mirrorless range
alt text goes here

KAMERAT
PA PASQYRA

Historitë janë kudo, jini gati për to me kamerat tona kompakte pa pasqyra, të cilat mund t'i merrni me vete kudo.

E madhe për cilësinë,
por e vogël më madhësi.

Historitë e mrekullueshme ndodhin kudo rreth nesh në çdo moment.
Ju duhet thjesht një kamerë që e lë jetën të rrjedhë dhe kështu ndodhin historitë e bukura.

Canon EOS M50

EOS M50

Një dizajn klasik i lëmuar që do të frymëzojë ju për të bërë tregime të paharruara në sajë të senzit DSLR me madhësi, video 4K dhe lidhjes së thjeshtë.

Eksploroni tani

London river panorama at night.
Nxjerrë me EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Çfarë është një kamerë pa pasqyra?

Ndryshe nga një kamerë DSLR, që përdor një pasqyrë për të reflektuar dritën në një inkuadrues, kamerat pa pasqyra - ndonjëherë të quajtura edhe kamerat e sistemit kompakt - nuk përfshijnë një pasqyrë ose inkuadrues optik, gjë që i bën në përgjithësi më të vogla se kamerat DSLR.

Në vend që të shikoni nëpërmjet lentes për kompozimin e imazhit nga inkuadruesi, kamerat pa pasqyra ju lejojnë ta shikoni paraprakisht pamjen nga një ekran në pjesën e pasme të kamerës. Pavarësisht nga diferencat në dizajn, kamerat pa pasqyra - ashtu si kamerat DSLR - ju lejojnë që të jeni përsëri krijues me lentet.

eos m10 lifestyle alina

Një cilësi mahnitëse

Kamerat tona pa pasqyra përfshijnë më të mirat e kamerave kompakte Canon dhe atyre DSLR për të siguruar fotografi dhe video me cilësi të mrekullueshme që janë plot detaje, ngjyra dhe atmosferë - edhe në kushte me ndriçim të ulët.

stunning quality

Kamera pa pasqyra në krahasim me DSLR

Ndërkohë që kamerat pa pasqyra kanë shumë nga avantazhet e njëjta si kamerat DSLR, si p.sh. aftësia për të ndryshuar lentet, kamerat pa pasqyra sjellin edhe avantazhin e madhësisë së tyre fizike shumë më të vogël.

Sidoqoftë, kamerat DSLR kanë avantazhin e shumë viteve zhvillime, duke e përsosur eksperiencën dhe komoditetin e përdorimit të një inkuadruesi tradicional. Me sistemet e përparuara të fokusit automatik, këto kamera kanë aftësinë që të kapin edhe subjektet më të vështira.

Zgjidhni kamerën e duhur

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Mund të përdor një lente tjetër?

Me kamerat tona pa pasqyra mund t'i ndërroni me lehtësi lentet dhe të siguroni një pamje tjetër. Përveç gamës ekskluzive të lenteve EF-M, kompakte dhe të gjithanshme, mund të përdorni edhe Përshtatësin e montimit Canon EF-EOS M për zgjedhje mjaft të larmishme me mbi 80 lente EF-S dhe EF për kamerat DSLR, duke përfshirë lentet e veçanta si lentet makro dhe të efektit të syrit të peshkut.

Lexoni më shumë

Çfarë është një lente EF-M?

Lentet EF-M janë lente portative dhe të lehta, të projektuara ekskluzivisht për kamerat EOS M. Lentet variojnë nga ato me kënd ultra të gjerë dhe me zmadhim telefoto e deri tek ato pllakë të vogla që do t'ju lejojnë të eksploroni krijimtarinë tuaj.

Lexoni më shumë

eos m3 ambient system

Zbuloni kamerat DSLR

Një cilësi i bukur i imazhit dhe një rendiment i përparuar. Kamerat DSLR ju lejojnë të eksploroni potencialin tuaj krijues.

Shikoni gamën e plotë

Zbuloni kamerat DSLR