Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Regjistroni video me një kolonë zanore të pastër dhe të shkëlqyer me këtë mikrofon stereo me drejtim me cilësinë e Canon, i cili përfshin një model kompakt dhe të lehtë me tub interference (shotgun) dhe regjistrimin e zërit me drejtim në situata të ndryshme.

Përfitimet

  • Mikrofon i jashtë stereo me drejtim për kamerat EOS*
  • Gamë e gjerë frekuencash dhe ndjeshmëri e lartë për tinguj të detajuar dhe të pasur
  • Tre modalitete drejtimi për të regjistruar një larmi të madhe subjektesh
  • Njësia e montuar kundër goditjeve dhe kapaku kundër erës zvogëlon zhurmat e padëshiruara
  • Një model kompakt dhe i lehtë që mbahet me lehtësi

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Mikrofon me modelin e jashtëm të tubit të interferencës


Mikrofoni stereo me drejtim DM-E1 përfshin model me tub interference dhe siguron tinguj me cilësi të lartë për videot. Ai montohet me lehtësi në kllapën lidhëse dhe mund të lidhet me folenë 3,5 mm të mikrofonit në një gamë të gjerë kamerash të përputhshme EOS*.

Një tingull real dhe i pasur


Regjistroni tinguj realë dhe pasur, si p.sh. të gjithë gamën e tonaliteteve të një interpretimi muzikor - nga frekuencat e larta të violinave dhe flauteve e deri te frekuencat e ulëta të basit të dyfishtë dhe kitarave bas - me një gamë regjistrimi 50 Hz deri në 16 kHz. Një ndjeshmëri me -42 dB ju lejon të regjistroni edhe tingujt më të ulët.

Aftësi të gjithanshme të drejtimit


Shtojini një kolonë zanore mbresëlënëse videos tuaj falë tre modeleve të regjistrimit me drejtim. Ndërroni me lehtësi mes motiveve 90° dhe 120° për një tingull stereo me cilësi të lartë në hapësira më madhësi të ndryshme ose përdorni modalitetin e tubit të interferencës (monaural) për të regjistruar me qartësi subjektet që flasin drejtpërdrejt në kamerë pa ndërhyrjet e mjedisit.

Kolona zanore me cilësi të lartë


Regjistroni tinguj të qartë me cilësi të lartë pa zhurma të padëshiruara falë një njësie të montuar kundër goditjeve që ekuilibron dridhjet nga përdorimi i kamerës ose i lentes; një kapak i bashkëngjitur kundër erës zvogëlon ndjeshëm zhurmën e erës në ambiente të jashtme; dhe një raport me 66 dB S/N (sinjali/zhurma) që do të thotë më pak zhurmë nga interferenca në sfond.

I lehtë për t'u mbajtur


Një model kompakt dhe i lehtë që e bën të thjeshtë mbajtjen e mikrofonit me vete kudo ku shkoni. I ndërthurur me kamerën dhe lenten, ai krijon një njësi elegante regjistrimi që bën të mundur të regjistroni me lehtësi me kamerën në duar për periudha të gjata. Një bateri litiumi e lehtë e tipit pllakë minimizon po ashtu peshën.

*Nuk rekomandohet për përdorimin me EOS-1D Mark IV dhe EOS 550D pasi ato nuk përfshijnë një kontroll manual të volumit për hyrjen e mikrofonit

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

  • Mikrofoni stereo me drejtim DM-E1
  • Mbrojtësja kundër erës për DM-E1
  • Manuali i udhëzimeve
  • Fleta e garancisë