjitëse dhe përdorime fleksibël paketimi

 • DreamLabo

  Printeri i prodhimit fotografik me bojë nga Canon siguron një gamë të gjerë artikujsh cilësorë fotografikë

 • Softuer

  Po kërkoni për informacion apo mbështetje për softuerin tuaj të ndërprerë të biznesit të Canon? Shfletoni arkivin e softuerëve të biznesit të Canon për të gjetur produktin tuaj

Gjeni printerin e përsosur Canon

Zgjidhni nga gamat e ndryshme më poshtë për të parë modelet tona të printerëve.

 • Printerët e zyrave

  Zbuloni mënyra më të shpejta dhe më inteligjente për të punuar me printerët tanë një- dhe shumëfunksionalë për zyra

 • Printerë formati të madh

  Prezantoni materialet CAD, grafikat prezantuese, fotogafitë dhe artet e bukura me ngjyra të gjalla

 • Printerë prodhimi

  Rritni të ardhurat dhe zbuloni mundësi të reja për biznesin me printerët tanë me vëllime të larta

Mbështetje për produktin tuaj të biznesit Canon

Shkarkoni drajverë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin për produktet tuaja të biznesit Canon.