Canon DSLR Cameras Hero

Kamera DSLR

Gama jonë e kamerave EOS ofron një cilësi të shkëlqyer të imazhit, pavarësisht nga niveli juaj i ekspertizës.

Cila kamerë ju përshtatet?

Gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Canon EOS 760D

DSLR për fillestarët

Filloni me fotografinë me DSLR. Kamerat tona të nivelit bazë mund t'ju ndihmojnë të eksploroni potencialin tuaj krijues.

Shikoni gamën

Canon DSLR for beginners
Nxjerrë me EOS 1300D
  • f/5.6
  • 1/320
  • 400
Canon EOS 7D Mark II

DSLR për amatorët

Çojeni fotografinë në një nivel tjetër me gamën tonë të kamerave DSLR për të pasionuarit dhe çlironi krijimtarinë tuaj.

Shikoni gamën

Canon DSLR for enthusiasts
Nxjerrë me EOS 80D
  • f/5.6
  • 1/250
  • 6400
Canon EOS 1D X Mark II

DSLR për profesionistët

Për ata me standardet më të larta, gama jonë profesionale ofron maksimumin në cilësi imazhi dhe rendiment.

Shikoni gamën

Nuk jeni të sigurt cilin model të zgjidhni?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Përzgjedhësi i kamerës Canon DSLR

Zbuloni kamerat pa pasqyrë

Më të lehta dhe më kompakte. Kamerat pa pasqyrë ju lejojnë të eksploroni fotografinë me lehtësi.

Shikoni gamën e plotë

Canon EOS M10 pa pasqyrë