EOS-1D X Mark III

Optimalja sapo u përmirësua edhe më – ju prezantojmë "EOS‑1D X Mark III"

"Canon Inc." paraqet nivelin e ardhshëm të cilësisë e performancës së modeleve profesionale DSLR

Bukuria e përsosmërisë. Prezantimi i "EOS-1D X Mark III"

"Canon Inc." ka shpallur zhvillimin e "EOS-1D X Mark III", pasardhësi i kryemodelit profesional DSLR "EOS-1D X Mark II" të respektuar nga fotografët e sporteve dhe të natyrës së egër nga e gjithë bota.

Regjistroni interesin tuaj për "EOS-1D X Mark III"

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për "EOS-1D X Mark III", oferta nga "Canon", këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

REGJISTROHUNI TANI

Një epokë e re në shpejtësinë dhe saktësinë e vetëfokusimit

"EOS-1D X Mark III" vjen me një sensor të ri fringo AF me 28 herë më shumë rezolucion se pararendësi i tij, duke përdorur algoritma të avancuar AF me teknologji të thelluar vetëtrajnimi për fokusim të pakrahasueshëm në çfarëdo situate. Dhe në "Live View" e video ka avantazhin e mëtejshëm të "Dual Pixel CMOS AF" përgjatë afro 90×100 për qind të sensorit me 525 zona vetëfokusimi. Me AF përgjatë një diapazoni më të gjerë EV fokusimi nuk ka qenë kurrë më parë kaq i saktë dhe fleksibël.

A new era in autofocus speed and accuracy

Fotografi dhe video të jashtëzakonshme

Me sensorin e ri "Canon CMOS" dhe procesimin e fuqishëm DIGIC, cilësia e figurës edhe në ISO të lartë arrin nivele akoma më të larta cilësie së bashku me videon 4K në 60p, plus opsionet e shkrepjes së videos RAW ose 10-bitëshe me "Canon Log", të dyja të regjistruara së brendshmi në karta "CFexpress". Një inkuadrues i ri e i shndritshëm ju siguron lidhjen me subjektin në kohë reale e me zero vonesa.

Outstanding stills and video

Komunikim kamere në shpejtësi të lartë

Dorëzimi i shpejtë i përmbajtjeve të shkrepura është një hap jetik për profesionistët. Ndaj dhe "EOS-1D X Mark III" vjen me funksione "Wi-Fi", "Bluetooth Low Energy" dhe GPS për komunikim të gjithanshëm. Me shpejtësitë e dyfishuara të transferimit në krahasim me "EOS-1D X Mark II" përmes folesë së integruar "Ethernet" ose WFT-E9 opsional, dhe me një ndërfaqe të rishikuar përdorimi për përdorim më të thjeshtë e më intuitiv, "EOS-1D X Mark III" i ri është krijuar për t'i kryer punët më shpejt se kurrë më parë.

High speed camera communications

Gati për punë, cilado qoftë situata

"EOS-1D X Mark III" është përmirësuar rrënjësisht për performancë të jashtëzakonshme, jo vetëm duke ofruar shpejtësi të kuadrosh prej 16 të tillash në sekondë me inkuadruesin optik, por edhe 20 kuadro/sek duke përdorur ose shkrehësin mekanik, ose elektronik në modalitet pamjeje të drejtpërdrejtë me AE dhe AF të plotë. Kamera është projektuar për të shkëlqyer në çdo fushë, me jetëgjatësi të përmirësuar të baterisë me anë të baterisë LP-E19, butonave të rinj ndriçues dhe një komandë krejtësisht të re të përzgjedhjes së pikës AF nga brenda butonit AF-ON përveç multikomandimit. E gjitha një trup aliazh magnezi me izolim atmosferik.

Always ready to perform, whatever the situation

Regjistroni interesin tuaj për "EOS-1D X Mark III"

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit për "EOS-1D X Mark III", oferta nga "Canon", këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

REGJISTROHUNI TANI

Mund të jeni të interesuar në...

Shërbimet profesionale të Canon

Anëtarët përfitojnë mbështetjen e shërbimeve CPS, në nivel lokal si dhe në aktivitetet kryesore; një shërbim riparimi me prioritet dhe, në varësi të nivelit tuaj të anëtarësimit, huazime pajisjesh rezervë falas.

Bashkohuni

Mësoni më shumë

Canon Professional Services
  • Canon
  • Kamerat
  • Optimalja sapo u përmirësua edhe më – ju prezantojmë "EOS-1D X Mark III"